Yazamadım yoğundum falan bu bahaneler eskidi bence. Yazmak isteyen her türlü yazıyor. Şahsen beni bekleyen biri için iki elim kanda da olsa yazarım ben... 🙏🌹
Geçenlerde uzun mesafe bir 3 günlük kısa bir ilişkim oldu ilk gün sabaha kadar her saniye yazdı 2 gün artık 4 saatte 5 saatte bir yazmaya başlayınca ne oldu dedim hastayım falan filan dedi yalan oldu anladım her yerden engelledim yazmak isteyen iki eli Kanda da olsa yazar
Evet erkekler gerçekten öncellik buldukları hayatlarının kızına bunu yapıyorlar Ama şunu söyleyim ben bir kız olarak bir erkekle vakit harcamak istemiyorum çünkü erkekleri buna değer görmüyorum Seni yalnız ve çaresiz görürlerse varya böcek gibi ezerler seni o yüzden havalara girmeyin yani ay bu beni çok seviyor falan çevremde bir çok örneğini görüyorum ve ders çıkarıyorum genç kızlara da öneririm bu yüzden erkeklerle canım sıkıldığı için konuşurum özellikle zaman ayırmam
Ben telefona çok önem vermiyorum hele ki işte çalışıyorsam zaten bakmıyorum trafikte de telefon kullanmıyorum. Yani bazen gerçekten cevap veremiyor insan Ama biz kadınlar kadar müsayit boş bir varlık olmadığımız için bunu anlamanız mümkün değil... Siz size yalanlar söyleyen anında cevap veren boş müsayit erkeklere şans verin...
Yazamayacak kadar meşgul olsa bile elbette sana bilgi verir "şu an şöyle işlerim var daha sonra yazıcam" diye, onun haricinde bana böyle bahaneler söyleyen birisine bir daha asla aynı davranmam.
Bi insan asla görmemiş olamaz tüm gün o bildirimi saate bakar görür telefonu masaya koyar görür kimse bu devirde telefonsuz yaşayamaz yazmak isteyen her türlü yazar...
Sisyal medyanin avantaji bu zaten. Eskiden ulasim bu kadar kolay degilsi. Ankesorler ev telefonlari falan. ya da bir ara modaydi pahaliydi konturlu olurdu telefonlar. Calidirip kapatrdik 😂 simdi insan iserken bile mesaj atabiliyor. E bi zahmet atsinlar.
Bulama işte daha iyi. Sadece beni takip ettiğin için bende istek atmıştım. Sonradan hatırladım ki fake bodyli soruna yorum yapmışım. O yüzden konuşmaya gerek yok