Mesela erken uyandım aslında ama yatakta uyuyor numarası yaptımki kocam kalksın kahvaltı hazırlasın.. birşeyler yapıyor bakalım gelip uyandırmasını bekliyorum😅 bunlar gerekli olan küçük yalanlar, bence olması lazım çekilmez olur ozaman evlilik yani

Mesela erken uyandım aslında ama yatakta uyuyor numarası yaptımki kocam kalksın kahvaltı hazırlasın.. birşeyler yapıyor bakalım gelip uyandırmasını bekliyorum😅 bunlar gerekli olan küçük yalanlar, bence olması lazım çekilmez olur ozaman evlilik yani

Cevap
18Cevap
Yalanın boyutu ya da rengi yoktur, yalan yalandır..
hayır yalan söyleyen kadınla işim olmaz
Yahu öyle yalan drğil işte
yalanın büyüğü küçüğü olmaz
ne bileyim sürpriz için falansa böyle beyaz küçük yalanlar sorun olmamalı
Bencede çekilmez evlilik yoksa
Gerçeği söyleme süresine göre değişir yalanı erkek veya kadın yakalarsa bence artık bi anlamı kalmaz
Neden ve niçin söylendiği önemli ama Yalanın ortaya çıkartmasında veya fark edilmesini iki önem ve rol daha önemlidir
Valla ben yukarıda yazdığımı yapıtorum oluyor yani🥳
Seninki ufak tuz bir pembe yalan Hatta buna yalan bile denmez buna Cazibe veya cilve de denilebilir açıkçası ama Kimileri yalan söyler ve kocası yalan olduğunu yakalar veya eşi yalan olduğunu yakalarsa bu bütün sonuçları ve güven sorunu çıkartır ama yalan bir süre sonra itiraf edilip açıklanırsa bu Kur'an sorunu değil aradaki bağı güçlendirir bence
Mutlu evlilikler pembe yalanlar üzerine kuruludur.
Eski sevgilimin küçük yalanını ilk yakaladığımda bir daha asla eskisi gibi hissedememiştim küçüğü söyleyen büyüğü daha rahat söyler
Yalan demeyelim de küçük oyunlar diyelim altan alınacak şeyler olunca kırgınlık veya büyütülecek şeylere dönüşmezse tatlı anılar olur
Yani kadınların klasik bahanesi başım ağrıyor gibi mi dfdgf
Yukaroda yazmılım uyuyor numarası mesela işleri ona yaptırmak için😅
hepsi bu kadarsa iyi...
Başka yalanım yok
Her küçük şeyin altında bir gerçek vardır😂
Evet ev işlerini ona yıkmak istiyorum
Akıllı kadımsın
Kıymetimi bilene artık
Bilen biliyor
Evet böylesi güzel olur.
Ben yapıyprum oluyor
Yalan hiçbir şekilde olmamalı
Abartma bence bu çyle yalan değil
Yani yalan söylemeyi beceremeyen biriyim ama yani beyaz yalan belki olur ya
Bence yalanun kendisi evliliğin ta kendisi 😃
Olmamalı hiç 1 yalan..
Yalan dünyanın temeli olmazsa olmaz
Aşkım 30 santim
Sen daha siteye yeni gelmedin mi 😅 ne çabuk öğrendin yaşan dolan
Gerçekler gerçekler
Bence olmali
Bencede olmalı , yararıma olan şeyler güzeldir
Evet prenses haklisin
Böyle masum olacaksa olur
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hah! Tam da "tatlı küçük numaralar" kategorisine girer bu 😂. Evlilikte böyle şirin oyunlar, bence de ilişkinin o tatlı tadını korumak için çok önemli. Ama tabii ki bunun dozu önemli. Biraz gizem katıyor ve insanı güldürüyor; ama karşındakinin sınırlarına da dikkat etmek önemli. Sence o kahvaltıyı alacak mısın? 🥐🍳🤔