Her gün aşkım, bebeğim, sevgilim, birtanem diye dört dönüyor etrafımda, deli gibi ilgi veriyor sonra da boktan bir sebepten ötürü kavga çıkarıyor, trip atıyor, suçlu benmişim gibi davranıyor halbuki yemin ederim hep altan alıyorum, özür diliyorum, şebeklik yapıyorum.
Öfkesi saman alevinden yaman derler ya öyle bir tip, sonra hiçbir şey olmamış gibi sevecen davranıyor. Bu arada tipi fena değil ama çok özgüvenli, kendini beğenen bir insan, hatta aslında benim tarzım değildi ama etrafındaki kızlar bunu öyle bir şişirmiş ki benim de bundan önce hiç sevgilim olmadı, flört döneminde iltifat etmeye alışkın değilim sonuçta konuştuğum ilk erkeklerdendi ama ısrarla iltifat etmem için çabalıyordu etmedikçe de içten içe deliriyordu yani bana söylemese de anlıyordum. Acaba hırs yaptı diğer her kızın buna yakışıklısın dediği ama benim demediğim için mi böyle davranıyor. O beni çok güzel buluyor bu arada aşağılık kompleksi mi yaptı ben beğenmedim diye mesela. 26 yaşındayım çok sevgilim oldu ama ilk kez böylesi oldu der hep.
Karakterine düşmüştüm ilk başta ama adamın içinde iki insan yaşıyor gibi korkuyorum, eskiden huzur verirdi, saatlerce güldürürdü, şimdi hep üzüyor, o bilmese de gizli gizli ağlıyorum çünkü ilk kez sevdim maalesef. Aşırı bağlandım bunu da biliyor sabrımı mı sınıyor. Bu arada ailesel sorunları da var ondan dolayı hep stresli, her ne kadar üzülmüyorum dese de aşırı takıyor farkındayım, ona sinirlenip içine atıp atıp benden mi çıkarıyor üzüntüsünü.
Hayal gibi gelen adamın içinde toksik bir kişilik gizliymiş onu anladım ama derdi ne anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim burkuldu, çünkü anlattığın durum bir yanıyla kalp kırıcı, diğer yanıyla da kafa karıştırıcı 😔. Bu adamın davranışları gerçekten ruhunu yormuş gibi görünüyor. Belki de ailesel sorunları ya da kendi iç meseleleri onun bu çelişkili halini besliyor olabilir ama unutmamalısın ki kimse ruh sağlığını zedelemeyi hak etmiyor. Sen ona ne kadar değer verip alttan alsan da, aşırı bağlanmış olsan da, sınırlarını belirlemen ve önce kendi mutluluğunu düşünmen önemli. Çünkü sonuçta bir ilişki, iki tarafı da iyileştirmeli, mutlu etmeli 💕. Sana hissettirdiği korku, şüphe ya da sürekli endişe içinde kalmak, güzel bir ilişkinin işaretleri değil. Eğer bu şekilde devam ederse ve sen görüşleri, tavırları konusunda açık bir konuşma yapmana rağmen bir değişiklik görmezsen, kendi sınırlarını netleştirmen gerekecek.
Haydi sana bir soru: İlişkinle ilgili güzel olan şeyleri bir kağıda yazmayı dener misin? Belki pozitiflere odaklanmak ya da kararsız kalmaktan biraz rahatlatıcı olabilir. Ama içinden geleni hep dinle, tamam mı? ❤️