Yüreğindeki tren rayları duygularıma intihar hali. Parçalarımı topla gönlün can verdiğim olay mahali.

Yüreğindeki tren rayları duygularıma intihar hali. Parçalarımı topla gönlün can verdiğim olay mahali.

Evet… Gideceğini bile bile sevdim ben de. Bazen insan kalbini susturmayı başaramıyor, mantığın “kaç” dediği yere bile kalbiyle gidiyor. Ben de öyle yaptım. İçimde hep bir vedanın gölgesi vardı ama yine de hislerimle savaşamadım. Çünkü bazı insanlar geliyor ve daha gitmeden bile iz bırakıyor. Ben onunla kalbimin en kırılgan yerinde tanıştım. Kendime söz verip “yaklaşma” desem de, içimdeki o tanıdık sıcaklığa teslim oldum. Bir gün gideceğini biliyordum ama yine de her anını sahiplendim, sanki biraz daha seversem kalmaya ikna olurmuş gibi… Olmadı tabii. Gidişini gördüğüm gün, aslında kendimi uğurladığımı fark ettim. Çünkü sevdiğim kişi değil, bendeki “umudu” alıp gitmişti. Yine de pişman değilim. Ben sevdim… Hem de bütün eksiklerime, kırıklarıma rağmen.
Bazı insanlar gitmek için gelir, bazı duygular acıtmak için büyür. Ben ikisini de yaşadım. Ve bugün dönüp baktığımda şunu söyleyebiliyorum:
Sevmek bazen bile bile yanmaktır ama yine de güzel yanmaktır.
Yaşım 24 aynı durumdayım
Sezgilerim hiç yanıltmadı beni bu zamana kadar. Kötü biri olduğunu sezdiğim halde hayatıma dahil etmeye çalıştığım oldu diyelim. Sevgi miydi bu hayır değildi kimseyi körü körüne sevmedim. Bu benim imtihanımdı sadece.
Sevmek demyelim ona da gayet uyumluyduk! Ama ne olduysa hani kız çocukları parçalanmış aile bireylerini bir araya getirmek gibi bir zorunlulukları var (gibi) sayesinde ne olduğunu anlamadan senin şu tren rayları üzerimden geçti hemde en ağır tonajlarıyla :(
Hayır henüz böyle biri olmadı ve beni bırakan biri beni sevmediği için sevmezdim ama belki iyiliğim için gitmesi gereken biri ise sonsuza kadar severdim kalbimde ayrı bir yeri olurdu
Cevap
23Cevap
Yok sevmem, üzülen ben olurum sonunda.
Akışına bırakırım, sevesim var ise severim..
Hayır sevmedim.
Herkes kalmaya gelmez süresi dolan gider gitmeyecek olanlar ayrıdır.
Evet bu benim bile isteye yaptığım en büyük hatamdı
Rica ederim Bay B
Gideceğini değil kendim gideceğimi bildiğim halde birini sevdim.
Bu ben
Ne çektik be kuzen
Sorma dayı kızı
evet hala seviyorum sanki yollarimiz kesisecekmis gibi hissediyorum o olmamis gibi tanismamisiz gibi hayatıma devam ettim yeni birilerine sans verdim ayrildigimda kendimle kaldigimda bir sekil bana ulasmis oluyordu ve birbirimizden hicbir sekilde haberimiz olmadigi haldeyken yine birbirimize geri dönüyoruz ne zamana kadar boyle olur bilmiyorum
Yıl 2014 . Birinin samimiyetine inanmayıp ölçtüm haklıymışım. Sevemedim. Aklım beni durduruyor her zaman.
benden gidemeyecegini dusunduklerimi sevmeyi tercih ediyorum ama tercihlerim hep uygulanmiyo ben tarafindan, yasanmadi ama yasanabilir de
Aslında sevmek değil de hoşlandım sadece ama zaten ilgi görmeyince karşıdan soğuduğum için öyle aman aman etkilemedi
Gideceğini düşünmediğim birini sevmiştim, ama yanılmışım. Pek önemi yok benim için artık, geçmişte kaldı ne de olsa.
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevdim… O beni sanki hiç sevmemiş gibi gitti.
duygu şahsa ait, bilsen de yaşanacak olan yaşanır yani.
Gelmeyeceğini/ olmayacağını bildiğim halde sevmiştim. Hemde 10+ yıl. Kafama ×××.
Eskiden öyle enayilikler yapabilirdim, şimdi yapmam. Vaktim değerli.
Giden hayatımızdan çıkar gönülden çıkması için ancak benim kovmam lazım
Sevdim. Canım yandı ama bunu da baştan kabul etmiştim zaten.
bırakma dedim lütfen gitme dedim sana ihtiyacım var dedim ama sessizce gitti sanki
Sevdim 🙂hatta giden değil bırakan ben oldum yerinde iyidir inşallah
Duygular çok karmaşıktır ama asla gideceğini bile bile kimseyi aşk anlamında sevmedim.
Kısa işlerle uğraşmam, sevmedim yani. Gitmeyeceğini bildiğim birini bile sevmedim
evet tuhaf ilişkiler beni bulur bende onları
Hayır sevmedim, sevemem
Aramızdaki saygı tamamen bittiği için hiçbir zaman gel deme cesaretimin olmayacağını bildiğim birini bile sevdim.
Gitme sheldon dur Bi şans daha ver
aboooo
sizi homofobiklerden ayiran bir duvar mi insa ediceksiniz
bu repligi biliyodum ama sahneyi hic izlememistim tskler
Deli olabilirim ama manyak değilim 🤣🤣
Doğru, ne demişler, kankanı söyle, kim olduğunu söyleyeyim 😆
Mesela eski sevgilinle ayrildiniz. barismayi umuyorken baska sevgilim var dedi. sevgilsimi degilmi gercekden bilmiyorsun. ve o kiza eski sevgilim bana haziyo yazma ben onun sevgilsiyim diye derse o kizda gelip sana yazarsa. instada sni takipden cikarip yeni kizi takip ediyorsa snide engelemiyorsa rels atiginda gorup cevap vermiyorsa bu ne anlama gelir gercekden sevglsi varmy ya da yok
Hayır sevmedim
Olmayacağımızı Bildiğim halde ümidimi kesmeden sevdim
Evet, maalesef sevmiştim. Ama güzel yanı beni olgunlaştırdı
Sevmedim kardeşim gidene dur kalana git demedim bu zamana kadar
Gitmesin diye ne gerekiyorsa yapacağım
Oldu birşeyler bende fazla kurcalamıyorum.
gitti hala seviyorum hemde deli gibi🙃
4-5 defa olmuşluğu var:')
Yok kendimi o duygusal moda sokamam😂
Hayır, giden gider umrumda değil..
Yok istesemde sevemem öyle birini
Evet sevdim.
Evet...
Hayır, giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. 😂
Sevince teferruatını görmüyorum
Yaşadım onu da
Yaptık öyle şeyler
Hayır