Eski sevgilimle ayrıldığımızdan beri sürekli konuşuyoruz arada tartışıyoruz sonra tekrar konuşuyoruz..

Biz 1.5 yıldireski sevgilimle flort ediyoruz nerdeyse evet flort icin uzun bi sure ama sevgili oldugumuz zaman olmuyo ayriliyoruz bi sekilde yani ikimizde halimizden memnunuz boyle.birbirimizle konusurken cok egleniyoruz cok guzel zaman geciriyoruz ve artik sanki hem kankam hem sevgilim bazende abim gibi oldu.cok seviyorum onu ve bizim kavgalarimiz tartismalarimiz oluyo arada ama dayanamayip mesaj atiyo hemen.iste biz yazin yine konusuyoduk sonra kavga ettik ve artik konusmuyoruz.gecen gun eski okuluma gittim ve kapida birden karsima cikti ikimizde hic bisey demeden yuruduk.sonra arkama dondugumde bakiyodu goz goze geldik.o gunun aksami ben facede “iliskisi yok “ yaptim.oda begendi sonra vazgecti bidaha begendi. fotograflarimi falan begendi.kavgamiz benim yuzumden olmustu.simdi bu beni karsisinda gordugunde konustuklarimiz gelmismidir aklina? mesaj atsam mi benle konusmak ister mi?
Eski sevgilimle ayrıldığımızdan beri sürekli konuşuyoruz arada tartışıyoruz sonra tekrar konuşuyoruz..