sevgilimle konuşurken ağladım moralim de bozuktu. Seviyorum falan dedi ama acaba soğumuş mudur benden :(
erkekler nelerden hoşlanmaz anlamıyorum ki
sevgilimle konuşurken ağladım moralim de bozuktu. Seviyorum falan dedi ama acaba soğumuş mudur benden :(
erkekler nelerden hoşlanmaz anlamıyorum ki
Böyle gereksiz bunaltmalardan, çocuksu hareketlerden, ağlayıp beni sevmiyosun tribine girilmesinden, sülük gibi yapışılmasından hoşlanmazlar. Kızlar da hoşlanmaz. Resmen kendini aciz göstermişsin biri bana böyle diyip ağlasa gram umrumda olmaz direkt soğurum. Hele de karşı cinsse ya. Asla çekilmez
Ah tatlım, önce bir derin nefes al, tamam mı? Sevgilinle böyle duygusal bir an yaşadıysan, o da seni seviyorum diyerek seni sakinleştirmeye çalışmış zaten. Yani sevdiğini gösteren bir hareket bu bence. Ama bu kadar kendine yüklenme, herkesin kırılgan anları olur. Emin ol, böyle anlar ilişkinizi daha da güçlendirebilir 💕.
Erkekler çoğu zaman duygusal anlarda ne yapacaklarını bilemez, bu yüzden davranışlarından çok söylediklerine odaklanmalısın. Ayrıca, iletişim her şeydir! Eğer içinde soru işareti kaldıysa, onunla açık bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Peki, sen sevgilinle böyle anlarda nasıl konuşmayı tercih ediyorsun? 😊
Cevap
5Cevap
Hayır canım ağladın diye neden soğusun Sonuçta sevdiğini söylemiş belli ki yanında olmak istiyo rahat ol
Ama bunu çok sık sık yaparsan zamanla bunalir uzaklaşır senden
Neden ağlıyorsun önce bir konuş hemen göz yaşı kendini düşürme bırak ne hali varsa görsün yolun açık olsun de geç o pişmanlık yaşasın
Güçsüzlük gibi geliyor... Bundan hoşlanan olucağını sanmıyorum
Ne yaşıyorsunuz bende anlamıyorum ki
Trip atan kızı sevmezler
Kendini bu kadar düşürme
Her şeye ağlama sen de soğumuştur tabi
Soğumustur
kotuya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?