ben eskı eskı sevgilimle cafede otururken kızın abisi gelmişti işte sonra abisinin sevgilisi gelmişti 4 kişi olmuştuk bende şakasına bi okey oynanır demiştim cidden oynamıştık
D:A:D
D:A:D
Bir gün ablamla düğüne gitmiştik .Düğün bitti sokağa çıktık her yer zifiri karanlık .Ablam arkadaşlarıyla önden gidiyordu ben de arkadan birkaç arkadaşımla ilerliyordum . " Durun dedim şimdi ablama kapkaç yapıp aklını çıkaracağım " Her neyse biraz daha ilerledik .Ben koşup ablamın çantasını kaptığım gibi kaçtım ,sonra çığlıklar ,bağrışmalar .Koşarken arkamı dönüp bi baktım kapkaç yaptığım kız ablam değilmiş meğerse ben karanlıkta ablam diye başka kızın arkasından yürüyormuşum .Olayı farkettiğimde kıpkırmızı bi suratla kızın yanına gidip durumu izah ettikten sonra çantasını verdim . Şükür ki kız ablamın arkadaşı çıkmıştı .Çok utanmıştım ve mahcup olmuştum . Ama komik bir anı olarak miras kaldı bana .
Ciddi iyi ama hahahah:-D
sevgilimi kız kardeşimle tanıştıracaktım..kız kardeşimle sevgilimin gelmesini beklerken kardeşim dedi ki ; abi ben de seni erkek arkadaşımla tanıtrmak istiyordum .çağırdım o da geliyor dedi.o benim sevgilimle bende onun erkek ardasaıyla tanıştım.garipti.tuhaftı.seninkine benzer..
kuzenıme yakalanmam olmustu benımde sevgılımle sınemaya gıtmıstık ılk bulusmaydı hatta o dıye bılırım kuzenımde ayrıldıgı esıyle barıs yolundaymıs ben nerden bılıyım sınema da ılk ara verıldı salondan bı cıktık karsı karsıyayız erkek arkadasımda kuzenımın kankısı gızlıyoruz duysa oyacak ıkımızde bı baktık o ve eskı karısı tabı o bızı gorunce sınırlendı ne oluyor felan dıye dalacak bıze bende dedım sıze ne oluyor felan derken hep beraber sınemaya gırdık gerı sonra beraber yemege felan gıttık onlar barıstı tekrar evlendı nıkah sahıtı sevgılımle benı yapmıslardı sımdıde onlar bızım nıkah sahıdımız olucak :D
Buz patenine gitmiştik arkadaşlarla telefon yanımda yoktu düşer kırılır diye annemler aramış duymamışım bende haber vermemiştim beceremedim hiç düştüm de kaç kere eve geldim kıyamet koptu ve o günden sonra en geç iki üç saat içinde evde oluyorum malesef:-S
Cevap
2Cevap
Haha:)))supermis cidden :) benim hiç olmadı veya gelmedi aklıma :)
Küçükken kız kardeşimi kaçırıp(kaçırmaktan kastım sakladım) annemle babamı korkutmuştum.. Saçmaydı biliyorum! ama o kadar uzatmamalıydım..:/
Arkadaşımla moda sahilinde ettiğimiz kavga hemde yok yere sonra bizimkinin durduk yere ağaca çıkması dilencilerin bile bize acıyarak bakması :D
bir kıza çok aşık olduğum için söyleyemiyordum diğer teklifleride reddediyordum haliyle, sonra kendisi gelip bir arkadaşının bana olan teklifini iletmişti, içimden senden başkasını görmüyorum dedim, sonra herkes evine sıçan deliğine
Denize girerim ama yüzemem.Böyle çoook anım var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar