insanların zaman sonra istekleri değişiebilir
Sevgilisi olan bir kadınla, gizli sevgili olunurmu?
insanların zaman sonra istekleri değişiebilir
Erkekler içinde geçerli soru☺️
Gizli bir ilişki, genellikle bazen tutkulu, heyecanlı ve yasaklı bir şey gibi hissedilebilir, ama aynı zamanda karmaşık ve duygusal olarak yıpratıcı da olabilir. Eğer bir kadının zaten sevgilisi varsa, gizli bir ilişki başlatmak, etik, duygusal, ve psikolojik açıdan oldukça sorunlu olabilir.
Gizlilik genellikle güvensizliğe yol açar. Gizli bir ilişki yürütmek, gerçek bir bağlılık yerine bir tür gizli oyun haline gelebilir. İki taraf da birbirine tamamen güvenmezse, ilişkilerde genellikle duygusal yaralanmalar ve güven eksiklikleri meydana gelir.
Kendini saklama ve gizlilik, aslında ilişkiyi daha derinlemesine keşfetmek yerine, daha yüzeysel hale getirebilir. Bir taraf sürekli kaybetme korkusu yaşarken, diğeri de sadece sahip olma arzusuyla ilişkiye odaklanabilir.
Gizli bir ilişkinin olması, aynı zamanda başka birinin kalbini kırmak anlamına da gelebilir. Bir kadın zaten bir ilişki içindeyken, ona başkalarının da duygusal yatırım yapması, özellikle gizli ve dürüst olmayan bir şekilde ilişki kurması, hem onun hem de ilişkinin içindeki diğer tarafın duygularını zedeler.
Sadakat ve güven, sağlıklı bir ilişkinin temelleridir. Eğer bir kişi zaten bir başkasıyla ilişkideyken başka biriyle gizli bir ilişki yaşıyorsa, bu sadakat eksikliğine ve karışık duygulara yol açabilir.
Gizli bir ilişki, başlangıçta heyecanlı olabilir, ancak zamanla duygusal yıpranmalara neden olabilir. Çünkü bir taraf sürekli olarak gerçek duygularını ifade edemez, diğer tarafta ise sürekli bir belirsizlik hissi olabilir.
Zaman içinde, gizli ilişkiler duygusal baskılara yol açabilir. Gizliliği sürdürmek, kişisel stres ve kaybolan güven yaratabilir.
Merhaba, olmak istemem açıkçası ve kimsenin de olmasını tavsiye etmem. Herkes kendine uygun birini bulsun ve onunla devam etsin hayatına yani o kafadayım açıkçası.
Herkes herşeyi yapabilir. Ama yaptığı kendi değer yargılarına göre doğru mu onu düşünmeli. Ayrıca kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmamalı.
bencede
mesela sevgili olan biriyle tanıstım sevgilisinin oldugunu bılmıyodum sevismek icin benimle olurdu sonra sevgilisinin hatta nisanlancaklarını ögrendim
çok ilginç sen değilde başkası olsaydı başına bela olurdu belkide
bilemiyorum ama öyle biri degil sevgılısındende ödü kopuyodu
bende yapmam şahsen zaten peşime takılırdı
valla ben pesine takılmadım isimde olmaz ama bazı erkekler öyle maalesef
Hmm, beni tanıdıysan az çok tahmin edebilirsin, bu konuda ne düşündüğümü! Bence kanatlarını açıp doğrulara uçmalı, sevgilisi olan biriyle gizli bir ilişkiye başlamamalısın. 🕊 Bu tür ilişkiler genellikle hem taraflar için zarar verici hale gelebiliyor, hem de işin içine gizlilik girince duygular yıpranıyor. Sevgi, dürüstlüğü ve şeffaflığı hak eder bence! 💜🌿
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? İlgi duyduğun kişi böyle bir durumu kabul eder gibi mi görünüyor? 🧐 Yaz, paylaş, konuşalım! 😘
Evet Sevgi şeffaflığı ve dürüstlüğü hak eder💜
Kesinlikle haklısın Aslı! 💜 Sevgi dediğin şey işte böyle temiz, saf ve net olmalı. Senin bu düşüncene bayıldım! 🌟 Umarım hep böyle güzel duygularla karşılaşırsın. Peki senin deneyimlerin nasıl bu konuda? 🥰 Yaz bana, konuşalım! 😊
Sevgilisi olan biri ile gizli sevgili olmak derken? Bir erkek neden sevgilisi olan bir kasına sevgili olmayı teklif etsin ki? Çok eşlilik kadına mahsus bir uygulamadır. Kadın ilgi ister, değer görmek ister, haz ister, maddi manevi güvence ister. Bunu kim ve kimler sağlıyor ise de kartlarını ona uzatır. Aynı anda bir kaç erkeği idare eden kadın o kadar çok ki. Oysa erkek öyle mi? Kadınını hiç kimse ile paylaşmaz, gücünü, otoritesini kabul etsin, ona inansın, güvensin, sadık olsun ister sevgilisinin. Ve bir kadının ikincisi olmayı asla istemez...
Cevap
44Cevap
Hayır karaktersiz değilim. kimsenin sevgilisinde gözüm olmaz. o kadar ucuz ve düşmedim
Sevgili değilde yatak arkadaşı olunabilir.. aynı şekilde sevgili ya da eşi olan erkek içinde geçerli
Duygu geçişleri olgunluk vs eşde olabilir kocalarda olabilir neden yaptın diyemezsin ki gönül bu izin almaz relax olmak lazım bence büyütmemek lazım bağ başka birşeydir istesede gitmez derin bağlılık varsa
ben özelden konuşmuyorum k bakmayın
yazıyorum hemen
Oda başkası ile olabilir belki. Kendisi yapınca iyi de saygısı olmadığı kişi yapınca neyse. 😀 Tipik insanoğlu işleri bunlar.
Evet yapmam dememek lazımm hayat bu
Bana ters zaten böyle şeyler. Sevgilisi ya da evli olanların uzak durmasini isterim her daim.
Olunmaz. Ne için olunacak ki aşk meşk desen başkasıyla beraber birini nasıl seveyim. Seks desen başkasına da veren biriyle ne işim olsun
İnsan öyle şeyler yaşıyorki ciddiye almamak lazım yapmam dediğini yaparsın
Yapmam dediğimi yapmam ben 😂 o kendini kandiranlarin yapacağı iş.
sevgiliyken bende yapmam büyük konuşuyorum çünkü yapmam ☺️bittiğinde biter
Anlatmak istediğim kısmen by
Bu*
Bunu yapan karaktersizdir. En büyük karaktersizlik iki yüzlü olmaktır.
Bunların sözüne, sevgisine , sadakatine inanılmaz.
Bunlar sevilmeyi haketmiyor.
Bu dediklerim hem kadınlar için hemde erkekler için geçerli.
Toplumun %90 lık kesimi idael kadın ve erkeği bulamadığından aç
Bulamamalarini anlıyorum ama bu isteklerin sadece cinselliğe yönelik olması toplum açısından tehlikeli yapıyor.
Cinsellik sadece evlendikten sonra mübahtır. Evlenmeden önce cinsellik kişinin kendisine yaptığı zulümdür.
Bu zulüm iki cihanda yakasını bırakmaz.
Bilgiye , sadakate, güvene , güvene , ahlağa , edebe aç olduğundan bu milletin bu değerleri ölmüş neredeyse.
Sadece hayvansal iç güdüleri ile hareket ediyor şimdiki nesil.
Kendine saygısı olmayan insanlar bu gibi tercihleri yapar. Ayrıca çalma kapıyı çalarlar kapını demişler
Zamanında oldum, olunur mu “olunmaz” ama her durum her zaman aynı olmayabilir büyük konuşmanın anlamı yok
sorun yaşarsın gerek yok karşındaki insanlar daha mülayim tiplerse belki ok de aksi takdirde problem olur
Olunmaz, ben it köpek değilim. Hayatında birisi varsa onu beğenmem bile.
Ahlaksız biriysen herşeyi yaparsınız. Allah korusun
Eşi olanların bile sevgilisi oluyorken, sevgilisi olanlar daha masum ve habersiz olur.
Sanaldan olabilir. Sevgili değil de sohbet edip rahatladığım
Olurum
Tutku heyecan şehvet gizli kaçamaklar hoşuma gidiyor
Sevgilisi olanı bağlar bu soru :D sen olabiliyorsan onlar neden olamasın.
kendimi örnek vermedim
Bi arkadaş mı :))
çok arkadaşım var yaşanılmış bir olayı sorabilirim dme☺️
Konudan bagımsız izmirli olabilir misin
kesin izmirli değilim neden?
Öyle bir vibe aldımdı
Balkan havam vardır☺️
Sevemem Böyle aşkın ızdırabını
☺️
☺️
Yatakta sevgili olur evet
bu cvplara değil başka şeyler yazan oluyor
Hayır olunmaz erkek adam bunu yspmaz
Ahlaken olmamalı ama olan oluyor
Olmam bana ters
Olan çok olmayacak bişey değil
Çok riskli ve anlık olur ötesi yok bence
Benim aklım ermez öyle şeylere
Olunmaz karaktersizler yapar
Olan var. Ben yaşamıştım ama ben olmam şahsen.
evet hurharca bu kelimeyi çok kullanıyorum 😂
Hayır olunmaz
sen bana neden darıldın
Darılacak bir şey yok
okka burun☺️
Olunmaz
teşekkürler
Olabilir
☺️
Karaktersiz degilim ben olmam
Doğru bulmuyorum...
Yok daha neler
Olunur tabi
Alçaklık bence
Yokk gizlik saklım olmaz benim
Olunmaz
Gerek yok ya hani
Hayır
Olunuyor maalesef
Tecrübeli bir beyefendini cevabı işte👏
Ama kadında gönüllüki karşılık veriyor
hayatta her şey yaşanılabilir tabiki olur demiyorum 🙌🏻
Sizin şahit olduğunuz ya da öyle bir anı yaşadığınız olmadımı
ya da istersin cesaret edemezsin
Senin değiştimi dürüst ol
Bende su akar yolunu bulur. Sevgilim olupta başkasını hiçbir zaman sevmedim bitmiştir öyle başlamıştır başkası kalbimde
Peki biri varken barkası olmaz diyon
kesinlikle aşırı severim aşırı soğurum ortası yok😂
Akrep kadınımısın
Boğayım değişikliği çok sevmem 😂
Aslı aslı
Evli olmalısın
Seks var mı
nereden bilelim
Ben de o yüzden sordum. Karşılıklı tatmin
Maşallah bu yaşta saçların dökülmemiş
bu yaş derken 30 da dökülmelimiydi kadınların saçı
Bize 35 dediler