Herkes olması gerektiği gibi çıktı. Kimsenin fitratini değiştiremezsin. Sevdiğiniz için kimse kimseyi değiştiremez. Olduğu gibi görünür herkes ilk başta. Ama bizler kabul etmek istemeyiz. Onun hiç kimseye hakaret etmemeliyiz. Hakaret edilmesi gereken asıl kendimizdir. Neden bu duruma düşecek hale geldim diye.
Ben genelde aşk konusunda pek şanslı bir insan olmadım ama insan tecrübeleri konusunda artık insanların yaptığı birçok şeyi şaşırmıyorum sence değil mi
Bu konuda hislerini anladım ve seni çok iyi anlıyorum. Hayal kırıklığı insanı üzse de birine bağlanmadan önce zaman tanımak, gerçekten güvenmek önemli. Ama her insan aynı değil, sakın umutlarını kaybetme. Kendine değer veren biri mutlaka karşına çıkacak! Peki, senin için güvenin önemli bir kriter mi? ❤️
Kimseyi sevmedim bu zmana kadar bana aşk ve bağlama büysü yaptılar teyzem küçüklüğümden beri buğra şerefsizide benim ilk zmanalr ağzımı aratmaya çalıştı baktı bende tık yok büyü yaprı ama yine amacına ulaşamasılar
Sevgi olayını kızların çoğu yanlış anlıyor. Aşk denen bir şey yok maalesef. Varsa da ömürde bir kere bir kişiye olur. Onunla da evlenirsin. Evlenmezsen bile o başkasıyla evlense bile mutlu ise sen de mutlu olursun. Erkekler sevgililik sürecini evlilik ile bitirmeye niyetli değilse ne kullansam kar mantığında maalesef.