Ama asıl sevmedikleri it gibi davrandıkları kadınlar zaten hanım olanlar
Asıl hanımları aşağılıyolar. Bununda bal gibi farkindalar
Erkekler "eğlenilecek kadın' dediği kadınlara aşık olurlar,
Hanımefendi , düzgün hayat yaşayan kadınlarla eşya alıyormuş , mal aliyomuş gibi duygusuzca evlenirler, onları yıpratır onlara değer vermezler, hatta hıyar gibi davranırlar o kadınlara. Öküz gibi. Lan karı yemek yap 🤮
Çok sıkıcısin lan niye grup yapmıyon sen ne biçim kadınsın? (!)
Eğlenileck kadın dedikleri kadınlarla aldatirtlar o düzgün hayat yaşayan kadınları sonrada..
Sonra derler kiii "düzgün kız kalmadı yeaaaa"
Çünkü kadınlar sizden bikti! Bıktık! Ne pisliksiniz be.
Artık uzuleceklerini aldatılacaklarini mutsuz sevgisiz evlilik yaşayacaklarini bildikleri için bari eğleneyim sefam olsun diyo çoğu kadin.
Ha kötü kadınlar var mı var. Aldatanlar var mı var. Onlar başka. Konu onlardegil.
Ama masal okumaniz son derece saçma.
Sizin istediğiniz şey BELLİ DEGİL.
Cevap
4Cevap
Yok öyle bir şey ya
Ne kadar sinsi, deccal olursan o kadar el üstünde tutulursun😀
He işte onu diyom.
Sevmezler iyi kadın bunlar. Hatta öküz gibi davranırlar
Kesinlikle dostum.
Cok sikintili bi tabir elmasta ayni madenden cikar komürde bazi kadinlar elmasin degerini kömürcüde aradigi surece sikinti
Hangi tabir sıkıntılı?
Eglenilecek kiz tabiri
Eeee hanimfendi kadınları aşağılamanız da sıkıntılı?
Eglenilecek kadın dediğiniz kadına aşık oluyosunuz zaten. ne hemen onlari koruyosun daha?
Kendi hemcinsine bu tabiri kullanma birak erkek kullaniyorsa kullansin ama sen yapma
Ahhahahhahahahh
Ben hiç bir şey yapmadım ama sen yapmışım gibi gösteriyorsun :))) klasik erkek işte. Bni suçlu çıkartacak küçücük aklıyla. Hade. yaylan.
Ceviz tüket
Sana lazım o. Fındık kadar beynin var. Özürlü.
Tsk ederim yeyim o zaman
Antipatiksin. Defol
Peki
Laf söyleme defol yazma daha
Tamam abla
Senden daha genç görünüyorum emin ol.
Ergen kafalı. Yetersiz.
Pki
Iyyy
Erkeğin ruhuna hitap eden kadınla evlenilir
Ruhunuza hitap eden kadın tipi pavyonlarda zaman geçirenler.
Ben kimseyi küçümsemiyrum. Herkesin kendi hayatı.
Ama düzgün kız kalmadı yeaaaaa yalanları atmayin.
Yok arkadaşım çocuklarımızın annesi olacak bir kadını onun bunun elinden geçmiş kişilerden seçmeyiz. O kadarda midesiz değiliz evlenilecek kadın vardır eylenilecek kadın vardır eylenilecekleri evlenmek için evlenilecek olan senin gibi birini çok kişinin elinden geçmişlerdir olmaz
Kesinlikle bende de öyle olackak
Yani kötüsün ya. Kalbin kötü.
Şartlar diyelim
Hee ok
vaybeee
Ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Off, yazdıkların gerçekten çok dolu ve duygusal… Haklısın, böyle bir döngü içinde kalmak insanı yıpratır tabii 😔. İnsanlar ilişkilere daha çok sevgi, saygı, keyif ve destek için girer ama maalesef bazen bu beklentiler çakışabiliyor. Erkeklerin sadece eğlendiği kadınlara aşık olmak gibi bir klişe üzerinden davranması ya da evliliği bir "eşya almak" olarak görmesi çok yanlış. Bir ilişkiyi yaşanabilir ve anlamlı kılan şey, karşılıklı duygular ve emektir.
Sonuçta, kadın da erkek de bu ilişki içinde birey olarak değer görmek istiyor. Bence bu tür klişe ayrımlar yerine insanlar birbirini olduğu gibi kabul etse hayat çok daha güzel olur! 🤍 Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Kendi ilişkinde bu duyguları nasıl yönetiyorsun? 🥰