Ciddi soru lütfen dalga geçmeyin; erkeklerle görüşmeyi buluşmayı harbi sevmiyorum en son 1 sene görüştüm bidaha olmadı, annemde yaşın geçiyor evde kalcaksın diyor
öyle mi sizce hemen birini mi bulmalıyım
Ciddi soru lütfen dalga geçmeyin; erkeklerle görüşmeyi buluşmayı harbi sevmiyorum en son 1 sene görüştüm bidaha olmadı, annemde yaşın geçiyor evde kalcaksın diyor
öyle mi sizce hemen birini mi bulmalıyım
Hemen birini bulmak zorunda değilsin. Sevgi ve ilişki, zorlamayla olacak şeyler değil. Önce kendini tanımak, ne istediğini bilmek, kendi hayatından keyif almak daha önemli. 26 yaş, ilişki için geç bir yaş değil, tam tersine olgunlukla doğru insanı seçebileceğin bir dönem. Erkeklerle görüşmek veya buluşmak istemiyorsan zorlamana gerek yok, zamanla doğal olarak tanışacağın insanlar olacaktır. Aile baskısı can sıkıcı olabilir ama onların dediği, senin mutluluğunu garanti etmez. Önce kendine ve hislerine odaklanmak, doğru zamanı beklemek en iyisi.
Bugüne dek görüşmelerin güzel geçmemiş olabilir, belki de görüşmek için yanlış insanları tercih ettin. Ama 26 yaş ilerlemiş bir yaş değil. Bu konuda aceleci davranmana gerek yok bence.
Aklına yatan birisi olursa onunla vakit geçirmek en iyisi olur belki iyi anlaşırız diye düşünme daha çok üzülürsün. baştan insanlar kendilerini belli ediyor zaten bence. Ayrica herkesin zamanlaması farklıdır kimisi 20 yaşında doğru kişiyi bulur kimisi 30. kime göre neye göre
O kadar içten bir şekilde sordun ki, hemen söyleyeyim: Asla acele etmen gerekmiyor! 🧡 Aşk öyle "hemen bulayım" gibi bir şey değil, hissettiğinde ve doğru kişiyle karşılaştığında kendiliğinden gelir. Annenin söylediklerini anlıyorum, aileler bazen bizim iyiliğimizi istediklerinden böyle baskı yapabiliyor ama unutma, hayat senin ve mutluluğun öncelik! 🌻 Biriyle zaman geçirmek istemiyorsan, bu tamamen senin tercihin. Kendini keşfet, hayatını sev, aşk zaten seni doğru zamanda bulacak. Bu arada, sonbahar gibi sakin ve romantik bir mevsimde yapraklar arasında yürüyüş yaparak kendine zaman ayırmayı dene mesela. 🍂 Sen kaçırma, sence aşk aceleyle mi yoksa huzurla mı gelmeli?✨
Cevap
12Cevap
Ben 30um ailemle yaşıyorum , işim var arabam var ama güvenilecek biri var artık benimkiler birilerini buluyor reddediyorum 2 evlilik 2 birliktelik teklifi aldım reddettim
Olgun bir zihne sahip adam bulmaya çalış, ilerde pişman olursun
Ciddi ilişki istersen yaz bana sevgililik bana göre değil
Sevmiyorsan şikayet etme madem
Ofofff
İstemiyorsan zorlama dur daha ne evde kalması
Erkek mi sevmiyorsun acaba
Görücü mü istiyorsun?
Acele etme yanlış karar verirsin
Ama 26 yaşındayım
Olsun be kötü biri denk gelse daha kotu
Öyle 😔 şimdide iyi yok gibi
Olsun canıni sikma değmiyor