evet haklısınız deveye diken yaraşır.
mazeretim var asabiyim ben.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimden sıkılmıyorum, başkalarından sıkılıyorum. Durduk yerde sıkılanlardan sıkılıyorum mesela. Her şeyi olduğu halde mutlu olmak istemeyenlerden arabesk takılanlardan sıkılıyorum. Dünyadan habersiz kendi küçük sanal dünyasında yaşayanlardan sıkılıyorum. Ha kendimi süper falan bulmuyorum ama yerin dibine de sokmam. Kafadengimi bulamadım ve kaç yıldır yalnızım diye zottirik biri olduğumu düşünecek değilim, yalnızlıksa çekilir. Zorla kendimi sevdirecek değilim, sevmeyen sevmez, sevenim az diye niye kendimden sıkılıyım? Mantık lazım mantık
aferin sanaaa
bilmeden yargıladı yaşasın bençokbilirimcilik
böyle devam et...
Kendimi yeterince değerlendiremediğim için feci sıkılıyorum. Kendimi çürümeye atmış gibi hissediyorum bazen. Sebebi kendim dışımda çok şeyi dinlemem ve kendimi yeterince sevmemem olabilir. Kendime tanı koyup gerekeni yapmadığım için de kendimden sıkılıyorum.. Paradox yaşatıyorum kendime. Ne gerek varsa.. Hepsi sıkıntıdan.
insan kendinden sıkılır. sevgi göstermezse yalan dolan varsa günlük aşkların peşinden koşuyorsa düzen disiplin plan yoksa sıklması gayet normal alternatif şeylerle uğraş NLP den yararlanabilirsin ruhunu yenilemek adına ona gerek yok dersen kitaplar var huzur verici geliyo bana imkanın varsa ve yetişkinsin hayata bakış açını değiştirebilrsin eğer istersen herşey olur hedefin olmamasından kaynaklanıyor olabilir sıkıntın
Tabiki sıkılıyorum.Her gun aynı yüze aynada bakmaktan aynı bedeni taşımaktan bunalıyorum o nedenle ara bir sacimi değiştiriyorum, idman seklimi değiştiriyorum, yeni kitaplar okuyorum kendimi geliştiriyorumki kendimle baş başa kaldığımda kendimden bıkmım :)
İyi paylaşımlar
deniycim
Cevap
35Cevap
İnsanın içindeki güzellikler sıkıntıdan sonra ortaya çıkarmış...Karanlıktan sonra aydınlık gelirmiş...Çiçek yumru olduktan sonra patlayacak gibi olup sonra açılırmış...Altın yontulduktan sonra saf altın olurmuş..
Evet bizim de oldu ve oluyor sıkıldığımız zamanlar...
ne güzel konustun baba ya,cümlelerini okurken bi aydınlanma olduydu,okudum sonra geçti.
keşke...
ölümü düşünecek kadar sıkılmamışsındır sanırım.çok önceleri intihar etmeyi düşünürdüm demekki kendimden baya sıkılmışım şimdilerde komik geliyor.çünkü eğer ben birşey yapmazsam kimse bana yardım edemez.kendimle barışık olmalıyımki birşeyleri başarayım.
bu sürekli aynı şeyleri yaptgımz zaman hissettgmz durum bnce. şu sıralar bndede var daral kndi yani :)
sanırım monotonluktan
pozitif düşünmek iyidir diyorlar saatine 300 lira alan kuantumcular
denesek mi
içimden gelmiyo
off...
normal bence. şurada bir kaç soruda karşılaşmış olsak bile bazen ben bile senden sıkılıyorum. bu kadar mı ismiyle müsemma olur bir insan
tamam
peki
ama en azından beni anladın di mi.
heee anladığımı sanıyorum
tamam
peki
sıkıcılıgım konusunda hemfikiriz işte.
evet katılıyorum ama her zaman öyle değilsindir sanırım biraz sorunların var bu aralar bana öyle geldi biraz
herkes kadar bence abartmaya gerek yoktur
tamam
peki
;)
ok
:) aslında çok da sıkıcı değilsin gibi bilemedim şimdi
kaşınıyon sen :)
insansavar değil misin sen fısfısla yuvamda gider ölürüm ben mikrokapsüllerin etkisiyle
güzeldir bu şarkı grubu da severim teşekkürler
Çok sıkılıyorummmmmmmmm diyerek geçen günlerin sonunda aslında aynı şeyleri yapmaktan yada bir farklılık görememekten sıkılıyor insan.
evet ondan da sıkılıyorum
9 u 5 geçe ordayım
bekleme zaten öncesinde yapacak başka bişeyler bulmamız lazım tabiki,ben ancak o saatte orda olurum cunku
sonunda anladın dostum yaa sıkılmıştım artık bunu anlatmaya calısmaktan
evet bazen öyle oluyo. bi konu hakkında uzun süre düşünemiyorum sıkılıyorum kısa cevaplarla geçiştiriyorum doğal olarak. iletişim esnasında sıkılmadıgım az insan var.
Mmmmm. Cevap veriyorum. Sen beni face twiti görsen ağlarsın. Beni her gören abi senin yazıları okuyunca hayata küsüyorum lan diyor. So u r not alone.
o zaman hiç tanışmayalım biz.intihar sebebiyiz direk.
demin balkondaydım ama dikkat etmedim gökyüzüne,bakıcam birazdan tekrar.
işte bu yuzden cıkamıyorum yoksa bütün yaz balkonda yatıp kalktım ben
yalnızlıktan bahsetmedim ki sen sokuşturdun araya onu.
aynen ben de.
su içesim geldi su dedin ya.
aynen
uykum geldi de biraz bişeyler okuyup yatcam
Ben hep sıkılıyorum kendimden.
İnsanlar benimle konuşuyor (özel mesaj bile atıyorlar) şaşırıyorum onlara. Bi' insan benimle neden konuşur ki? Hem sıkıcıyım, hem bayık...
Konuşurken bi' yerden sonra kendimden bile sıkılıyorum.
aynen. bomboş insanlarız.
Bomboş değilimde insanları anlamıyorum sadece.
onlar seni anlıyolar ama yapma böyle üzme onları
Gülümsettin beni. Böyle rahatım. Kapı açık. İsteyen giriyor, isteyen çıkıyor sorun yok.
bugun gözümü açtıgım gibi gülmeye başladım bi ark sayesinde ondan sanırım iyiyim ben de.
rahat olmak isterdim bak kıskandım seni.
Güne iyi başladığına çok sevindim. İnsanları düşünme, rahat ol.
Bak sıkılmaya başladım ben gene. =) Sanırım yazmaktan sıkılıyorum, konuşurken hiç böyle olmuyor çünkü. İnsanlar beni dinlemekten keyif alıyorlar(mış).
yazmaya o kadar cok alıştım ki kelimeler zor çıkıyor ağzımdan...
dinleyemesek de okumaya calısıyoruz ancak.
Benden bu kadar. Kendi kendine iyi bak. Buralardayım...
görüşmek üzere
Konuşmak üzere.
evet şu an o ruh hali içindeyim 67 gündür dağ başında bir karakolda sapların içindeyim iznimin geleceği günü bekliyorum ama bu ks benim sıkıntımı azda olsa hafifletiyor ;)
di mi iyi ki var burası
o kadar insanı etrafından savarsan gün gelir kendine kalırsın.bir zaman sonra kendinden de sıkılırsın.sendine de savarsın sonra..
muhakkak
o zaman az daha sosyalleşmeyi dene dostum.yoksa bu gidiş gidiş değil sana söliyim..
tamam
Hayir tabikide:))canim sıkıldığında aynamda kendimi seyrederim:) can sıkıntısı üzüntü kaybolur.hayata devam:)
şu anda sıkıntıdan bunalmak ve bulanmak uzereyım bayadır boyle
eğer çok yalnız kalırsan sıkılırsın kendinden çünkü eğer sen bi halt olsaydın insanlar seni arardı diye düşünmeye başlarsın
kendindenmi sadece?işten hayattan herşeyden olduğu dönem bile oldu
kendinden sıkılmak en son varılan nokta zaten
aşıyorsun zamanla ama çevrenin desteği önemli
çevremin azını öpeyim
o değilde nikini yeni gördüm:))
ben de seninkini. yoksa?...
Seni yemicem doğrulardan bahsedicem. Kendimi çok seviyorum :(
adına sevindim cidden
Kendimden bepenmediğim yönlerimden sıkılıyorum ve hatta demin kendi kendime dövündüm. :\
Valla kendimden değilde yaşadığım hayattan kurduğum düzenlerden evet sıkıldığım çok oluyor..
insan kendınden nası sıkılır la ? bırı bana bunu anlatsın hayattan sıkılırız tamamda kendımızden nası sıkılıyoz :)
Bende bazen sıkılıyorum.. Değiş tokuşmu etsek :P
denemek lazım
evet, su an öyleyim misal.
hoşgeldin
yürü be insansavar. bir güncellemeyle savdın gitti milleti helal :)
Bir kendim var, bir de ondan sıkılan ben. En az iki kişiyiz yani.
kendimden çok sıkıldım ne yapalım ! değiştirelim. Var mı bir üst versiyonum
evet ben sıkılıyorum bi kafayı 3 e vuruyorum bi uzatıyorum bi sakal bırakıyorum bi bıyık bırakıyorum
hmm denemek lazım
tabii. böyle saçma sapan davranıyor ya ağzına iki tane çakasım geliyor.
haha anlıyorum :)
Ben sıkıldığımda ossbir bin .
olmadı bi daha...
Aynen hayattan bezdim iyice,biraz farklılık lazım :/
Tabiki insan kendinden sıkılma hele ben benden nasıl sıkılırım bu kadar harikayken
benim içimde 2 tane ben var bikmam
çevir çevir kullan ne güzel
hele ben hele benn nası bi sıkkınım nası bi sıkkınım belli diil yani ,hayattttttttt beni neden yoruosunnnn ! :/
BEN HAYATTAN BIKMISIM ULAN
aynen lan ben de öleyim işte
geyim ben de arkadaşına
:D töbe
alla alla cevap bende gizli işte bak sana söyledim çözümü begenmiyon
:D
arada bir, bazen arada üc bes yedi. yedi <3
zaman zaman olmuştur kendi kendime konuşur koyarım bi oyun havası döktürürüm :D
Şuan öyleyim ben de.
hoşgeldin
hoşbulduk kader ortağım :/
kusura bakma yardımcı olmaya çalıştığımız için