Kişilik & Karakter Bazen kendinizden bile sıkıldığınız oluyor mu? Blacksksksk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor İnsanlardan uzaklaşmak istediğiniz hatta 2 gün kendinizi bile görmek istemediğiniz felan...🙄 Güncellemeler+1 yıl ... Bazen kendinizden bile sıkıldığınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet oluyor bazen beynimin off düğmesi olsa kapatsam diyorum..:) 1 2 Yorumla Blacksksksk +1 yıl Bulursan banada söyle offline olmam gerek.. Yorumla Rose83 +1 yıl Olur 😅 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Oluyor evet 1 3 Yorumla Blacksksksk +1 yıl Ne yapıyorsun peki Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Akışına bırakıyorum Yorumla Blacksksksk +1 yıl İlla ki düzelir hım Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sürekli oluyor hem de 1 3 Yorumla Blacksksksk +1 yıl Ne yapıyorsun peki alessapl Yorumla Alessapl +1 yıl Balkona çıkıp böyle bağırıyorum https://i.hizliresim.com/1d830bv.jpeg Yorumla Blacksksksk +1 yıl Hahahha gerçekten sağol deneyeceğim. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. 1 hafta öncesine kadar evet 1 0 Yorumla
Oguz-X-Han Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kendimi severimİyi adamım 1 1 Yorumla Blacksksksk +1 yıl :) Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bu aralar tam da böyleyim 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kendimi sevmem 1 1 Yorumla Blacksksksk +1 yıl Bazen bende Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. o donemdeyim Şu an 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. İvit. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet oluyor bazen beynimin off düğmesi olsa kapatsam diyorum..:)
Bulursan banada söyle offline olmam gerek..
Olur 😅
Oluyor evet
Ne yapıyorsun peki
Akışına bırakıyorum
İlla ki düzelir hım
Sürekli oluyor hem de
Ne yapıyorsun peki alessapl
Balkona çıkıp böyle bağırıyorum
https://i.hizliresim.com/1d830bv.jpeg
Hahahha gerçekten sağol deneyeceğim.
Evet, bazen oluyor.
Sansim olsa kendimle evlencem 😎🤣