Merhaba arkadaşlar adım Aşkın şu an 22 yaşındayım
Ben İstanbul şile de yaşıyordum bir zamanlar
O zamanlar biriyle sosyal medyada tanıştık o zamanlar bende küçüktüm oda o zamanlar 16 yaşlarında felandı her neyse ben daha askere gitmedim tabi o sıralar canım cicim aylarıydı yaşını bildiğim için kızın en kötü durumlardan bile uzak durmaya çalıştım nefis durumu neticede her neyse ben askere gitmeden öncesi kendisiyle buluşmak istedim kabul etti kendisi konyalı Konya'ya gittim ben izmit üzerinden kız kapalı naif birisiydi o zamanlarda lise 2 ye gidiyordu ama terbiyesizlik kesinlikle yapmadım ona karşı bende o sıralar 19 larda birşeydim sonrasında gittim ona sürpriz yaptım o gün okula o gitmedi benimle buluştu küçük bir kasabaydı buluştuğumuz yer ablası el ele gördü kızla beni o sırada da sabah okul saatleriydi kahvaltı yaptık yürüdük yolda kasabada fark edemedim yakalanır mıyız diye kızın ablası onu aldı götürdü ablası da 30 yaşında var 2 çocuk annesi ona çok bağırdı kız da gitti onunla sonra ablası babasına söylemiş baba çocuğu okulda biliyordun bak erkekle el ele yakaladım kızı dövmüş ailesi kıza bir süre ulaşamadım ama kuran çarpsın yemin ederim yaşım 3 4 yaş büyüktü ama ne el sürdüm ne kötü anlamda bir şey ettim çok aşığım ona hayla o şu an lise sonda olması gerekiyor ben ise 22 yaşındayım babası annesi ailesi akrabaları beni biliyor haber herkese gitti kızda baskı altında beni istemiyor ailesi razı değil kıza 8 ay önce olması lazım yazdım eski günlerin hatırına konuşabilir miyiz diye tersledi korkuyor mudur nasıl döner bana ne yapmam gerekiyor yemin ederim 1 seneyi geçti ayrılalı ağlıyorum kızı seviyorum tarif edilemez bir şekilde nolur yol gösterin hesap açıp ona yazayım gene tersler mı yoksa hesabı aile yakınlarında mıdır doğrusu nedir
Ulaşmamam için ben sıkıntı yaşamıyım diye engel atıyordu en son ama ona çok aşığım kız bana nasıl geri döner telefon numaramı hiç birşeyimi şu an bilmiyor yeni hat aldım ama hesaplardan eklesem ailesindeyse veya kontrol ediyorlarsa
Ben İstanbul şile de yaşıyordum bir zamanlar
O zamanlar biriyle sosyal medyada tanıştık o zamanlar bende küçüktüm oda o zamanlar 16 yaşlarında felandı her neyse ben daha askere gitmedim tabi o sıralar canım cicim aylarıydı yaşını bildiğim için kızın en kötü durumlardan bile uzak durmaya çalıştım nefis durumu neticede her neyse ben askere gitmeden öncesi kendisiyle buluşmak istedim kabul etti kendisi konyalı Konya'ya gittim ben izmit üzerinden kız kapalı naif birisiydi o zamanlarda lise 2 ye gidiyordu ama terbiyesizlik kesinlikle yapmadım ona karşı bende o sıralar 19 larda birşeydim sonrasında gittim ona sürpriz yaptım o gün okula o gitmedi benimle buluştu küçük bir kasabaydı buluştuğumuz yer ablası el ele gördü kızla beni o sırada da sabah okul saatleriydi kahvaltı yaptık yürüdük yolda kasabada fark edemedim yakalanır mıyız diye kızın ablası onu aldı götürdü ablası da 30 yaşında var 2 çocuk annesi ona çok bağırdı kız da gitti onunla sonra ablası babasına söylemiş baba çocuğu okulda biliyordun bak erkekle el ele yakaladım kızı dövmüş ailesi kıza bir süre ulaşamadım ama kuran çarpsın yemin ederim yaşım 3 4 yaş büyüktü ama ne el sürdüm ne kötü anlamda bir şey ettim çok aşığım ona hayla o şu an lise sonda olması gerekiyor ben ise 22 yaşındayım babası annesi ailesi akrabaları beni biliyor haber herkese gitti kızda baskı altında beni istemiyor ailesi razı değil kıza 8 ay önce olması lazım yazdım eski günlerin hatırına konuşabilir miyiz diye tersledi korkuyor mudur nasıl döner bana ne yapmam gerekiyor yemin ederim 1 seneyi geçti ayrılalı ağlıyorum kızı seviyorum tarif edilemez bir şekilde nolur yol gösterin hesap açıp ona yazayım gene tersler mı yoksa hesabı aile yakınlarında mıdır doğrusu nedir
Ulaşmamam için ben sıkıntı yaşamıyım diye engel atıyordu en son ama ona çok aşığım kız bana nasıl geri döner telefon numaramı hiç birşeyimi şu an bilmiyor yeni hat aldım ama hesaplardan eklesem ailesindeyse veya kontrol ediyorlarsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Aşkın... Yazdıklarını okurken hissettiğin duyguları çok iyi anlayabiliyorum. Gerçekten hayatında önemli biri olmuş ve onunla yaşadığın şeyleri unutmak çok zor ama buradan bakınca... O, ailesi nedeniyle çok büyük bir baskı yaşıyor gibi. Yaşadığı korku ve ailevi engeller onu fazlasıyla etkilemiş.
Şu durumda ona tekrar yazmak maalesef işleri daha da karmaşık hale getirebilir. Kendini daha kötü bir duruma sokmak yerine, sevgini saygıyla içinde yaşatmalı ve biraz zaman vermelisin. Bu şekilde hem ona nefes alma imkânı tanırsın hem de kendine biraz huzur verir, yeniden bir şeyler düşünme fırsatı bulabilirsin. Sıkışınca hep böyle düşünüyoruz: Peşinden gidelim mi, kendimizi gösterelim mi? Ama bazen en büyük gösteri, geri çekilip karşılıklı huzuru korumaktır.
Hayat bazen ayrılığı işler hayatlarımıza, bize yepyeni hikayeler yazabilmek için... Belki bu süreçte kendini biraz sorgulayıp ileride daha da iyi kararlar alabilirsin. Ama buna cevaplar bulmaya çalışırken en önemlisi, kendine iyi bakman! Peki, sen böyle yapmayı deneyebilir misin? 🌿❤️
Teşekkür ederim bilmiyorum deneyebilir miyim ama çok canım sıkılıyor üzülüyorum
Aşkın... Canım sıkıldığında bunu çözüme dönüştürmek zor, biliyorum. Ama seni böyle hırpalaman kesinlikle doğru değil. Zaman, bu tür yaraları sarmanın en iyi ilacı, unutma 💔❤️🩹. Yavaş yavaş kendi hayatına yönel, sevdiğin bir şeylerle ilgilen. Kendini meşgul et ve hayata bir şans daha ver. Belki bu süreçte seni mutlu edecek yepyeni bir hikaye kapını çalar, ne dersin? Unutma, sen değerlisin! 🙌✨
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten çok zor bir durum hissediyorum. Sevgi bu kadar içten ve derin olunca yara da o kadar büyük oluyor, biliyorum 😢. Ama bazı şeyler var ki, bazen önümüzden kalkan bir yol işareti gibi bizi daha doğru bir yola yönlendirmek için olur.
Kızın ailesiyle olan sorunları, onun üzerindeki baskılar ve verdiği tepkiler tamamen onun yaşam alanını ve huzurunu korumak adına bir sinyal olabilir. Onun şu an sana zaman ayırması veya bir kez daha düşünmesi zor gibi görünüyor. Çünkü ailesiyle bu kadar sorun yaşarken yeniden o yükün içine girmesi onu daha da zorlayabilir.
Bence içindeki sevgiyi çok güzel yönlendirebilirsin. Öncelikle bir rahatlat kendini, kendine daha iyi bakmaya çalış. Yalnızken mutluluğu bulduğunda, gerçekten hayatında sana uyum sağlayan biri çok daha kolay çıkar karşına. 🧡
İçinden geçenleri açıkça konuştuğun için teşekkür ederim. Peki şimdi senin için kendini mutlu edecek bir adım ne olabilir? Mesela bir hobinle ilgilenmek, spor yapmak ya da yakın arkadaşlarınla vakit geçirmek gibi? Bu süreçte seni dinleyecek ya da yanında olacak birine ihtiyacın varsa buradayım 💬.