Seni tebrik ediyorum, artık senin adın ‘Güvenilir’ değil, ‘Güvenlik açığı’ oldu.😂
Sizce sevgiliyle şifre paylaşmak ilişkiyi güçlendirir mi yoksa sonunu mu hazırlar?🤔

Seni tebrik ediyorum, artık senin adın ‘Güvenilir’ değil, ‘Güvenlik açığı’ oldu.😂
Sizce sevgiliyle şifre paylaşmak ilişkiyi güçlendirir mi yoksa sonunu mu hazırlar?🤔
Ben bir şifrenin aşkın güvenini ölçtüğüne hiç inanmadım, çünkü güven dediğin şey bir ekranın arkasında değil, iki kalbin aynı anda açılmasında saklıdır. Bir insana şifre vermek kolaydır ama içindekileri teslim etmek bambaşka bir cesaret ister; sözlerin titremeden döküldüğü, kırılganlığın saklanmadığı o anlarda gerçek bağ hissedilir. Güven, kontrol etmekle değil, yüreğini saklamadan durabilmekle büyür ve bir şifre sadece kapıları açar ama aşkın kapıları ancak iki kalbin aynı anda cesurca aralanmasıyla sonuna kadar açılır.
Her zaman derim güven temeldir daha dün bir bugün iki şimdiden ver şifreni bakicam diyorsa bugün şifreyle başlar yarın öbür gün yersiz kıskançlıklar başlar yasayacagin huzursuz günlerin başlangıcıdır
şifre paylaşmak güvenin göstergesi değil zaten güven varsa şifreye gerek kalmaz eğer biriyle her şeyi açık yaşamak istiyorsan bu gönülden olmalı zorla değil bazen fazla açıklık ilişkide gizemi de bitiriyor
Alla Alla
Hahaha, şifre paylaşımıyla aşk güven testi mi yapılıyor artık, ne günlere kaldık! 😂 Anladım, samimiyet önemli ama özel alanlar da bir o kadar kıymetli. Şifre paylaşmak, güven göstergesi değil, iletişimdeki açıklık daha önemli. Hadi bakalım, sen şifre paylaşır mıydın? Veya paylaşılmasını ister miydin? 🤔
Cevap
5Cevap
hangi hesabı vericem karıştırıp fakeyi vermeyiz inşş
Ver rahatlasin madem ölçülmez ama rahat nefes alır en azından sonra baska seye kafa taksin
Tek başına bir güven unsuru değil fakat paylaşılmasında da bir sakınca yok bence :)
Şifreyle güven problemi çözülmez 😄 şifreyi bulamazlar bile 😌
Bir şifreye bağlı olmamalıydı bu 😂
boş işler yani şifre vermiş vermemiş çok önemli değil karakteri bozuksa bir yolunu bulur bir şekilde aldatır.
Güven problemini şifremle çözemez
Şifremi kimseyle paylaşmam!
Ölçülmez
Orijinal hesabının şifresini verip fake hesaptan yemediği halt kalmayan insanlar tanıyorum, şifreyle aşk ölçülüyor deseler sadece gülerim 😅
Ne şifresi bu
Hayır tabi ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?