Geçmiş kavgamızı unutamıyorum?

Arkadaşlar şu an evliyiz eşimle flörtken eşim kız kankalarıyla buluşuyor ve bana söylemiyor çünkü hem sormuyorum hemde biraz zoraki bir flörttü ben ozamanlar çok istekli değildim ben bu buluşmayı nişanlıykrn bir şekilde öğrendim ve doğal olarak çok kızdım ama sevgili değildik flörttük diyip bir şekilde affettim bir defa bu konu açıldı biz tartıştık hatta inadıma o eski kız kankalarıyla iletişeme geçtim sinirimi onlardan çıkardın evet yanlış yaptım ama o anlık sinirle yaptım işte kızla konuşurken ağzımdan kıza karşı kuzum kelimesi çıktı kız beni anlayıp alttan aldı hatta eşimin gizlemesine oda kızdı beni haklı buldu kıza o kelimeyi söylediğimde eşim kızında duyabileceği bir şekilde bana düzgün konuş diye bağırdı yani eski kız kankalarına kuzum demem zoruna gitti şimdi hala bu konu gündeme geliyor ve biz kavga ediyoruz her şeyi geçtim kızın yanında bana düzgün konuş diyip bağırmasını kendime yediremiyorum şimdide kendini ben orada o niyetle değil ben konuşuyorum lafımı kesme anlamında dedim diyip kıvırıyor tabi ben inanmıyorum şimdiki aklım olsa öyle bir şey demem diyor çok sinirliyim ne düşünmem lazım zoruma gidiyor yaptığı kızda duydu kızın yanında bana yani nişanlısına düzgün konuş dedi eski kız kankası için affedemiyorum aklıma geldiköe öldüresim geliyor onu

Güncellemeler
6 ay
Şimdi kendini savunuyor o niyetle demedim diyor ama şu an istediğini söyle ara sen benim eşimsin onlar umrumda değil diyor ozamanda değildi ama ağzımdam öylr çıktı diyor
Geçmiş kavgamızı unutamıyorum?