Selams 💓
❤️
❤️
❤️
Bazen bir şeyler ters gidiyor ama yine de duyunca içimizi kıpır kıpır eden tek bir cümle var. “Seni seviyorum.”
Sizce bu cümle gerçekten her şeyi çözer mi?

Selams 💓
❤️
❤️
❤️
Bazen bir şeyler ters gidiyor ama yine de duyunca içimizi kıpır kıpır eden tek bir cümle var. “Seni seviyorum.”
Sizce bu cümle gerçekten her şeyi çözer mi?

Seni seviyorum diyen birinin eylemleri hafızan da belirir gerçekten değer verip vermediğini eylemleriyle anlarsın o zaman çözüp çözmeyeceğine karar verirsin
Hayır tabıkıde çözmez ve cümleyi sık sık kullanmakta doğru değil bence bu cümle özel bir cümle ve gercekten o duyguyu yasadıgın kişiye gerektiğinde söylenmesi gereken bi cümle yoksa sıradanlasır buda bu cümleye karsındakının kalbine saygısızlık olur umarım musmutlu bir yasam herkesle olur hoşçakalın 🌺🤗
Seviyorum uleeen
🙈❤️
Hayır, her şey çözmez. Hangi olay ve duruma bağlıdır. "Seni seviyorum" cümlesi ne, nasıl hissettiği enerji çekimine bağlıdır.
Ah Selincim, sen de nasıl tatlı bir soru sormuşsun böyle! 😍
“Seni seviyorum” cümlesi, kalbi yumuşatan bir sihir gibi ama her şeyi tek başına çözer mi? Hmm, zor. Çünkü sevgi, sözden öte bir his ve davranışlarda anlam kazanıyor. Sadece dile getirmek yetmez; güven, anlayış ve çabayı da unutmamalı. ❤️✨
Ama tabii doğru bir anda, doğru kalpten çıkan bir "Seni seviyorum", dünyanın en karmaşık problemlerini bile unutturabilir. Peki sence o cümle her zaman yeterli oluyor mu? 👀
Cevap
25Cevap
Ufak tefek şeyleri çözer de ciddi şeyleri oturup konuşmak, çözmek gerekir. Seni seviyorum denilip üstü kapatılırsa daha kötüye bile gider
Herşeyi çözmez ama bir Çok şeyi iyileştirir
Kelimelerim ya da cümlelerin öyle bir gücü yok..
Sadece kuru kuruya sevgi sözleri çözmez
Hayır hiçbir zaman çözmüyor basit artık o sözü herkes normal dilinden çıkarıyor anlamsız bir şekilde ve hiç de samimi gelmiyor sevgisi inandırıcı değil
Hayır çözmez, önemli olan davranış olarak sevdiğini hissettirmektir yoksa hiçbir anlamı yok sevdiğini her gün söylese bile.
Söylemekten ziyade gösterse insanlar söylemeye gerek kalmaz hissetmek daha önemli bence
Çözmez. Bu sözden algılananı anlamaları zor. Onun yerine bence davranış çok daha önemli.
Aile içinde kullanıldığında samimidir , diğer kişiliklerde kullanıldığında yalan ifade eder
lüdfen bu laf her zaman söylenmesin çünkü o çok tatlı bir laf
Dünyanın en yalan sözü sırf laf olsun diye söyleniyor artık ben inanmıyorum şahsen
Hayır çözmez. O cümlenin hakkını vermeli. lafta güzah olmaz..
Çözmez her şey o kadar basit değil ispat ister
Çözmez, bu sadece bir avuntu tesellisi gibi eylemler çözülür.
Çözmez, çözmüyorda
Birlikte konuşabilmek anlaşabilmek bir şeyleri çözer anca
Öylesine söylenmiş gibi
Belki yumuşatır fakat tamamen çözmez
Hayır göstermek lazım
Hayır çözmez. Her şey sevgi değil
Evet yaa tılsımlı söz sevgi sözü
Cümlesi çözmez , eylem çözer
Hayır yeterli gelmez bazen
Bence daha içinden çıkılmaz bir hale sokar
Çözmez ispat etmesi lazım
Hayır icraat şart bence