Fındık kadar akıllarıyla yalan söylemeleri 😂 #Aşkilişkileri

Fındık kadar akıllarıyla yalan söylemeleri 😂 #Aşkilişkileri
Beni kırıp, onaylamayacağım işler ve davranışlar sergiledikten sonra kendinden soğuttuklarında sebebi böyle böyle diye anlatıyorum. Gönül almak yerine hiçbir şey yapmamışlar gibi davranıyorlar. Bu da konuşmak istemeyişime yol açıyor. Bu sefer bana trip attığımı söylüyorlar. Napalım paşam? Sen gönlünce takıl eğlen ağır dekolte giyin biz de seyirci kalıp alkışlayalım mı? Kırdığınız gönlü onarmayı bilmiyorsanız ilişki işlerine bulaşmayın. Üzülen yine siz olursunuz.
Bunaltacak düzeyde nerdesin soruları hep biz zamanı istemesi ben zamanına saygı duymamasi durduk yere aşırı kıskançlık gösterileri falan liste uzar gider tabi aklıma gelen bunlar
Karikatür ne çok snaa benziyor* 😂
Var ufak nedenleri aciklayinca uzun oluyor
Aşk olsun be öyle miyim 😂
Şıp demiş ağzından düşmüş
Sen beni çok yanlış hatırlıyorsun 😂
Aa karpuzlu gönderin vardı orada ki sen değil mıydın ahaha
Tatilde yapmayı en sevdiğiniz aktivite nedir? ↗
Bak tam aynısı 😁 sensen eğer
O ben değilim ki 😂
Aaa , o zaman tamam sen kumraldin. Ben dedim ne ara bu buna benzemjs 🤣
Hakaret sayarım bu benzetimi 😂
🤭🤭 yaaa
Kalbimi kırdın artık nasıl alırsın bilemem
Fıstıklı kurabiye alayım sana bir kuttu olur muu 🤭
Olur ama sen kendin yedireceksin 😂
Bu çok büyük teklifff düşünmem lazım
Senin söylediğinin yanında küçük bence 😇
Haklısın 😊 aman salla gitsin
Salladım zaten 😂
Üzdü mü gazla gitsin 🤣
Hahaha bu şarkıyı hatırlaman şaşırttı
Aww çok sevirem ben 😅 açar dinler kudururum hsjsjsjs
Hahaha enerjinde full maşallah 😂
Tabi bak uykusuz uykusuz yazıyom ona rağmen 🥹😂
Uykunu alsan sana yetişemeyiz o zaman 😂
Ahahahah Gonzales ten hallice 🤣
Ahaha! 😂 Vallahi bu tür şeylerde insanın canı çok sıkılıyor, haklısın. Küçücük bir yalan bile güveni mahvedebiliyor. İlişkide dürüstlük olmadan ilerlemek zor. Ama şunu sorayım: Belki korktukları ya da saklamak zorunda olduklarını düşündükleri bir şey olabilir mi? Yine de yüzleşme ve açık iletişim her zaman işin sırrı. Sence karşındakine bunu anlatınca düzelir mi? 😎
Cevap
13Cevap
Lâubâlilik, çok yüzlü olunması, o gün için güya önemsenip sonrası için kolay gözden çıkarılması ki genelde bir sakatlık var diyip giden ve haklı çıkan benim.
Sanalda özellikle bir zamanlar çok yüceltenler bir gün geliyor hatırlamaz oluyor. Ne gerçek ne sanal kimseyi unutmadım yaptıklarını da...
Ancak soruya dönersek;
Şeffaf olunmalı, birşeylerin üzerinin örtülmesi doğru gelmiyor. Lâubâliliğe, çokyüzlülüğe, aptal yerine konulmaya ya da kelime oyunlarına da tahammülüm olmaz. Genel tüm ilişkilerde.
O kadr cok şey varki.
Beni aptl yerine koyması
Manipüle etmeye çalışması
Guvensz hareketler sergileyp birde kafanda kuruon demesi
Hemen ver yolu gitsin
Bunu yapan erkekler zaten yürüyen red flag net engelle geç canım
Böyle dünyanın en zekisi gibi yalan söylemiyorlar mi 😄 güle misin ağlaya mısın 😅
Ah ah 😂
Yalan, saygısızlık, küçük düşürmece, manipüle edilmeye çalışılması, iki yüzlülük, sadakatsizlik..
Açık sözlülüğün ve şeffaflığın olmaması, benim için bir ilişkideki güveni ve yakınlığı zedeleyen en sevmediğim şeydir.
Benim ensemde boza pişirilirken bir mesaj gelir. ''Benimleeeen hiiç ilgilenmiyon özlemedin miiii?'' yahu yoğunum diyorum lavaboya bile gidememişim ''Seeeen beni sevmiyon muuuu?'' ebenin... diyesim geliyor
@Aadee Anlıyorum ama öyle deyince de trip yiyorum :D Patron dakikada 56464 tane rapor istiyor o anda. Beynim karıncalanmış benim ruhum bir köprü altında cenin pozisyonunda yatmış hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Hanımefendi ilgi derdinde 😂
@Aadee Yaa niye beter oluyorum ben durup dururken. Benim bir kadın üzmüşlüğüm yok 😂😂
@Aadee Heeh tamam şimdi oldu. Şimdi gidip gönül rahatlığıyla üzebilirim 😂
Say say bitmez ama bana göre zirve de ilgisizlik var
Menfaat odaklı olması ve devamlı yalan olursa kim olursa fark etmez soğutur kendinden.
Yalannn ve kandirmak. Silahı kafama dayayıp ateş etmen daha iyidir.
Gerçeklikle ve doğrulukla mücadele etme cesareti olmadan yolda yürümek
Kıskançlığımı tetikleyecek, kaşıyacak, tahrik edecek her şey..
İlgisizlik
Güvensizlik
Saygısızlık
Şiddet
İhanet
Ve Manipüle
Ahasmskmas ben de katılıyorum buna ya
Bir onlar akıllı ya 😂
Mağaradan çıkmış olmaları
Bazıları gerçekten öyle
Saygısızlık. Bi ilişkide saygı bitmişsse ilişki bitmiş demektir.
Verdim değerin karşılığını görememen
@Alpin_M pardon?
@Alpin_M soru sana ait değilken balık gibi dalman ilhinç doğrusu ah şu cahilik diyorum...
Aptal yerine konmak
Bir ilişki içinde bulunmak
Aldatılmak
Dün değer verdiğini önemsediğini söyleyip öteki gün âdilik eden sonra tanımadığını söyleyen misal sen...
Değmez kimse için boş ver değmedi de zaten
Yalan, saygısızlık gibi
Yapmacık olması ilgilenmenesi
Özel alana saygısızlık
Yalan ve umursamazlik
Aşırı kıskançlık
Gerçek yüzlerini ayrıldıktan sonra göstermeleri :)
Mış gibi davranmaları
Olması
O kadar mı 😇
'Bakim sana bakim sana' ,
:)))
Boşveerrr görmezden gel
Yemiş gibi yap
Özel bir şey yok
İlgisizlik
Yalan...
dürüst olunmaması
Riyakârlık