Kişilik & Karakter İlişki yaşarken en nefret ettiğiniz şey ne? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Say say bitmez manyak 😂 Güncellemeler1 yıl Yani aşk ikili ilişki sevgili falan filan 🤌 İlişki yaşarken en nefret ettiğiniz şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben hiç ilişki yaşamadım maalesef 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. bir konu hakkinda birden fazla kez konusulmasi ve tartismayi da sevmiyorum 0 0 Yorumla
SertBeyefendi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Eski leri yad etmek arada bir geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakmak lazım 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bunalıyorum bunaltıyorlar kendimi sevesim geliyor. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sürekli dert anlatması 0 0 Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Taktik yapılmaya çalışılması 🙄 nefretim geldi 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Aşırı kıskançlık, zaman ayiramam ve yalan 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaşadığım zaman görürüm 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl İletişim eksikliği, sallanmamak , umursanmamak.. 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sürekli aynı konulara girmek, dengesiz biri olmak 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nefret kadar büyük bi duygu beslemiyorum 0 3 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Sana karşı daha temkinli olmak lazım Yorumla minikkladyy 1 yıl Neden? Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Senin nefretine maruz kalmamak için Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Bilmiyorum teyze 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Reele taşımak istemesi. Buluşma arzusu. 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Trip yemek 😂 1 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Yalan 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Belirsizlik. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Trip yemek 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben hiç ilişki yaşamadım maalesef
bir konu hakkinda birden fazla kez konusulmasi ve tartismayi da sevmiyorum
Kıskandırılmak 😄
Eski sevgili konusu açılması 🤦♀️
Eski leri yad etmek arada bir geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakmak lazım
Bunalıyorum bunaltıyorlar kendimi sevesim geliyor.
sürekli dert anlatması
sürekli darlaması 🤦🏻♂️
Taktik yapılmaya çalışılması 🙄 nefretim geldi
Bilmem ki yaşayıp görmek lazım
Aşırı kıskançlık, zaman ayiramam ve yalan
Yaşadığım zaman görürüm
İletişim eksikliği, sallanmamak , umursanmamak..
Sürekli aynı konulara girmek, dengesiz biri olmak
Nefret kadar büyük bi duygu beslemiyorum
Sana karşı daha temkinli olmak lazım
Neden?
Senin nefretine maruz kalmamak için
Bilmiyorum teyze
Say bakalım kaç tane sayacaksın
Reele taşımak istemesi. Buluşma arzusu.
Trip yemek 😂
Yalan
Belirsizlik.
Vermiyo