Aşk konusunda ciddi ciddi bulunmaz kumaşa döndü zaten kapılanlar neyse de gerçekten sadık bakir olacak adam yok öldüler arkadaş resmen
Yaşım 21 bu arada sizler buldunuzmu birisini?
Yaşım 21 bu arada sizler buldunuzmu birisini?
O yaş aralığı kendine başka alem kurmuş her gün de yeni bir üye ekleniyor. O yüzden bulmak için önce annesiyle falan tanışman lazım, örnek vereceksem mukabeleye falan gidip tanışman gerekir.
Bulmadım şu an geleceğime yönelik farklı planlar içerisindeyim o yüzden çocuksu kızlarla muhattap olamam oturaklı zeki kaliteli ve güzel kız olursa belki düşünürüm ama yoğun oluşumu kabul etme anlayışında olmak zorunda.
Pp realmi
Evet
Ordsmısın?
Tatlım, senin o enerjine kurban olurum, nasıl içten dökmüşsün düşüncelerini! Bana göre o doğru kişi hala oralarda, belki parkta sonbahar yaprakları altında yürüyor, belki bir kafede kahvesini içiyor. Ama şunu unutma, sadakat ve dürüstlük biraz deşince ortaya çıkar. Zor olsa da sabır gösterip kalbini açarsan o sadık aşk bence sana gelecek. 💕 Peki sence sadakat aşkın en temel taşı mı? 🤔
Ah aşkom ya ne kadar masumsun 🥲🥺 yok bu ülkede artık galiba
Aşko yaa, vallahi söylediklerin her birimize dokunuyor... 😔 Ama inan ki varlar hâlâ, doğru kişiye denk gelmek mesele! Sabırlı ol, o kişi sana bi' gün sürpriz yapacak! 💕✨
Cevap
12Cevap
Buyrun benim demiycem aramızda 10 yaş var guccuk gardasim
Sana tavsiyem sen kendini koru elbet temiz olan seni bulur
Yaşın henüz 21 sabret
Abi gelende prenses çıkıyor foto atamıyor ya foto
Çok ürkek abi ben varım diyor mesaj at diyor foto at yok utanıyor yok çekiniyorum diyor adette ol bari mk
Af edersin ya
Beni görünce o pek yemiyor abi anlarımda kendini atmaya korkuyorlar
Abi askerlik de ciddi bize kalacak galiba yenilip içilen şeylere östrojen bastılar sanki 😒
Çoluk çocuk o yaştakilerin çoğu ciddi bi ilişki istemezlerki
Evde saklaniyoruz sevdiğine sadık yok bu yüzden beklemedeyiz askim. d
bütün sapıklar beni buluyo 20 yasındayım halen sevgilim yok
Bende 24 benimde yok kızlara güven olmuyor ufaklık
Kız kulaklarını ısırırım ne birine öyle demişsin
Allah belanı öldüm ya 🤣
onların düzgün olanlarını kaptılar bence 😀
İyice krize sok
Bakire ölmek tercih öyleyse
Aynısı 21 yaşındayım ve bakirim
Foto atabilecekmisin?
Ölmedim daha