8 ayAslında bundan 10 yıl önce belki aşkın sevginin güzel duyguların var olduğuna inanan biriydim uzak mesafe olarak birkaç kişiyle görüştüm aynı okul döneminden mezun oldu sonrasında görüştüğüm kişilerden birtakım yanlışlarıyla karşılaştım ve daha sonra aslında hayatın bu kadar da toz pembe olmadığını anladım ve yapılan evliliklerde sürekli maddiyatlarını ön planda olduğunu ve insanların nice zorluklarla hayat kurduklarını ve aynı zamanda evliliklerin sadece çıkarları uğruna yapıldığını gördükten sonra aşkın varlığına şüphe etmeye başladım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayAşk insana lûtfedilmiş en güzel mucize olsa gerek. Şu hayatımda aşka olan inancımı her zaman doğrudan doğruya yaşama sevinci denilen doğal yaşam enerjisi ile bir bütün olarak görüyorum. Esasen aşka inancım tam çünkü ben aşka lâyık olmayan ve benim değerimi anlayamayan aşk fakirlerini gerçek aşk duygusundan ayırdedebilmeye çok önem veririm. Benim sevgimi haketmeyen birtakım kişiler yüzünden aşka olan inancımdan vazgeçmem ve aşkı israf etmem. Hayatın ta kendisidir aşk, yaşama bağlı kalabilmektir, yenilikleri, güzellikleri, iyilikleri farkedebilmektir ve herbiri için içtenlikle şükredebilmektir her fırsatta. İnsanlar çoğu zaman güvenilmez ve değerbilmez tavırları nedeniyle aşka lâyık olmayan ve hatta aşkı çirkinleştiren bizzat kendileri oluyorlar. İnsanların nankörlükleri yüzünden kendimi aşktan mahrum etmem hiçbir zaman.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayAşk çok uzun süren bir şey olmadığı için aşkın varlığına fazla inanmıyorum aşk diye gördüğümüz şeyler geçici oluyor. Gerçekten sevme ile aşkı birbirine karıştırıyorlar 15 yıllık ya da 20 yıllık daha da uzun yıllar evliliğe sahip olan insanlara hala aşık mısınız birbirinize diye sorarsanız aşk diye bir şey yok cevabını alabilirsiniz çünkü hissettikleri duygu gerçek sevgidir Aşka inancım yok ama gerçek sevgiye inancım var
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayNe zaman mı bıraktım her aşk bitmeye mahkum olduğunu anlayınca yani orta 3 zamanı.. Mutlu olmak için beni seveni seveyim dedim ama kız afedersin tam 1 geri. ze. kalı çıktı maalesef bende o zamandan sonra büyüdükçe her şeyi daha iyi anladım olgunlaştım ondan sonra bu işlerden uzak durmaya çalıştım.. sonra üniversite zamanı da 1 kac hata yaptım ondan sonra artık bende insanlar gibi insanları umursamamaya bencil olmaya başladım ve böyle gerçekten çok daha mutlu oldum..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu soru kalbimi burktu. Aşka olan inanç, bazen yaşanan hüsranlar, hayal kırıklıklarıyla azalabilir ama tamamen yok olmaz bence. Aşk, umut dolu bir şey, bir sonbahar akşamı yaprakların altında yürürken kalbinin tekrar hızla çarptığını hissedersin belki de. 🌿🍁 Eğer inanmayı bıraktıysan, belki bir süre kendine odaklanmalı, içindeki sevgiyi keşfetmelisin. Peki, sana aşkı tekrar hissettirecek neler olsa iyi gelirdi, hiç düşündün mü? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayDisko pub ortamını görünce... kadınların amacı aldatmayan erkek ya da eş değil... 18-35 arası kadınların hedefi: kadınlar tarafından ilgi gören erkek ve egolu davranış sergiliyen tiplerle yatıp kalkmak...
35+ sonra kadınlar = Zamanında elde etmiş ev-araba- para iş ve düzenli konforlu hayat sunabilicek hanımcı etli sütlüye karışmıyan. Ağzına çarptığında enikliyen erkekimsi bir yaratık arıyorlar... Bu oran %90... 25 lerinde bile bu adamı aramaya başlıyabiliyorlar... Ne kadar hızlı pıc erkek tükettiklerine bağlı bazısı günde 2 tane adamı bazısı 10 tane adamı bitirip başkasına geçtiği için tüketim hızı göreceli... 35 oldum hadi başlıyım diye bir standart yok 🤞 Bakın genelleme yapmadım 💞😂
05 Yorumla- 8 ay
Diskolarda 32 33 yaşında kadınlarda mı var 35 e kadar yani 36 yasal heralde
Cevap sahibi8 ay@Ilçinneziha Hepiniz aynı seviyede avcı değilsiniz 35 in de avlanamayan ve de evlenemeyen de var gördü bu gözler... Genel manada 18-35 hatta 40 lıklar bile geziyor disko publarda... 50-55 likler zaten 20-30 arası genç erkekleri bulmaya gidiyor 40-55-60 arası kadınlar disko puba ne için gidicek başka mq. (Buldunduğum yer turizim anadolunun bağrından bahseden yok kimsenin umrunda olucağını da snamıyorm allahın terk edilmiş anadolusunu)
- 8 ay
Vay be devir değişmiş 40 lıklar eskiden yaşlı olurdu evde takılırdı 30 35 de sanki yaşlıydı şu an genç gibi takılıyorlar barlarda desene
Cevap sahibi8 ay@Ilçinneziha bakma öyle kimse evlenmiyor ki. Evlisi boşanıyor. Bekarı da evlenmiyor eeee haliyle? Arayışa girdiklerinde disko pub gibi yerler sıkış tıkış kaynaşması daha kolay reel hayat sosyal medya gibi de değil... işini görüyorlar anlık sonra devam. Geçici tek kullanımlık bedenler haline geldi ilişkiler. Kadın cinselliği de hislerini de bastırırda 30 gelmiş bir şeyler yaşamış kadın da ister kişiyle bağlı belki her gün ama bu tip evlenip evli kalır da diğerleri hafta da 2 allah bereket versin kafası.
- 8 ay
Haklısın devir değişmiş annelerimiz zamanı gibi değil cidden
Benim uzun soluklu, istikrarlı, dengeli bir aşk ilişkisi yaşama ihtimalim pek yok ama bu kapasiteye sahip insanlar elbette var. İnanmayı bırakmış değilim, bu bir inanç meselesi de değil. Bu kadar mistifiye etmeye lüzum yok
00 Yorumla
8 ay1 yıl önce o gece yaşadığım travmadan sonra inanmayı bıraktım birini ölesiye çok seviyordum 5 yıllık ilişkimdi yıllarca kendisinin de beni sevdiğine inanmışım aptal gibi ailesi beni istemediği için bıraktı ama ayrılmamızın üzerinden 1 ay geçmeden başkasıyla nişanlanıp fotoğraf attı ve ben o fotoğrafı gördüğüm gece beynimden vurulmuşa döndüm o gece bütün hislerim duygularım öldü şu an robot gibiyim iyi veya kötü hicbirsey hissetmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. İnanmayı hiçbizaman bırakmadım sadece yakın zamanda yok die akışına bıraktım hepsi bu musmustlu gunler herkesle olsun hoşçakalın 🌺🤗
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayAşk diye bir şey yok aşka sevme sevilme diyorsunuz da aslında adı aşk değil aşka denge uyum de ortaklık de ama aşk deme klasik oldu artık
00 Yorumla
8 ayKadınların aşık olmadıklarını sadece kendilerine sağlayıcı birisini aradıklarını bunu da Aşk gibi süslü sözlerle doldurduklarını anladigimda
00 Yorumla
8 aySadece kafamın içindeki bir kurgudan ibaret olduğunu anlayınca
10 YorumlaAşkı ilk yaşadığım iliskimde hüsranla son bulunca
16 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
Geçmiş olsun
Aşk diye bir şey yok - 8 ay
Bende 13 ysşında bıraktım
Okul aşkım aynı sıra aynı sınıf dersler beraber yapılırdı
Hatta köyde okudum
İlk deneyimimizde samanlıkta yaşamıştık defalarca
Kızların tipe boya bu kadar taktıgını keşfettiğim zaman
13 Yorumla- 8 ay
Bak ben çok çirkine de aşık oldum çok yakışıklı ya da gerçek bir duygu varsa çirkine de aşık olabiliyorsun ama aşk yoksa tipine bakıp aşık olabilirler çirkine olan aşk gerçekti ama içi de çirkindi yakışıklı olanın tipine aşık oldum ama içi çirkin olduğu için tipi beş para etmiyor
- 8 ay
Ben tecribemi söyledim tipi olmayan dili ile etkiler genelde. Özguvenli ol kimse senden üstün değil benide kimse sevmedi cehenneme kadar yolları var Allah sevsin yeter
Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Kendimden fazla değer verip hayatımın merkezine koyduğum insandan darbe aldığım gün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
8 ayBıraktık demeyeyim de, artık aramıyoruz diyelim.
00 Yorumla
8 aySevıyorum dırek baslayıp sonunda hıc bırsey olmqdıgımı fqrk ettıgım zaman bıraktım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
8 ayHiç bırakmadım ki. Bir iki şahıslar yüzünden aşka neden küselimm
00 Yorumla
8 ayAşk herkezde olmuyor çok nadir bir şey genelde kendi menfaati için sevgi oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
8 ay26 yaşıma gelip de hala beni seven bir erkek karşıma çıkmadığında
03 Yorumla- 8 ay
Ne alaka illa herkesin bir talibi vardir
- 8 ay
Benim kastettim talip değil hayatımın aşkı çıkmadı karşıma
- 8 ay
Onu beklersen bulamazsin zaten
8 ayGerçekten hoşlandığım kıza açılacak cesaretim olmadı ve açılamadım bu yüzden 2021 yılında bıraktım
00 Yorumla
8 ayYanlış kötü tecrübeler deneyimler oldu o zamandan beri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayGeçen yıl nasibim sandığım kişinin ziyanım olduğunu algıladığım ve hayatıma onsuz devam etmek zorunda kaldığımı anladığımdan beri aşk denen duygu kırıntısı saçma sapan şeye inanmayı bıraktım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
8 ayher zaman ümit vardır ve inanırım , aşk da sevgide geçicidir bunuda bir kenera yazarım
00 Yorumla aşk inanılacak bişey değildir ki sizdeki zeka kuşta yok.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 ayAşka tovbeliydim tövbemden döndüren oldu... sonra yine tövbeli oldum birkaç ay önce
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Ne aşki ya benim icin aşk sigaram alkolüm birde cadirim kamp benim aşkim bunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
8 ayEvlendikten sonra insan meğer sevilmeliymiş sevmeliymiş aşk falan hikaye sevgi çok önemli
10 Yorumla
8 ayAşk Her Yaşta Güzeldir derler ya 43 yaşındayım ve daha hiç yaşamadım Ve eminim ki mezara girene kadar yaşamayacağım.
Bence his olarak hiç olmamış olan aşkın ismi de silinsin aşk diye bir kelime olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayAşka inanıyorum da kimseye güven yok. Bizim erkeklerin tek derdi skleri. Bunlar aşktan ne anlar en iyisi çoktan vazgeçtim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBen belki de hiç inanmadım ya veya inançla bakamadım belki de... Tâbi bunda insanların da etkisi olmuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ay21 yıllık yuvam 2 aylık biri yüzünden dağıldığında...
03 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBirde beni düşün 😔😔
Gizli Üye(25-29)8 ayAşkın geçici sevginin kalıcı olduğunu anladığım vakit
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ay23 yaşımda bizden geçti bu saatden sonra zannetmiyorum olcağımı
013 Yorumla- 8 ay
Daha çok gençsin neden umutsuzsun ki
Cevap sahibi8 ayErkekler düzgün mü sence
- 8 ay
Ben erkekler için demedim senin için dedim yani umutsuz olma sorduğun soruya cevap vermem gerekirse büyük oranla belki düzgün gibi görünmesek de delikanlılar da var bizden hani umutsuz olma
Cevap sahibi8 ayBilmiyorum ama insanlar sevmeyi bilmiyor Ben eski sevgilime sırf o mutu olsun diye öğrenciyken ailemin verdiği harçlıklarla gidip bir sürü alışveriş yapıp ona regldm birde kahvaltı hazırlamıştım özenle kendim bir yumurta yer kalkarım kendisi yedi işti bana yardım etmedi çekip gitti sonra da ayrılmıştı benden uzak yerden gelmişti yani ki ona o kadar iyi davrandım ama o sadece beni kullanmaya çalıştı ki slk olmadığım için anlıyorum erkeklerin niyetini Delikanlı nerede var bilmiyorum ama ben göremiyorum Erkekler birde babanın durumuna bakıyor İyi mi kötü mü vss diye benim babam üvey ama ben bunu söylemiyorum kimseye neden çünkü bana zarar vermeye çalışır babasız diye düşünür Fn çünkü o kadar kötü ve art niyetliler insanlar Sonra sudanda katliam oluyor insanlar öldürüyorlar kimsenin umrunda değil İnsanoğlu birkere nankör bu savaşları da erkekler çıkarıyor hep acımasızlar çünkü erkekler mutlu olmayı sevmiyor Kadının yanında huzurluysa aldatıyor çünkü annesi gibi vs görüyor ben acımasız bir insan değilim ve psikolojisi bozuk ruh hastları ile uğraşmak istemiyorum
Cevap sahibi8 ayBirde bazen merhametli diye düşündüğüm erkeklerin hepsi farklı çıktı eğer biriyle evlenmek istersem kalbi temiz biri isterdim ama yapmacık değil gerçek
- 8 ay
Çok şey yaşamışsın sana bu saatten sonra ne anlatsam da sana faydası olmayacak biliyorum ama gönlümden dua etmek geçti çok üzüldüm inşallah rabbim sana bu kötü günlerini unuturacak baharlar yaşatır
- 8 ay
Allah yardımcın olsun inşallah
Cevap sahibi8 ayBana acı diye anlatmadım Allah hepimizin yardımcısı olsun Dünyada hayat zor insanlar kötü bu bir gerçek sadece kendi değerimizi bilmemiz lazım
- 8 ay
Sana acidigimdan değil de ona benzer şeyler ben de yaşadım senin yazını okurken sanki kendim yazmışım gibi hissettim
Cevap sahibi8 ayİşte olsun hepimiz yaşıyoruz sadece birbirimize biraz anlayışlı olsak merhametli olsak hayat daha güzel olurdu sanki dünya bize kalıcak max 100 yıl ömrümüz var o da nadir yani eğer insanlar cahil ve slk olmasaydı hiç ölmiycek gibi birbirini öldürmezlerdi para için savaşmazlardı Cahillik korkutucu
- 8 ay
Gerçekten de öyle sen nerelisin senin gibi birine ben nasıl denk gelmedim
- 8 ay
Yanlış anlama da bana da çok kötü kızlar denk geldi çıkarcı menfaatçi beni kullanmaya çalışan dersin maneviyattan anlamayan kaba saba kız ben de yaşadım ama asla umudumu kaybetmedim çünkü ben kalbimi biliyorum Allah biliyor yetmez mi
Cevap sahibi8 ay16 yaşındaki pelinsu yapar bunu evet veya daha olgunlaşmamış bir kadın yapar ve kendini o şekilde tatmin ediyor ben umudumu kaybetmedim umudum yok yani bundan umud etmiyorum çıkarsa çıkar çıkmazsa bana ne evlenmem bende herkes evlenmek zorunda değil
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. 25 li yaşlarda aşk geçici bir heves bence gerisi hikâye
00 YorumlaDun gece biraktim onu artik sildim hayatimdan baskada kimse girmeyecek
10 Yorumla
8 ayTek sevenin ben olduğunu anlayınca menfaat yalan varsa herkes yalandır sonuç inanç sıfır
10 YorumlaKızların bitmek bilmeyen garip hareketleri sonucu 2021 den sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayher ilişkinin ömrü vardır bunu kabullenin artık aşk gerçek olabilir ama insanlar değişir ve ayak uyduramazsınız o noktada biter insanları suçlamak zorunda değilsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
8 ayTemmuzda , askerden geldiğimde
12 Yorumla
Soran8 ayAskerdeykenmi terk edildin yoksa
- 8 ay
Hayır terk edilme vs yok
Gizli Üye(25-29)8 ayaski bir kişile yasadim geriisi yuzeyseldi simdi biri var onlada yasamaya calişiyorum asık olamiyorum la
00 YorumlaMirkelam 90'larda koşmayı bırakınca..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
8 ayHiç inanmadım 😎😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
8 ayHiç inanmamıştım zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 ayOhooo çok oldu
Geçti benden00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÇok büyük aşkla evlenip birbirini aldatan yakınlarımı gördükten sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duvara tosladiktan sonra
00 Yorumla
8 ayÇok oldu oda beni bıraktı 😁😁
00 Yorumla
8 ayHiçbi zaman insanlara inanmakta tereddütlüyüüm
00 Yorumla
8 ayHiç inanasım olmadı ki
00 YorumlaBilmiyorum ama bir aydır çabalamiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayArtık inanmak istemiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Çabaladığıma değmediğinde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayErkek gerçeklerini görünce 😄
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Şu son günlerde özellikle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Unuttum. Flört etmeyi bile unutmuşum
00 Yorumla
8 ayhiçbir zaman inanmadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
8 ayÇok severken sevilmedigimi anladığım an
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Aşka inanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bırakmadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Uzun süre önce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç başlamadım ki, bırakayım
00 Yorumla
8 ayYeni bıraktım şimdi soruyu görünce 😂
00 YorumlaHiç olmadı ki 🥹
00 Yorumla
8 ayZamanla geçtiğini anladıktan sonra.
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt