Selamm,
Sevgilinizin yeteri kadar ilgi vermemesi mi? Sizi anlamadığını düşünmeniz mi? Nedir o konu arkadaşlar?

Selamm,
Sevgilinizin yeteri kadar ilgi vermemesi mi? Sizi anlamadığını düşünmeniz mi? Nedir o konu arkadaşlar?

Verdiğim değerin hep daha fazla olması ama bunu kendi içimde azaltamasam da karşı taraf bana ne kadar gösteriyorsa bende o seviyeye ineceğim insan kırılıyor
Sevgilim erkekleri kadınlardan üstün görüyor o beni sinir ediyor ya da erkeklerin evlenmeden önce bir ilişkiye girmesini normal buluyor ama kadınlara gelince olmaz diyor biraz yobaz onun dışında hiçbir sıkıntım yok harika dört dörtlük bir insan
Kardeş kusura bakma da şu düşüncesi dört dörtlük olmaması için yeterli, kadın içinde erkek için de evlilik öncesi ilişkiye karşıyım dese saygı duyarım da bu haliyle hadi ordan derim ben yani, biri bana böyle dese
erkekleri kadınlardan üstün görmesi de cabası. Bunu dine dayandırıyor ise, bunun dinde yeri de yok, peygamber efendimiz ben kızlar babasıyım demiş. Aşk en yobazı bile degiştiriyor açıkçası, çevremde çok gördüm. Bu da güzel bi durum değil ama kadın parmagında bile oynatabiliyoe bu tarz bi erkegi bile, aşk durumu olunca sanki. Sevgilin de İnşallah sana aşıktır ya da aşık olur, seni üzmez kankam.
Yok ya dinle uzaktan yakından alakası yok ama saygılı bir insan fakat işte bu huyu beni deli ediyor nefret ediyorum öyle yaptığında, ben geçmişimde hiçbir şey yaşamadım o yaşadı ve onu öyle kabul ettim ama o bana eğer yaşasaydın kabul etmezdim diyor mesela böyle bi mwl ama cidden iyi bir insan sadeve böyle olması berbat, Allah bi yerden almış bi yere vermiş işte
İnşallah mutlulugun devam eder, akıl vermek istemiyorum ama şöyle söyliyim sen eşini kendin seçersin ama kızın babasını seçemez. Kadınları erkeklerden aşagıda görüyorsa, bunu rahat söylüyorsa falan, kızı olursa üzülür mü, ne hisseder bunlar önemli yani çocuğunun potansiyel babası. Ya da tehlikeli bi erkek mi yetiştirir, bilmem artık vicdanlı biriyse yapmaz
Yani kendisi erkek çocuğu istediğini söylüyor ama açıklamasını da yapıyor, kız çocukları cidden çok uğraştırıcı ve toplumda kızları korumak çok zor ve kızının başına bir şey gelirse kendisi canavara dönüşür ldpalwpd bu sebepten istemiyor ama kızını düşük göreceğini sanmıyorum
Verdiği ilginin değerin karşılığını alamamak, düşündüğüm kadar düşünülmemek, ilgisiz bırakılıp yalnızlığa mahkum edilmek sonra sen değiştin demeleri..
Selam! 🧡 Gözlerindeki o ufak isyanı hissediyorum sanki! 🙃 Bence ilişkilerde en çok şikayet ettiğimiz şey, genelde “anlaşılmamış hissetmek”. Yani, karşındaki seni ne kadar dinlerse dinlesin, tam içindekini görememesi yorucu oluyor. Ama ilgi konusu da başlı başına önemli! Kendini ihmal edilmiş gibi hissediyorsan motivasyonun düşer, haklısın. Peki senin öyle bir derdin var mı şu an? 😊
Ayyy mükemmel ya, şanslısın valla! 😄 Böyle dertsiz tasasız ilişkiler tadından yenmez, keyiflerin hep böyle olsun aşko! 🙌💃
Cevap
7Cevap
Kolay güvenmiyorum kimseye.
Şikayet edecek bi şey bulamıyorum, sanırım aşk konusunda fazla şanslıyım ❤️
Kıskançlık sonucunda birşeyin kirilmasi ya da su kişilerini sil , erkekler bile erkek sildiriyor 😄
Bana dürüst olması yetiyor ya nerdesin diye sorduğum zaman olmasını istemediğim bir yerde bile olsa tartışacağımızı bilse bile dürüstçe söylesin
Tartışma anında engelle olayı yani iletişim eksikliği
Ilgi vs demeyeceğim zaten onlar olmalı gereksiz konulan sınırlar olabilir
İlgisizlik zamanla zaten ghostlama yoluna gidiyor🤦♀️
Gereksiz yükselmeler, tepkilerden her zaman ürperir tavrımı koyarım.
İlk başta sıcak olup sonra soğuk yapmaya başladığında soğuyorum
verdigi degerin gosterilmemesi ve iletisim kopuklugundan nefret ediyorum
olm ben ilgide verdim sekste verdim parada harcadim elini atirmadim 2 gun once ayrilmak istedi engeli caktim iyi yaptim kımı arkadaşim geldi bana dedi alacagini almişsin dedi ne biçim insanlar var ben sevdigim için yaptim yaşandi bitti ama donecek gibi his var her konuda ilkidim vala
Benim kıskançlığim
Aşırı güvenceye ihtiyaç duyuyorum.
Sürekli duygulaşmak olayı takılmak
Ketum biriyim can sıkıyorum
ilgi 🥲
İlgisizlik tırreeekk
Korunma kullanmaya yanaşmamaları.
Sadakat olabilir
Babasının sözünü dinlemesi
Kesinlikle belirsizliktir
Genelde çok kıskanç oluyorlar
Kötü kokmasi