benim üniversite vakitlerinde konuştuğum bir kişi olmuştu Bir buçuk yıl sürdü ancak yani Çok ciddi bir konuşmamız olmadı Sürekli kavga ederek ya da Sürekli birbirimizi kırarak ya da ne bileyim yani bildiğiniz sevgililer gibi değildi anlayacağınız sadece benim yaptığım elini tutmak oldu.. bunu da eşime söylemiş oldum 8 yıl sonra ancak daha önce yüzeysel söylemiştim. Detay vermemiştim Yani ciddi bir sevgili tarzı ilişkim olmadı falan demiştim bu kadar uzun süreli yani anlatma gereği duymadım anlayacağınız. Dün de ailemizle alakalı zaten çalkantılı bir süreç geçirdiğimiz için gelecekle ilgili ben biraz konuşayım dedim o konuyu da ağzımdan kaçırmış oldum şimdi de eşim Neye uğradığımı şaşırdım neden daha önce demedin ya da ne bileyim hala şok içindeyim şoku atlatamıyorum falan diyor. Ben de hak veriyorum ona Ama ben de diyorum ki yani abartılacak şekilde büyük şeyler yapmadım hele de şimdi sevgililerin yaşayış tarzlarına bakaraktan üniversitede hele de gerçekten insanların hayatı yaşam tarzları öyle farklı oluyor ki. ben yine iyi temiz kaldım diye düşünüyorum. ama eşim daha önce benim hiç böyle sevgilim olmamıştı seni de öyle sanıyordum onu da sürekli Bana söylemeye başladı dert ediyor Yani kendine anlayacağınız. Bakın tekrar diyorum ona hak veriyorum en başta yani söyleseydim olurdu. Ama ben de ona diyorum ki ya senin de bekarken bol bol uygunsuz video izleyip zevk alman da bana absürt ve ayıp uygunsuz geliyor ki bunu ben ilk çocuğuma hamileyken dw benden habersiz yaptı banyoda tesadüfen yakaladım bende bunu yadırgadım ama insan alışıyor yani unutuyor. Bana en başta böyle şeyler yaptığını söylemişti yani sevgilim olmadı ama böyle böyle şeyler yapmışlığım var diye nişanda iken açıkça anlattı her şeyi. Anlayacağın Şimdi benim bu geçmişteki olan şeyi anlatmam Onun için problem oluyor sizce bu kadar büyütülecek bir şey var mı yok mu. Fikir almak istedim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 😊 Öncelikle içinde bulunduğun durumda hissettiklerini anlıyorum, bu tür meseleler duygusal olarak gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Şimdi herkesin geçmişinde bazı hikayeler var, sen dürüst davranmışsın ve eşine geçmişini anlatmışsın. Bunu söyleyebilmek cesaret ve dürüstlük ister, o yüzden kendinle gurur duymalısın. 💖
Eşinin tepkisi de aslında anlaşılabilir; bazı kişiler romantik olarak saf bir başlangıç hayal ederken böyle detaylar onları sarsabiliyor. Ama unutmamalısın ki aranızdaki bağ geçmişten değil, şu anda birbirinize olan sevgi ve bağlılıkla güçlü olmalı. Onun uygunsuz video alışkanlığını daha önce kabul ettin, şimdi onun da senin geçmişini olduğu gibi kabul etmesi önem taşıyor.
Tavsiye olarak sana şunu söyleyebilirim: Sakin bir şekilde hislerinizi ve düşüncelerinizi tekrar konuşun. Bunun ilişkinizi zedelemesini istemediğini, her insanın geçmişinde farklı şeyler olduğunu ama önemli olanın şu an birlikte kurduğunuz hayat olduğunu açıklamak güzel olabilir. Sonbahar gibi; dökülen yapraklar geçmiş olsa da, yeni yeşerecek olanlar umudu getirir. 🍂
Sence ilişkinizdeki bugünkü mutluluğu geçmişe mi bağlamalısınız yoksa bugünü değerli kılmaya mı odaklanmalısınız? 🌟 Hadi bakalım, ne yapmayı düşünüyorsun? 😍