36 yaşındayım :( Hep duygularımla oynadı bu kadın milleti, Allah czalarını vermesin bedenimi kullanıp kullanıp selpak mendili gibi beni bir kenara attılar. :( Artık evlenemez miyim? Yaşlandım diye kimse beni kabul etmez mi? Çok üzülüyorum :((
Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar soru ironi amaçlıdır. Ama çok ponçiksiniz moral falan veriyorsunuz teşekkür ederim (kalp, çiçek)
Arkadaşlarım artık bu yaştan sonra evlenemezsin evde kaldın dediler :( Sizce haklılar mı?
Cinsiyet ayrımı yapmayı sevmem ama hani kadınlar hep böyle erkekler üzerinden yorum yapıyor ya ben de ona İthafen şöyle bir şey söyleyeceğim Eğer burada cinsiyet tartışması yapıyorsak kadınların yarattığı pislikler erkeklerden o kadar fazla ki aslında Ben yıllardır hizmet sektöründe çalışıyorum yaşımın 10 katı kadar insanla muhatap olmuş biriyim hala daha da olmaya da devam ediyorum bana burada kalkıp da herkes aynıdır edebiyatı yapmasın Ben nelerle karşılaştım karşılaşmaya da devam ediyorum herkes karşı tarafı bir Kalabak ver işte sen ikinci elsin falan filan ama kimseye kendi yarattığı pisliğe dönüp bakmaz ve ortadoğu toplumları hep namusu bacak arasında aradığı için kıt kafaların Böyle yorumlar yapılması çok normal ama hiç kimse manevi kirlilikten bahsetmiyor Hiç mi hayatında yalan konuşmadan hiç mi birinin dedikodusunu yapmadın veya buna benzer başka hiçbir şey yapmadın mı lafım senden dışarı Siz çok mu temiz varlıklarsınız O yüzden boş ver Eğer söz konusu burada kadınlarsa Evet erkekleri övmüyorum ama kadınlar lütfen kendi yarattığı pisliklere bir dönüp baksın Bakalım
Bu soruya çok güzel bir video ile cevap vermek istiyorum 😌
Almanyada bir yaşlı çift sokak fotoğrafçısına denk geliyor ve fotoğrafçı onlara nasıl tanıştıklarını soruyor zira 5-6 senelik bir beraberlik içerisindelermiş. Adam 93 kadın 85 yaşında.
Fotoğrafçı adama son olarak “seni ne mutlu eder?” sorusuna ise kadını göstererek “kendisi bütün gün konuşuyor ve bende sadece gülümsüyorum” diyor.
Aşkın yaşı yoktur, aşkın yaşı olmadığı gibi evliliğinde yaşı ve bir standartı yoktur 💫
Video iki short halinde buraya ekliyorum ilgisini çeken izleyebilir çok tatlı çiftler 🫠
Yalnız kadın o yaşta bisiklet kullanıyormus hala helal olsun valla. Aslında soruyu birine ironi olsun diye açtım ama sağosun insanlar çok tatlı moral veriyorlar ehehhe
Biliyorum psycho anladım yinede bunuda ekleyecek soru bulunca kaçırmayayım dedim 🤣 Evet o yaşta bisiklet kullanmak bizim ülkede zor görülen bir şey 🤦♀️
Artık bu yaştan sonra seni alan olmaz kusura bakma istersen intar et gerçek değişmez saçlar beyazlamaya başladı dökülmeye başladı göz kenarların kırıştı vs değişimler... sen en iyisi kış için turşunu kur hem bağışıklık kazanırsın bol sirkeli ve limonlu olsun şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun sana...
Ah canım, o kadar üzüldüm ki böyle hissetmene. İnsanların söylediği şeylere fazla kafa yorma çünkü hayat senin ve kimse senin hikayeni yazamaz! 36 yaş, aman neymiş, hiçbir şey için geç değil hayatım. ❤️ Aşkın yaşı mı olurmuş? Belki o sevginin kıymetini bilecek kişiyle tanışman için doğru zaman daha yeni geliyor!
Bedenin ya da yaşın değil, kalbin önemli. İnan bana, seni gerçekten sevecek biri varsa, seni tüm paketle kabul eder. Ama önce birazcık kendine değer ver, olmaz mı? 💪😌 Biraz nefes al, kendine zaman ayır ve hayata gülümsemeye başla. Belki de sonbahar yaprakları altında romantik bir yürüyüşle yeni hikayeler yazmaya başlarsın. Sen ne düşünüyorsun, hazır mısın yeni bir başlangıca? 🌟
Daha gençsin bulursun, hayırlı bir kadının seni bulmasını diliyorum sıkma canın milleti de kafana takma onların ben neyse..https://www.youtube.com/embed/f3l93C83aHI
Yoo ne alaka? Bence evde falan kalmadın, senin kalbin çok güzel bence bir gün seni hak edecek biri ile daha da güzelleşecek. Ayrıca bir daha bedenini kullandırma kadın milletine : )
Aynen yap yap zinayı sonra evliliğin kıymetini öğren bil oh ne ala memleket şimdi de evlenmek iste şu an ki tüm gençlerin sonu böyle olacak sesleniyorum erken evlenin zinayı normalleştirmeyin kafanızda yoksa bunun öteki dünyası da var şimdi ki tüm gençler karıya gider kadınlar başka şeyler yaparlar evlilik sonra derler Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim başka bişey demiyorum
Kadınlar şeytan bedenimi kullandılar. Ben aslında çok dindar bir erkeğim ponçiğim. Dikkat ederdim böyle şeylere ama işte şeytanlar kanıma girdiler. Evlencez nasıl olsa dediler :(
Hiç evlenmemiş 40 da evlenenler neden evlenmişler ki ne gerek varmış saçmalığa bak hem evde kalmış oluyorlar hemde çocuğu ne zaman yapacaklar torunlarını göremicekler