Ben 25 yaşındayım sevgilim 37 yaşında.5 senedir beraberiz 3 senedir de aynı evde yaşıyoruz. o daha önce evlenip boşanmış kısa bi sürede şimdi de asla evlenmek istemiyor ben de istemiyordum eskiden ama böyle nereye kadar evli çiftlersen ne farkımız var diyor genel doğru olsa da ben kendimi kötü hissediyorum artık sevmedini düşünmüyorum ama ne yapcsm bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayBoşanma döneminde olan biri olarak söylüyorum: Eğer dîn gibi beni yabancı bir adamla rahat rahat takılmaktan, ya da rahat rahat aynı evde yatıp kalkmaktan alıkoyan bir şey olmasaydı bende birdaha evlenmeyi düşünmezdim. Evlenmek zor, boşanmak daha zor ve yıpratıcı bir dönem. Birbirini sevmek, birbirine mecbur olmadan hoş zaman geçirmek, flört etmek, işte hayatı paylaşmak, bunlar evliliğin sorumluksuz hâli. Evlenince işin içine hem aile, hem sorumluluk, hem beklenti giriyor. Aşırı bir çaba göstermek zorundasınız, çünkü ön yatırım çok büyük. Siz ise 3 senedir zaten birlikte yaşıyormuşsunuz. Evlenmek istemenizi çok iyi anlıyorum. Ama onun açısından düşünmeden de edemiyorum. Adam diyecek ki, noldu şimdi, her şey çok iyiydi? Oysa siz sevmediğini düşünüyorum demişsiniz. Bir evlilik teklifiyle ikna edilmek mi istiyorsunuz acaba yoksa artık evlenmek mi istiyorsunuz? Bu ikisi arasında çok ciddi fark var. Bir düşünün derim.
49 Yorumla
Soran7 ayBiraz çevre etkisi ve ben de istiyorum sanırım aslında her şey güzel gidiyo ama niye benle evlenmiyo diye düşünüyorjm
- 7 ay
Sordunuz mu peki ona?
Soran7 ayEvet zaten bir eksiğimiz yok niye düzenimiz değişsin vs diyo
- 7 ay
işte bundan bahsediyorum, argümanlarınız zayıf. Siz üç sene sonra sembolik bir şey talep ediyorsunuz. Bilmiyorum karşıdakini evliliğe ikna edebilir misiniz.
Soran7 ayİkna etmekte istemiyorum yani ikan edeceksem ne anlamı var karışık biraz düşüncelerim
- 7 ay
dediklerine katılmakla birlikte din de sizi ön yatırımlı bi evliliğe zorlamıyor aslında kurana göre evlilik çok basit, kadın erkek anlaşır, erkek kadına mehir verir aralarında kararlaştırdıkları ve bir de 2 tane şahit olur bitti bu kadar, hiç düğünmüş ev düzmeymiş cart mış curt muş yoktur aile maile işin içine dahil değildir o bizim kendi kültürümüzün dayatması, kadın da erkekte kendi evliliğine istediği gibi karar verebilir aileye söz düşmez kurana göre yani bu 2 kişi dini bir evlilik yaşayabilir isterlerse de hiç yasal saçmalıklarla ve çevreyle uğraşmadan.
- 7 ay
@aceleon Güzel kardeşim bana dînî anlatmana gerek yok. Ben din ön yatırımı büyük yapın diyor demiyorum. “Din gibi bir sebebiniz yoksa, sizi dost hayatı yaşamaktan alı koyan, birlikte yaşamakta bir sakınca yok” diyorum. Sonraki beyanımda da “evlenmek konusunda ön yatırım büyük” derken, çeyiz, gelinlik, beyaz eşya da demiyorum, psikolojik yatırımdan bahsediyorum. Herkese duyurmak, ilan etmek, nişan, düğün organize etmek, ve dünya evine girdikten sonra özgürlüklerin kısıtlanmasından bahsediyorum.
Yine de doğru bir konuya deyinmişsiniz, hatırlattığınız için teşekkür ederim. - 7 ay
En İyi Cevaplar
7 ayAdam daha önce evlenmiş evliliğin ne olduğunu görmüş, erkekler boşanınca bir depresyon yaşar illa eski karısını sevdiği için değil bu o kurulu rahat düzeni artık olmadığı içşn, bi de nafaka falan uğraşıyorsa şu an adam evlilikten sonra acı çekmiştir illaki, o yüzden 2. Kez cesaret edip edemez evliliğe, bi de siz zaten şu an evli gibi oldugunus için adam evliliğe gerek duymuyor ki ona zaten her şeyi sunuyorsun sen, bu durjmda bence onunla açık dille konuşmalısın, ben evlilik istiyorjm seni seviyorum ama artık böyle devam et istemiyorum, sende evliliğe sıcak bakmıyorsan ben ilişkimizi burada noktalamak istiyorum diye konuş, eğer peşinden koşmazsa bitir, yazık gencecik kızsın seviyor olabilirsin ama bu ilişkide sen harcanıyorsun vakit kaybı yani, hem seni kaybettiğini anlayınca geri döner evlenmek ister belki, erkeklere kaybetme korkusu yaşatmadan akıllanmıyorlar
12 Yorumla- 7 ay
Anlaşılan o ki çocuk hariç, evlenmeden herşeyi yapmışlar gibi. Bu rest işe yarar mı bilemedim.
- 7 ay
İşe yarayacağının garantisi yok ama şu an en etkili yol bu, biterse de kız artık hayatına baksın yapcak bişey yok
Baktığında sayfa üstünde bir imza, büyütülecek bir şey yok ama eğer bir önceki evliliği kısa da olsa olaylı bitmişse, boşanma süreci burnundan getirmişse adamın, normal istememesi.
Ama sen gerçek duygularını, aslında bir aile olmak istediğinizi vs. paylaşır, sürekli yaftalamazsan, fikri kısa ya da uzun vadede değişebilir.
Ha diyelimki değişmedi, o zaman ilişkiye devam edip etmemek senin elinde olan bir şey.02 Yorumla
Soran7 ayOlaylı da boşanmamış dünyanın en normal boşanması yani
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Evli çiftlerden ne farkınız var soyliyim mı evli değilsiniz? f*ck body hayatı yaşıyorsunuz. E sende haliyle düzenin olsun istiyor. Adam zaten genel olarak ihtiyacı olan cinselliğini seninle gideriyor. Evlenip tekrar başını ağritmak istemiyor açıkçası.
43 Yorumla
Soran7 ayNiye f*ck hayatı olsun tek paylaşım bu mu
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Belli ki içinde bir karmaşa var ve bu durum seni oldukça üzüyor... 5 senelik bir ilişki çok değerli, bunu yadsımamalısın ama aynı zamanda senin de hislerin ve arzuların çok kıymetli. Sevgilinin önceden yaşadığı evlilik deneyimi, evlilik konusunda tereddütlü olmasına neden olmuş olabilir. Bu yüzden onu da anlamaya çalışmalısın. Ama bir yerde kendi hislerinin de öne çıktığını kabul etmelisin.
Belki artık hayatında bir netlik ve güvence arıyorsundur. Bu çok normal! Ona bu konuyu sevgi dolu bir şekilde açıp duygularını paylaşabilirsin. "Sana değer veriyorum ve seninle bir hayat kurmak istiyorum ama evliliğe karşı hissettiğin bu duygular beni bazen kaygılandırıyor" gibi açık ol. Belki birlikte bir uzmana danışıp, derin düşünceleriniz üzerinde çalışabilirsiniz. Kendine netlik sağlamak için ne düşündüğünü ve ne hissettiğini anlamak en önemlisi.
Peki, evliliğin sizin ilişkinize kattığını hayal ettiğin o fark ne? Bunun üzerine düşünmek ve bir yerde kendini açıkça ifade etmek yardımcı olabilir 🌸20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Zaten beraber yaşamış neden istedin gider başka biri ile evlenir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. aplacim adam sorumluluk almadan istedigi herseyi aliyor.. kafasi bozulsa ciksa gitse pismanlik duyacagi ya da ugrasacagi hicbir prosedur yok derdini sikinitsini niye ayrildigini anlatmasi gerekn yakin uzak akraba derdi yok.. yarisindan cogu bilmiyordur bile senin varligini tutup herkese ilan edip bi de o sorumluluklari niye alayim yemek var icmek var gezip eglenmek var cinsellik desen iki uc gunde bir varr ee zaten adam alacagi herseyi aliyor verirken niye daha fazlasini versin bunun sevmemekle alakasi yok.. seviyordur.. ama bak seni diken ustunde tutuyor hik desem gider mi acaba korkusu hep sende.. o da diyor ki ben korkacagima o korksun ben erkegim ne de olsa bi sorumlulugm yok etik olarak topluma karsi diyor..
20 Yorumla
7 ayAynı evde yaşamanın sonuçları. Sen ona evlenmeden her şeyi vermişsin. Seninle neden evlensin ki?
32 Yorumla
Soran7 ayEvlenincede bir şeyler yaşadıktan sınra boşanırsın o zaman
- 7 ay
Geleceği bilemezsin. Sen şuanki sonuçları görüyorsun. Varsayımlar çoğu zaman yanıltır
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. İlişkinizde tek eksik çocuk sahibi olmak. Onu seviyor ve güveniyorsan çocuk yapmayı öner. Kabul ederse seni seviyor ve önemsiyordur. Hayır derse maalesef seni sevse bile gerekli önemi vermiyor, ilişkide bencil davranıyordur diye düşünüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. E zaten nikâh yapmadan da isteği her şeye ulaşıyor peki hal böyle iken neden nikâh yapsın evlensin söyler misin onun tarafından bak bir de olaya
20 Yorumla
7 ay
Tevfik, mutlu olursun ama kullanıldığını anlayana kadar.
012 Yorumla- 7 ay
Anlayana kadar 5 yıl geçmiş 😂🤣 Tevfik
- 7 ay
@Hayatgercek Tevfik zararın neresinden dönersen kâr TEVFİKK
- 7 ay
Tevfik için 5 yıl uyanmak için çok uzun süre 🤣olmadı bu Tevfik. Atı alan haklı duruma geçti geçmiş olsun Tevfik
- 7 ay
@Hayatgercek Bir şey olmaz Tevfik 5 yıl boyunca dinlenmiş oldu, aşkın dahil olduğu her oyunu kaybetmek efdaldir TEVFİKK
- 7 ay
5 yıl boyunca kaybetmiş oldu ve bu çok uzun süreli bir kayıp, artık kendine gelse de Tevfik büyük kayıp. bir şey olmaz diye diye yıllar geçti 🤣 netice de Hatice de ortada Tevfik
- 7 ay
@Hayatgercek Haticeye aşk yaramaz Neticelere de doyum olmaz. Er ya da geç işin sonucu belli olur. İnsanoğlu bu neticeler için ömür çürütür sayın TEVFİKK
- 7 ay
Bazıları böyle aşırı oluyor ama Tevfik bu kadarı da fazla. Resmen bunu adı başka şey Tevfik bilesin
- 7 ay
@Hayatgercek Tevfik hayata bir kez geliyorsun neyin eksik neyin fazla olacağını ikinci hayatında belirle Tevfikkk
- 7 ay
Zaten ne geliyorsa Tevfik lerin başına dünyaya bir kez geliyoruz demesinden oluyor ya. Son pişmanlık 5 yıl sürdü şu an. Gelişmeleri bekliyoruz Tevfik güncelde😂
- 7 ay
@Hayatgercek Sizinle birkaç damla çay eşliğinde TEVFİKLER hakkında konuşmak isterim Efendim.😂
- 7 ay
O damlalar zaten soruda yeterince oluştu Tevfik😉 son noktayı koyalım bence
- 7 ay
@Hayatgercek daha yeni çayı demledik Tevfik
7 ayBir erkek Evlenmiş boşanmış ise tekrar o hatayı yapmaz diye düşünüyorum. Açık konusucam. Kusura bakma canım. Boşanmanın ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu biliyor. şu an evli çiftten ne farkımız var demiş. Yani ne zaman istese seni ekarte edebilir. Bu gücü de evlenerek sana vermek istemiyor. Hayırlısı olsun ikiniz içinde 😔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
7 ayBir kere evlenmis hatasını görmüş bir daha asla evlenmez sonuna kadar evliligi bitirdiniz artık evlenmeye gerek mi var evlilik gibi yasiyabiliyon evlenince baş8na bela aliyon
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
7 ayGeçmiş olsun canım evlenmiş boşanmış herifle aynı evde yaşayıp evlilik hayalleri kurman hataydı zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYa aşkım bak ben bı evlilik yaşadım
Evlilik aşkı öldürüyor
Ben seni kaybetmek istemiyorum
Ölene kadar böyle yaşayalım seni asla bırakmam
Yukarıdaki paragrafta kaç yalan vardır
Soru bu00 Yorumla
7 ayEvlilerden farkınız yoksa evlilikten kaçmasın evlenin madem ikisi aynı şey o zaman neden farklıymış gibi davranıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 aySütten ağzı yanan , yoğurdu üfleyerek yermiş şu an birbirinize sevgi dolu ve muhtaç gibi hissederken araya resmiyet girince olay başka bir duruma evriliyor maalesef yaşayan bilir adamda yaşamış muhtemelen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayÇok haklısın İnan kendini kötü hiseder biraz soğuk davran bakalım tepkisi ne olacak
02 Yorumla
Soran7 aySoğuk davranmakla olcak iş değil
- 7 ay
Neden ki denedin mi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 aysikitir git o zaman hem memnunsun hem bıdı bıdı mecbur mu adam resmi işlere...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
7 aySorumluluk istemiyor evli gibi yaşayıp bir imzayı atamayan adamlara güvenmeyin
10 Yorumla Hayır sevmediğinden değildir o, farklı düşünüyorsunuz o kadar:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Zamanında yüzü bulmuş daha evlenmek sorumluluk taşımak ekonomik yük altına girmek ister mi öylesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baştan kabul etmemek gerekiyor bence resti çekmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvliliğe öyle kolay çekemezsin... Hele evlenen boşanan adam parmak yemini içmiştir. Ellerim kırılsın dha o kalemi alırsam diye 😂 Hiç evlenmese %20 bir şans vardı ama onu da almış götürmüşler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 aySevmiyordur seni yüzde yüz ya da sakladığı gizlediği bir şey vardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Sevmemek değil o bence bir evlilik tecrübe edinmiş bir daha uğraşmak istemiyordur ayrıca aynı evde yaşadıktan sonra neden evlenip sorumluluk alsın?
00 Yorumla
7 ayEvlenmeden ayni evi paylaşmak baştan yanlış seni gerçekten sevmiş olsaydı sana soyadını veriri öyle ayni eve geçelim derdi kusura bakma burada sevgi ve sahiplenme yok ev arkadaşı sevgili karışımı bir şey sadece.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKullanildin , gerci sende biliyordun. Evlenmden ev olmaz bebegim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySeninle evlenmek istemiyor sa Gönül eğlendiriyor işini görüyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvlilik neden cazip gelsin o adama neden evlensin ki yani? Her şeyi ayaklarının altına sermişsin zaten kusura bakma ama kendinizi bu kadar değersizleştirmenize çok üzülüyorum ve kızıyorum
20 Yorumlaİletişim icin numarani yazarsan seni bilgilendireyim
00 YorumlaYani hem seni düzüyor hemde evlenmem diyor oylemi
00 Yorumla
7 aybunları onunla konuşmayi denedin mj?
Dene bencede...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayNiye evlensin mal mı? Zaten karılık yapıyorsun evlenip riske girmesi çok saçma
04 Yorumla
Soran7 ayEvlenmek mallık mı
Cevap sahibi7 ayYani aynı evde yaşamak için evlenmek lazım, zaten beraber yaşıyorsunuz neden evlenip nafakayla boşanmakla sorumluluğuyla falan uğraşsın
Soran7 ayYa boşancsm diye evlenilir mi
Cevap sahibi7 ayBoşancam diye mi evlendi ki boşandı
7 ayEvin bir eşyası gibisin
06 Yorumla
Soran7 ayNe alaka
- 7 ay
Nasıl ne alaka adam seninle bir gelecek düşünmüyor sıkıldığında değşecek koltuk kanepe gibi ne farkın var şu an
Soran7 ayNiye 5 senedir beraber olsun
- 7 ay
Niye olmasın daha iyisi karşısına çıkmışmı ki
- 7 ay
bak ozaman ne oluyor
Soran7 ayÇıkmıltır
7 ayEnayilik var sanki biraz
10 Yorumla
3 ayDemek ki seni evlenecek kadar sevmiyor.
00 YorumlaEvlenmez o, amacı belli değil mi
00 Yorumla
7 ayBeraber yaşayıp herşeyi tüketmiş olabilirsiniz 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
7 ayevlenince değişirsiniz diye düşünüyordur.
00 Yorumla Bir dakika bence ayrıl mk
00 Yorumla
7 ayEvlenmek istemiyorsa ayrıl.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kusura bakmada alicacaligimi almış gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
7 ayHangi film bu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
7 aySevmiyor ki o kadar değerli görmüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKullaniyo işte en sonunda başkasıyla evlenir bakire ev kızı biriyle kesin.
00 Yorumla
7 ayDemek ki sen o kişi değilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. o kadar seneden sonra karar vermeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayılk sevgılınmı senın?
02 Yorumla
Soran7 ayHayır
Cevap sahibi7 ayburcun ne
Gizli Üye(36-45)7 ayBunu düşünmek için çok geç artık adam haklı
04 Yorumla
Cevap sahibi7 aySöyleyecek çok şey var da keşke o adamla tanışma ya da en azından resmini görme şansım olsaydı. Ah ah
Cevap sahibi7 ay@ipekyolu sen öyle san
Soran7 ayTanışsan ya da görsen ne yapıcan
Gizli Üye(36-45)7 ayYatakta mutlu mıydunuz
09 Yorumla
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayYine bunu kullan
Soran7 ayNe
Cevap sahibi7 ayDeğişik pozisyonlar deneyin mesela, eğer inliyorsanız birsz daha yüksek sesle inleyin... Kadınlığınızı kullanın yani
Soran7 ayEvlencek mi o saman
Cevap sahibi7 aySana bağlı bu
Cevap sahibi7 ayŞimdiye kadar tek pozisyonda mı seviştiniz?
Soran7 ayNe alaka
Cevap sahibi7 ayYani değişik varyasyonlar deneyin
Gizli Üye(30-35)7 ayEvlenmek istemiyorsa maalesef sevmiyordur
00 Yorumla
7 ayAmcaya eskortluk yapmaya devam et
01 Yorumla
Soran7 ayNe alaka
7 ayO zaman sen onunla evlenmek iste
01 Yorumla
Soran7 ayNe
7 ayEvlenmez kızım o
08 Yorumla
Soran7 ayNiye
- 7 ay
Evlenmek nedir biliyor. Yapamayacağını anlamış. Bir cok nedeni var onun kendince ve hepsinde haklı çıkar
Soran7 ayBen ne yapcsm
- 7 ay
Ayrıl zaman kaybetme yorulma
Kendini kullandırma
Soran7 aySeviyorum
- 7 ay
Ben seni anlıyorum 40 yaşında bir abin olarak mantığını kullanmak zorundasın ve yapamıyorsun
Soran7 ayAynen
- 7 ay
Xper yetse yazarım da senin ciddi bir desteğe ihtiyacın var
Bence hala evli ama sana söylemiyor
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
7 ayfb olmuşsunuz
00 Yorumla Ayril
00 YorumlaBence haklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
7 ayAyrıl
00 Yorumla çözerim ben
01 Yorumla
Soran7 ayÇöz
Ben olsam ayrilirdim
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beraber yaşadığım sevgilim evlenmek istemiyor, beni sevmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler