Acil yardım ayrılmalı mıyım?

arkadaşlar merhaba biraz uzun olabilir ama sıkılanınız varsa okusun. 2 senedir bir sevgilim var bu sene uni sınavına giricem bu bilgi çepte kalsın. onu çok seviyorum çok aşığım kendini bi çok konuda düzeltti fakat ayrıldığımız bir dönemde başka kızların masasına 6k ödemişti fakat şu an ondan hediye istediğimde bana asla almıyor ve ben özel günlere aşırı önem ve değer veren biriyim. eylülde yıldönümüz vardı benimde param yoktu ve en azından düşünüp ona bir defter hazırladım içine fotoğraflarımızı koydum sayfalarca yazılar yazdım resimler çizdşm. fakat o benimle buluşmak bile istemedi. belki süprüz yapacak bilerek böyle yapıyor sandım bekledim gelmedi en sonunda çağırdım hediyesini verdim (eğer eliyle bile uğraşıp bir hediye yapsaydı ona istediği 2klık oyunu alacaktım) sonrasında üzüldüm baya gördü aradan bir kaç gün geçti bana yüzük alacağını söyledi ama yüzük halen ortalıkta yok. yıldönümü içinde 1. yi kutladık 2. ye ne gerek var demişti. herneyse sadece buda değil yılbaşında bana hediyesini annesini mağazaya yollayıp bildiğiniz unicornlu bir şapka almış (19 yasındayım hadi o zaman 18 olsun) doğum günlerimi kutlamadı. şimdi ilişkide çoğu sorunu düzelttik fakat bu kaldı ve instada reelsta orada burada görüyorum insanlar neler alıyor yapıyor bana bahane olarak param yom diyor evet gerçektende parası yok biliyorum ama sevdiğini mıtlu etmek isteyen eliyle çicek bile yapar bişey yapar. ayrıca migrosta buketler 90 tl aldığı sigaradan ucuz ve bu beni aşırı değersiz hissettiriyor sürekli atıyorum reels belki alır diye ama nafile zorla yaptırıyorum herşeyi istediğim tek şey bana sadece 1 kere süpriz yapması. sizce hiç uzatmadan ayrılayım mı? yoksa sınava kadar bekleyip (sınav süresi belki kafamı çok bozat diye) sınava kadar düzelmezse sınav günü mü ayrılayım?

Acil yardım ayrılmalı mıyım?