• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşk bir duygu mu, yoksa insanın zihninde kurduğu bir şey mi?

IMrLonely
IMrLonely Takip Et
FenomenGuru Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
31
Yapay Zekaya Sor
Aşk gerçekten var mı, yoksa insanın kendine kurduğu en güzel yanılgı mı?

#Aşkİlişkileri
En Güzel Soruları Aşk Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • badger1
    badger1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    7 ay

mrhaba ben sizlere aşık oldugum ve kaygılarımla ilgili uzun zaman onc not aldıgım bu paragrafları paylaşmak istedim umarım hrşey gonlunuzce olur <3

kasadaki param resmen tükendi ne yapacağımı bilmiyorum ahhh sağ kolum titriyor çok kötüyüm bir yandan aslı yı düşünüyorum çok kararsızım sinan abinin dediklerine çok takıldım çevremdeki leri görünce onun dedikleri aklıma geliyor onu kaybetme korkusu beni yiyip bitiriyor duygularım zihin haritamın önüne geçiyor her neyse bunlar belki beni oyalıyor nasıl para kazanabilirim onu düşünüyorum? ve ensar abinin dediği nasıl para kazandığın değil nasıl harcadığın önemli demesi beni birkaç gün düşündürdü bugün dayanamadım aslında dayanabilirim bazen kelimeler seni mecbur bırakabiliyor anlarsın ya sen bunu çok iyi biliyorsun evet sen beynimin eridiğini hissediyorum sanki biri var benimle konuşuyor kulagima eyilip sessizce bisiyler fısıldıyor ve bu beni çok etkiliyor sanki benimle beraber yaşıyor alışkanlıkların temelinde yatan belki alisikliklar olabilir sigarayı bırakırsam belki herşeyi bırakırım ahhh kontrol bende değilmis gibi hissediyorum ayın on üçü geliyor bisiyler yapmalıyım enazindan ayın sonuna kadar...

merhaba yine ben artık kendime daha barışık gibiyim kendimi seviyor gibiyim çok garip bir durum kalbim agiriyor hissedebiliyorum sanki göğsümün ortasında değilde beynimin yanında atışları beynimin herbir kivrimini bir demir ustasının bir demiri dövmesi gibi vurdukça vuruyor çok garıp

duyuyorum yine bana bisiyler söylüyor daha iyi daha iyi olucaksin diyor ismini bilmiyorum fakat ona bisiyler diyemiyorum sanki bana üstün geliyor hala işteyim çok vakit kaybettim planlarım dogrultusunda ilerliyorum fakat bı gariplik var gibi sanki her şey elimden çekiliyor onu hatırlıyorum onu ozluyorum aslımı bakislari aklımdan çıkmıyor hani araba kullanırken ona biryandan baka dururken gözleri hafif hafif benden kaciririken başını sağa ve sola neoldu dergibi sallaması geliyor aklıma bilmiyorum maalesef ona karşı hissettiğim duygular aklıma ağır geldi ve yenildim ama dün birşeyi başardım onun yapmadığını yaptım onu engelledim heryerden doğum günümde yaklasiyor acaba ona bir zaman mı tanisaydim bilmiyorum fısıltı o zaten birini buldu diyor zaten biri vardı diyor hamza bu ses beni yiyip bitiriyor buldum onun adı fısıltı olsun ama beni çok tedirgin ediyor şimdilik bukadar hoşcakal ben

merhaba yine ben bugün mutsuzmuyum degilmiyim anliyamiyorum kalbim hala agiriyor ama önceki günlere nazaran birazdaha hafifledi sanki daha sağlıklı dusunebiliyorum ama çok tedirginim evdekilerlede urasacak halim bile kalmadı inşallah bugün o kargo eve gelmez belki aysonu baskabir eve tasinirim bilmiyorum karasizim eski günlerinde özlüyorum dün eve giderken süloyu gördüm onu hala görünce enerjim yukseliyo çok dostluğumuz arkadaşlığımız oldu fakat salim onla konusmuyor kavgalilar oğuzhan desem başka ama ben değilim çünkü bana bisiy yapmadı herkes kendi derdine düştü sülo bile evlendi artık kendi yolunda hicbirsey eskisi gibi değil masa degismedi ama oturup kalkan çok oldu bilmiyorum bilinmezlik iğrenç bir şey kaderin cizgisinde hala yuruyorum nere cikicak allah hayır etsin kendimi cok ama çok geride kalmış hissediyorum belki bu günlerde geçer ahhh aslı onu okadar ozledimki bakışları duruşu yürüyüşü konuşması hala aklımdan çıkmıyor acaba ölünce allah nasip ederse cennete onu istesem verirmi tabiki verir bu nasil bir soru o ol de olur allah ne güzel yartmis aşkı ama bana çok ağır geldi hala onu coook seviyorum dövmesini silmiycem allah'ım nolur beni cennetine al onuda yanıma koy hayırlı bir ömür sürsün o iyi olsun belki bütün bunlar benim yüzümden en baştan yapmiycaktim böyle şeyler benim yüzümden başkaları da üzüldü aslı ya bukadar değer vermicektim belki işte kader napicaksin ama sanki bisiylerle oyalaninca geciyor sanki etkisi çok kısa duran bir ilaç gibi bazen yemek yiyorum bazen hiç yiyemiyorum şarkılar ahhh özelikle "benimle gel" şarkısı bu şarkı bilmiyorum çok değişik neyse işimize (bak işine) bakalım onunda dediği gibi? evet bu ayki programımı hiç analiz etmedim 6500 tl harcadım büyük ihtimal yirmi binlira falan yatacak onu tahmin ediyorum bununla neler yapabilirim acaba peder bile para bekliyor hala benden birader çok bencil değilde çok uşeniyor sinir oluyorum bazen evden cikip kendi hayatimi kurasim geliyor zorlukları az çok tahmin edebiliyorum tıpa yemiyor? karnım açıktı günlerden perşembe saat 12.26 belki aldığım parayı hiç yemeyip yusuf'un eski bilgisyarindan bisiyler yapabilirm belki üstüne ekleyebilirim bilmiyorum neler yapabilecegime bakicam ama yusuf'a yardım edebilirim borcunun bir kismina offf iğrenç geliyo bu hayat artık gerçekten insan herşeyi düşünmek zorunda mı sorumluluktan bıktım gerçekten ulan kelimeler bile onu animsatiyor kafayı yicem?

?

merhaba yine ben nereden başlayacağımı bilmiyorum okadar güzel şey olduki dün ibrahim amcanin yanına gitmiştim onun arkadaşı gelmişti toptanciydi orta boylu kır saçlı gözlüklü bir abiydi kapıdan çıktığım gibi bana bakıp "dün akşam feneri gordunmu ahahahahah" demişti ben ona bakıp hafif bir gülümseme atmıştım fakat o bu gülümsemenin ne anlam geldiğini bilmiyordu nerden bilsinki, salim 'inde dediği gibi dışardan konak işler içinde var yanmışler aklıma hemen asli gelmisti fenerbahce onunla güzel sakarya , adapazari güneşler a101 onunla güzel onun kokusu var? bu emoji bile onunla sanırım yapamiyacagim yaşamak ağır geliyor eğer birgün birgün ölürsem vasiyetim olsun bu satırlar bu paragraflar onun için her şey onun için?
    eğer birtanem burayı okuyorsan güzel kızım benim, o gözyaşlarına asla kıyamam bir saçlarının bir teline kıyamam özür dilerim gerçekten çok uzgundum o gün çok kötüyüm yanımda olmadın gücendim sana, bosluktayim sensiz nasıl olacağını bilemiyordum eyer bu satırları okuyorsan sakın unutma sana kalbimi verdim senin o ölene kadar ona sahip çık kendini koru mutlu ol iki gözümün çiçeği benim küçük kızım bu satırlar göz yaşlarına ıslandı ıslanıyor sen benim gecemsin benim kışımsın bana sıcaklığını ve sabahın ışıklarını gün ışığının değerini hatirlatiyorsun? bitanem benim
    şunu bil her şey seni görünce anlam kazandı bu satırlar senin için sadece sen...
    ? bak bu kalp hatırlıyor musun bunu ilk birbirimize atttigimiz kalp yürek o yürege sahip çık hoşçakal?

merhaba yine ben bugün hava karaltili kış ayları yaklaşıyor umutla takildiğımız zamanlar geliyor aklıma acaba got veren nerde şerefsiz benle konuşmuyor ama haklı onu hiç dinlemedinmki belki dinleseydim daha iyi olurdu dimi?

ama kendimi daha iyi ve daha güçlü hissediyorum zihnim aklım ve ben kontrolü ele aliyormuş gibi fisiltinin sesleri yavaş yavaş alçalıyor ve ona cevap verebiliyorum inşallah duzlemisimdir kendimi iyi hissediyorum ama engular öğrenmeye çalışıyorum inşallah oğrene bilirim kolay gibi geliyor ama veri tabani bağlantılarını tekarar gözden geçirmek gerek? kodların daha çok hazır kütüphane değilde main ve templatelerin el ile yazıldığını görüyorum ama bu beni. için sorun değil galiba evet sadece hafızamı kullanmam gerekicek tesekkurler ben görüşürüz yoksa tuncay abi altına sicicak ahahaha?

ordayım guneslerde a101 in yanında küçük çay ocağının önündeki cardakta oturuyorum hava hafif saguk ama umursamıyorum buluştuğumuz yer oturdugumuz yer ona delicesine baktığım özlemle baktığım her sarılmaya korktuğum yer hemen karşısında a101 in yan tarafinda ilk sarildigim ilk kokladigim dokundugumyer ve ilk opustugum yer delicesine oralara bakıyorum kokusunu hatırlamaya calisiyorum gözlerinde gülüşünde kayboluyorum kalbim delicesine atarken korkak titrek ellerim ve bacaklarım uyuşuyor ve çekiliyordu o maske bana verdiği maske onun kokusu onu bile unutamıyorum güzel gözlü aslım güzel kokulu yarim seni hep seveceğim hep istiyecegim sana kıyamıyorum bugünde sensiz geçiriyorum özür dilerim bitanem
    ------------------------------------------------*
    çok fazla unutursan sır saklamaya başlarsın?
    ------------------------------------------------*
    1960'lardan beri paradigma kelimesi bilimsel disiplinlere veya başka epistemolojik içerikteki düşünce kalıplarına göndermede bulunur. başlangıçta kelime dilbilgisine özgüydü: 1900 merriam-webster sözlüğü, gramerin içeriğinde sadece onun tekniksel kullanımını veya onu retorikte bir mesel veya masal (anlamını) açıklayıcıları için bir terim olarak tanımlar. dilbilimde, ferdinand de saussure paradigmayı, benzer özellikteki öğelerin bir sınıfı için kullandı. ek olarak, model ya da kuramsal çerçeve anlamında kullanılabilen bir terimdir ve göstermek, anlaşılır kılmak, örnek teşkil etmek, sınırları belli olan ön bulgu ve genel anlamında da dünya bakışı anlamlarına gelir. bu göstergelerin alternatifleriyle olan ilişkisi paradigmatik çözümleme yoluyla analiz edilir.
    hazır bisiyi hazıra dah dayanmaz değerlendirirken kazanirsin sürekliliği devam ettir bırakma hazirdan yeme

merhaba yine ben hiç unutmuyorum a101 kapısından yavaş yavaş içeriye doğru girdim tedirgindim ama yine cesaretliydim arka tarafta kucuk bir ofis vardı oraya doğru gidiyordum magzanin müdürü küçük bir sandalyeye oturmami söyledi oturmustum fakat maske beni çok boguyordu maskemi hafif burnumdan cenemin altına doğru çekmiştim o an kapı açıldi içeriye o girdi? onu gorunce tutulmustum unutamiyorum. sonra oturmuştu öğlen yemegini almıştı maskesini hafif siyirmisti yemeğinden azar azar yiyip ofisin küçük bilgisayarindan puantajlarini kontrol ediyordu müdürün sesi buğlu geliyordu sanki bütün evren susup onu dinliyordu işte o mistik hasar buydu? insanlar sevdikleri insanlari terk etmezler kullandıklarını terkederkeler

merhaba yine ben bugun 22 ekim 2024
    şu an kendimi daha iyi hissediyorum gözlerim açık gibi planlarimi kurmaya başladım evet kasa hedaplamalari haftalık raporlarımı kendime ve fısıltıyla sunacağım
    şimdi suanlik kombi ve petek temizliği yapıyorum cumhuru bıraktım orada kendimi çok kasiyodum ve bana çok ağır geliyordu aslına sabit bir maaş kaybettim ama kendimi iyi hissediyorum üstümden çok ağır bir yük kalktı gibi o yükün içinde asli ve anilarida vardı ve diğerleri yük sirtimdan kalkınca kendimi daha iyi hissettim şimdi yapacagimin pilanlari doğru bisekilde ilerletmem lazim bankalara borcum kalmadı allah'ın izniyle qnb bankası var onuda kapatırım gözümde buyutmuyorum zaten küçük bir mebla bir banam ve gökhan abi kaldı onlarida halletmem gerek sonra gerçek zamanlı geliri elde etmem gerek uyku var gibi kendimi rahatlamış gibi hissediyorum ama o iki görev beni azda olsa rahatsız ediyor evet önümüzde neler var bilmiyorum ama zihin haritası çıkarabiliriz bunu yapabilirim şimdilik kombi ve petek temizliği deyim aslında iş çok mantıklı geliyor fakat orenmem an meselesi eyer servisleri tek atarsam güzel para kazana bilirim şimdi düşünüyorum ensar abinin peguetoyu kiralayabilirsem günlüğü 1200tl eyer iki iş alırsam örnek diyorum kombi ve petek temizliğiyle ilgili minimum 3000tl şimdi bunun yüzde kırkı taşerona giderse yani 3000x0.4=1200tl si giderse 1800 tl kalır. bunun 1200 tl side ensar abiye giderse 600 tl bana kalır mazotuda 500tl den hesaplarsak 100 tl kalıyor çok düşük? hayır bu bana yetmez bı bok kalmıyor? tamam moralini bozma alternaktif yollarımız neler onu düşünelim şimdilik bu fikri iptal edelim kaba taslak hesaplamamda bunun uygun olmadığını görüyorum şimdi facebooktaki iş ilanlarinda taban günlük para 800 tl den başlıyor 800 tl'den bir beden geliri sağladığınız düşünelim günlük çalışma saatimiz kaba taslak sekiz saat haftaya vurduğumuzda 7x800 5600tl demek yani kasaya haftada 5600tl değilde sigarayı çıkarırsak

bunu not alıyım yinede :)
    merhaba yine ben busefer finans konuşmayacağım canım yandı aklıma bir anı geldi birkereeinde a101 de kalbim kırık bir şekilde çalışırken dışarda küçük beyaz bir köpek gördüm yağmurun altında dışardan kasa hizzasinda içeriyi seyirediyordu bende dayanamadım kalbimdeki kirilarla beraber bir kek almıştım ve dışarı çıkmıştım aksam saatiydi hemen yan tarafa kosmustum ellerimle keki hemen parçalayıp köpeğe vermiştim usulca başını seviyor ve küçük tarli sözlerle onu simartiyordum birden bir yurume sesi duymuştum o geliyodu heycandan ve korkudan yüzüne bakamamistim yanıma doğru geldi burak bey seni çağırıyor demişti kalbim hızlı hızlı atıyordu titriyordum fakat belli etmiyordum tamam diyip köpeği sevmeye devam ettim oda aaa nekadar tatlı bir köpek eğilip oda başını oksamisti okadar sevinmiştim ki yanımdan ayrilmasini hiç istemiyordum hep onu izleyesim geliyordu ve yanımdan gitti bende gitmiştim bu kadar bunu anlatmak istedim onu çok ozluyorum allah'ım nolur nolur cennetinde onu benim yanıma al nolur rabbim nolur nolur allah'ım sana yalvarıyorum kac gundur bir kactane ölüm rüyası görüyorum hayırlı bir kul olmak istiyorum allah'ım nolur benicennetine koy beni cennetine al rabbim herşeyin sahibi olan allah alanda sensin verende beni cennetine al onu yanıma koy

mutluluk tatlı bir kaşıntı gibi kaşıdıkça yaraya dokuncukça acıtıyor

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Aşk şiirlerde filmlerde var bana göre onun dışında önceki cevaplarda da dediğim gibi insanların arasında yaşanan duygu uyum durumu şeklinde yorumluyorum duygu hüküm sürer kurguya gelince bu iş mantığın alanı hesapla kitapla kurguyla olacak iş değil

0
    0 Yorumla
  • hayaletbiri00
    hayaletbiri00 Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay

Başta duygu olarak başlar sonda ben aşık oldum diye zihninde kurgularsın bu düşününce çoğaldıkça gerçek duygundan koparsın ve aslında aşk duygusunu fazla abarttigini anlayana kadar kendine ve düşüncelerine eziyet cektirirsin ben onu seviyor muyum diye sorgularsın ondan gelen en ufak hata seni ondan daha çok soğutur ben onu seviyordum neden böyle oldu şeklinde kendini sorgularsın en nihayetinde bu içsel çatışmalara karşı taraf dayanamaz sen de duygularını anlamlandırmaya calışırken bir bakmışsın her şey bitmiş...

0
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    7 ay

Aşk bir duygu zihnin işin içinde ancak o duyguları sağlayan ana kaynak değil kesinlikle bir kere aşık olan insan aşkına sebep olacak bir neden bile bulamıyor

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Aşkın bir duygu mu yoksa zihinsel bir kurgu mu olduğu konusu tam bir bilmecedir! Bence aşk, içinde biyolojik tepkiler, duygular ve zihinsel fanteziler barındıran çok katmanlı bir şey. Ama en nihayetinde hissettiğimiz için, gerçekliği inkar edilemez. Kendine güzel bir yanılgı demek haksızlık olur; aşk, o hissettiğin an seni gerçek anlamda yaşatıyor! Peki sence? Aşk bir sonsuzluk mu yoksa bir serap mı? 😊 ❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

4

Cevap

• Kraliceleylxx
    Kraliceleylxx Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Aşk bir duygu kalpten gelir
    Heyecan ve özlemle hissedersin
    Ama biraz da kafanda şekillenir hayallerle büyür
    Yani hem kalpte hem akılda yaşanır

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Tamamen kurgu ve yanılgıdan ibaret. Gereksiz ve başarısız insanları, çoğu zaman görüntü ya da enerjisine odaklanarak hareket ediyorsun.

1
    0 Yorumla
  • aslı212111
    aslı212111 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Duygudur karşılıklı hissedilir yanında olmak istersin her an aklında olur merak edersin şarkılar şiirler yollarsın sonrası belki olur belki olmaz biter

0
    0 Yorumla
  • Gecenin_Asaleti
    Gecenin_Asaleti Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay

Aşk tabii ki gerçek, vücudunda hissettiğin o fiziksel semptomlar başka nasıl gelecek? Ve dünyanın en güzel ve en nadir duygusudur. Bulan kaçırmamalı, sıkıca sarılmalı.

0
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.

Aşk diye bir şey yok kimse vazgeçilmez değil bir kere bu kesin
    Ama beğenme ıısnma sevgi frekans uyumu bunlar tabiki de bir ilikki için olması gerken şeyler

0
    0 Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    7 ay

Kurgu duygu olan sevgidir

1
    0 Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Aşk diye bir şey yoktur

0
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Bir duygu olduğu kesin ama kurgu değil.

0
    0 Yorumla
  • CausaSui
    CausaSui Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Duygular da zihin sınavından geçer

0
    0 Yorumla
  • Alevalaz
    Alevalaz Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Evet aşk gerçekten var inanıyorum

0
    0 Yorumla
  • GölgedenGünceler
    GölgedenGünceler Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Birkaç hormonun aynı anda harekete geçmesi

0
    0 Yorumla
  • -Lili-
    -Lili- Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Kafada kuruntu

1
    0 Yorumla
  • Perikızı0007
    Perikızı0007 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Aşk mi o ne

1
    8 Yorumla
    • Alpin_M
      Alpin_M
      7 ay

Aklını duygularının önüne koymuş biri nadir görülür.

Yorumla
    • Perikızı0007
      Perikızı0007
      7 ay

@Alpin_M
      Aklım sustuğunda kalbim hep cezasını çekti ondan

Yorumla
    • Alpin_M
      Alpin_M
      7 ay

Geç kalınmış doğru zaten ama herkes uyanamıyor

Yorumla
    • Perikızı0007
      Perikızı0007
      7 ay

@Alpin_M Keşke uyanmasaydik

Yorumla
    • Alpin_M
      Alpin_M
      7 ay

Şimdi bişey derdim de neyse

Yorumla
    • Perikızı0007
      Perikızı0007
      7 ay

@Alpin_M ne soyleceksin

Yorumla
    • Perikızı0007
      Perikızı0007
      7 ay

@Alpin_M Hee o olmuyor maalesef

Yorumla
    • Alpin_M
      Alpin_M
      7 ay

Sen bilirsin.

Yorumla
  • MsBetty
    MsBetty Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Duygudur

0
    0 Yorumla
  • Tamamabiteşekkür
    Tamamabiteşekkür Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.

Kimyasal bir duygu

0
    0 Yorumla
  • Zehrizıkkımlı
    Zehrizıkkımlı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay

Gelip geçici heves

0
    0 Yorumla
  • MuseYmo
    MuseYmo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    7 ay

Ask tabi ki vardır ama sonsuzluğu ister

0
    0 Yorumla
  • TheDuygusal
    TheDuygusal Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

En derin duygu

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk bir duygu mu, yoksa insanın zihninde kurduğu bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk olgu mudur duygu mudur? 20 cevap verildi
Aşk bir duygu mu kavram mi? 5 cevap verildi
Aşk, bir insanın kendisine mi yoksa zihninde yarattığı imgeye mi duyulur? ? 21 cevap verildi
Sevgi ve aşk içgüdüsel bir duygu mudur? 25 cevap verildi
Aşk, birisine hissedilen duygular mıdır yoksa o kişinin hissettirdiği duygular mıdır? 21 cevap verildi
Aşk sadece insana duyulan bir duygu mudur? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Daha önce yalnız kalmamak için yanlış yerlerde bulundunuz mu?
  • Aileniz size ne sıklıkla, ne kadar para veriyor?
  • Deli misin, akıllı mı?
  • Sağlığına özen gösteriyor musun?
  • Aşk kime yakışır?
  • Evde ya da iş yerinde su arıtıcısı kullanan var mı?
  • Hayatında deniz gibi huzurlu hissettiren neyin var?
  • Gececi tayfa geceye bir şarkı bırakalım mı?
  • Biriyle evlenebilmeniz için hangi özelliklere sahip olması gerekir?
  • Kadınlar neden kahve sunumunu sever?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨