Kızlar neden hep kuruntu yapar?

merabalar benim 2 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bana çok güveniyor ve çok sadık mutlu etmek için elinden geleni yapıyor dışarı çıkmayı kesti ailesiyle tanıştırdı üzerime çok titriyor ama ben hep kuruntu içindeyim işe falan gittiğinde sürekli aklımda acaba işe mii gidiyor diye ya da ne bileyim bir kız görürde beni bırakır gider diye kendi kendime kuruntu yapıp ilişkime zarar veriyorum bununda fakındayım. Hatta bunu erkek arkadaşıma söylüyorum beni bırakacaksın diye böyle davranıyorum diye nefes aldığım sürece sana aitim diyor ama yine kuruntu yapmaktan vazgeçemiyorum. Bu kuruntu halimden nasıl vazgeçerim?
Güncellemeler
+1 yıl
merabalar benim 2 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bana çok güveniyor ve çok sadık mutlu etmek için elinden geleni yapıyor dışarı çıkmayı kesti ailesiyle tanıştırdı üzerime çok titriyor ama ben hep kuruntu içindeyim işe falan gittiğinde sürekli aklımda acaba işe mii gidiyor diye ya da ne bileyim bir kız görürde beni bırakır gider diye kendi kendime kuruntu yapıp ilişkime zarar veriyorum bununda fakındayım. Hatta bunu erkek arkadaşıma söylüyorum beni bırakaca
Kızlar neden hep kuruntu yapar?