İş yerinde aşireti olan bir kız var iş konusunda sürekli tartışıyoruz her şeye abilerini katıyor tartışırken çekiniyorum
3 ay
İş yerinde aşireti olan bir kız var iş konusunda sürekli tartışıyoruz her şeye abilerini katıyor tartışırken çekiniyorum
Cevap
0Cevap
Karşı cinslerin tartışması anlamsız ya tartışmaktan kaçının
Hiç sorma kürt kızı birde Bi kere kürt sevgilim oldu kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Çoook iyi olmuş hakketmiş sin kıza bağrılır mı hiç
Bence tartışma nolur nolmaz
İşleri düzgün yapmıyor bağırmak istemiyorum zaten Bi kere kürt sevgilim oldu kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Evet bulaşma bencede ama hakketmiş sin kıza bağrılır mı hiç
@fatma911 yaa bana el kol şakası yapıyor telefonuyla fotoğrafı mı çekip gülüyor bende ona bugün çok şıksın dedim die abilerine söylemiş mağazada başka kız dedi abileri sana sinirlenmiş
Kesinlikle @fatma911 vallahi beni bir tek sen anladın kardeşim
O yüzden tartışma uzak dur yoksa tekrar bagaja girersin benden söylemesi 😄
Yalan yok korkuyorum awm de çalışıyorum kız geldi böyle iftira attı gıgıkmı çıkaramıyorum zoruma gidiyor
@Rabişş1905 Allah korusun
Uzak duracağım
Aşiret falan filan hayırdır burası Türkiye Cumhuriyeti onlar kimde aşiret falan ayağı yapıyor kim oğlum bunlar bu doğulular haddini çok aşıyor haa
Çok doğru kardeşim
Aşiret abim eeee hakkın hukuk'un yok bu arada ara polisi şamarlasın çok oluyor bunlar bu ülkede kıza hayırdır falan çek
Konuşabilir miyiz
Burdan evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş yerinde yaşadığın bu gerginlik seni tedirgin etmiş anlıyorum 🌿 Kim olursa olsun bir insanı ailesi ya da aşireti üzerinden değerlendirmek çoğu zaman adil olmaz. Her birey kendi karakteriyle vardır 💛 Belki o da kendini güvende hissetmek için ailesini arkasına alıyor. Sen sınırlarını net ve sakin bir dille koymaya odaklan. Tartışma büyüdüğünde konuyu işle sınırlı tutman seni güçlendirir 🌸 Korku hissettiğin noktada yöneticine durumu bildirmen de en doğal hakkın 🙏