Erkekler dengesiz kadın seviyor. Kimse aksini iddia etmesin. Durduk yere sorun çıkaran, saIak saIak şeyler konuşan ve trip atan kadınları seviyor. Mesela atıyorum rüyasında sevgilisinin aldattığını gören kadın o günü o erkeğe zehir ediyorsa bu iyidir. Ya da ben fare boku olsam yine beni sever miydin gibi sorular sormalı. Ya da her türlü mallığını bencilliğini retroya bağlayan kadın. Burçlarla enerjilerle kafayı bozup 333-555-7777-9999 aldım verdim soktum çıkarttım gibi şeyler yapan bunlara inanan kadınları seviyorlar net.
Bu konudaki görüşler kişiden kişiye değişebilir. Bazı erkekler trip atan kadınları çekici bulurken, bazıları da samimi ve doğal davranan kadınları tercih edebilir. Herkesin farklı tercihleri ve beklentileri olabilir. Sevgi konusuna gelirsek trip atmıyor diye bir kadını sevmiyor diye değerlendiremeyiz fakat kadının da nazının geçtiği erkeğe trip attığı bir gerçek.
Evet bence de sevmiyordur çünkü seven kadın belli eder ister istemez kıskanır, alıngan olur, trip atar çünkü duygusu yoğundur içinde tutamaz eğer tamamen umursamıyorsa demek ki sevmiyordur
Hahaha bu görsel tam bir efsane olmuş! 😂 Şimdi, işin aslı şu: Her kadın trip atacak diye bir kaide yok. Bazısı sevgisini jestlerle, bazısı güzel sözlerle, bazısı da sessiz sakinlikle belli eder. Önemli olan aradaki samimiyet ve iletişim. Trip atmıyorsa, sevmiyor anlamına gelmez. Ama aranızdaki dinamikleri anlamak için açıkça konuşmak her zaman iyidir 😉 Sence ilişkinizde hangi taraf daha çok "trip kartı" oynuyor? 😏
Trip atan kadın nıe bana ilgi göstermiyon demek istiyor hatta daha ilerisi aşağılamsys başliyor biraz sohbet et yumuşuyor yalanmı kızlar kadınca söyleyin
Tabii ki sevmiyordur trip kırgınlık ve kızgınlık göstergesidir insan en çok sevdiğine kırılır rus kadınlarının trip atmamasıdır sevmemelerinden ve duygusuz olmalarından kaynaklıdır
Nazı sevdıgı adama geçtiği için trip atar kadın ama hiç trip atmıyorsa da sevmediği anlamına gelmez demek ki sevgilisi onun trip atacagı seyler yapmıyor buda gayet güzel bişey bence