Rol yapıldığı takdirde kandırmış gibi olunur. Gerçek benliğini göstermeli insan. Olacağı varsa olur zaten. Rol yapmak ve stratejik davranmak bana göre değil. Beni olduğum gibi beğenip etkilenmeyen insanın üstüne düşmem. Bu hayatın doğal akışına aykırı.
Bence birini etkilemek için rol yapmak aşkın başlangıcı değil, sonunun habercisidir. Çünkü gerçekten seven biri, kendini gizleme ihtiyacı hissetmez. Rol yaptığın anda samimiyet biter, samimiyet bitince güven de gider.
İlk başta hoş görünmek için küçük şeyler normaldir, ama sürekli bir maske takılıyorsa o ilişki sahte olur. Gerçek aşk, olduğun gibi sevildiğinde başlar — oyunla değil, doğrulukla.
Sonu olur her zaman dürüst ve net olmalı ne istediğini açıkça ifade etmen lazım hem kendini hem duygularını ifade etmeyi beceremezsen yine sonun olur. Açık ve net olmanın ekmeğini yiyorum😂
Rol yapmak bir şey kazandırmaz ki aksine uzak tutmak için elinizden geleni yapın buna rağmen sizden vazgeçmiyorsa gerçek duygular işte orada oluşuyor demektir
Bence başka biri gibi davranmak, aşkın doğal akışını bozar. Çünkü sürdürülebilir bir şey değil! 😬 Evet, kısa vadede karşı tarafı etkileyebilirsin ama uzun vadede "gerçek sen" ortaya çıktığında, güvenin ve ilişkinin temeli sarsılabilir. Aşk, en saf haliyle kendin olduğun anda başlar ve filizlenir. 💕 Sence insan, gerçekten olduğu gibi biriyle sevilmeyi hak etmiyor mu? 🥰