Üniversite 1 sınıfım okulda hoşlandığım bir çocuk oldu ve çocukta bir arkadaşlığımız vardı En azından sohbet edebileceğimiz türden ve daha sonra ben ilgimi belli ettiğimde bu iletişim sona erdi Sonra aradan Belli bir zaman geçti Hani yaklaşık en fazla bir aylık Ben de o dönem içerisinde biriyle çıktığını öğrendim zaten sonra uzak durdum iletişime istesem de gecemedim kendime bunu konduramadim. canım Belki de hani bunu tamamıyla karşı tarafı ulaşmak adına değildi ama linkedinden stalkladim ve maalesef başka birinin profilime baktığını gördüğümde stalkladığımın anlaşıldığını anladım zaten ondan sonra bir daha stolkla ugrastim ne de görüştüm ta ki final sınavlarının olduğu salonda gördüğüm için gayri ihtiyari selam verdim. Ama sadece uzun uzun bakti kasinti bir şekilde.
Bilmiyorum hoslandigim zamanın üzerinden 6 ay geçti ve yaz mi geldi yoksa sadece burun mu surtmek istiyorum bilmiyorum. Sadece tek bildiğim yanlış da olsa onun aklını karıştırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bilmiyorum hoslandigim zamanın üzerinden 6 ay geçti ve yaz mi geldi yoksa sadece burun mu surtmek istiyorum bilmiyorum. Sadece tek bildiğim yanlış da olsa onun aklını karıştırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Dostum olan iki erkek arkadaşım var onlarla gerçekten eğlenceli zamanlar geçiriyoruz ve her guldigumuzde baktığını farkettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hangi üni bu böyle senaryolar dönüyor bizim kinde de tuhaf tuhaf olaylar oluyor
Aslında olay olduğu yok Sadece duygularıma karşılık alamamak gibi bir durum var
Tek bildigim ondan sonra kimseden hoşlanmadım. Bir iki kişi de karşıma çıktı ama ben görüşmedim. Belki aşk olaylari ile kendimi kandırıyorum diye ama bir dizi var ve oradaki oyuncu onu hatirlatiyor birden o kafamda canlandı bundan bir iki hafta önce final sınavına çalışmak için o gün hiç uyumadim final. haftasinda degildik sınava girdim akşama doğru arkadaşıma ondan bahsederken sacmalarken buldum. Duygularımı görmezlikten geldiğimi farkettim normalde sabah aksam. aklima. gelmezdi ama o gun geldi degisikti
Yanlış bilgi verdim pardon
Bdbbdbd
Final haftasından önceki haftanın akşamı bir gün uyumadim dediğim şey o zaman oldu
Kendim daha sonra konuyu yetistiremeyince final. haftasinda da uyumadim ondan kafam karıştı ani mi anlatirken
Bugün bende finalleri bitirdim gözüm ağrıyor uykusuzluktan ve sana tavsiyem daha önüne çok kişi çıkar seni istemeyenden medet umma
Ya medet ummak değil de sanki burnunu surtsem canı yandiktan sonra kabul etsem gibi bir şey var içimde dmsmsm
Yok be hiç o topa girme vakit kaybı bence hangi üni bu
Uniyi ne yapacak son?
Merak ediyorum valla kim uniden bahsetse sormak geliyor içimden hdhdvd
Kanka boş ver
Tamam öyle olsun 🥺
az seksi ol gerisi gelir önce farkettir kendşnş
Örnek verir misin
giyim tarzın ne mesela
Ne olması gerekiyor bildiklerinizi aktarirsaniz sevinirim
biraz dekolte biraz sexylik falan
Uzak dur sen zararli çıkarsın
Yanlış bir şey de yaptığımı biliyorum ama buna rağmen devam etmek istiyorum. Tek bildiğim her zaman baktığı ve sadece stalk yaptığım dönem onunla konuşmayı sonlandirdigim dönemde olduğu için sağlamlık olarak adlandirmam. Yani ben bir şey yapsam da yapmasam da bir arkadaşım selam. verdiginde ve benim sesimi her duyduğunda bana bakıyor.
Saglamlik diye cevirmis biraz sal*kca yazacaktım
Sen bundan hoşlanmışsin ve bu sana olurda adım atarsa ve düzgün bir sekilde adım atacağını sanmıyorum senin kafana girebilir bu ve seninle birlikte olup bir kenarada atabilir genelde hep bu oyunların sonu böyle oluyor
Biliyor musun aslında içten içe içimde sadece yok öyle yağma demek var o çocuğa karşı zaten sınava gireceğim evde 7 24 ders çalışıyorum istediğim bölüm için başıma da ağır bi olay geldi zaten kendi yaşamımim ve degerimin farkındayım. Bir den şekil değiştirince o insanların değişmeyeceğini de biliyorum sadece kendim için bir şeyler yapacağım ama açıkçası final sınavından önce uykusuz kaldığım bir gün oldu dersi bitirmek icin o akşamın sonunda arkadasima ( il dışında) ondan bahsederken buldum aklimda.. yokken
Sadece duygularımı görmezlikten geldigimi anladım. Sadece ders vermek istiyorum ya
Sen nasıl istersen üzülmeyin istemem
Başına ne olay geldi anlatmak istermisin
Anlatmasam daha iyi olur. Bunun haricinde korkunuz anlıyorum teşekkür ederim. Sadece utanmam gerektiği düşünülen gecmisimden intikam almak istiyorum.
Hiçbir geçmiş utanmani gerektirmez ne yaşamış olursan ol intikam seni yorar yaşamanı engeller
Yaptığım kötü bir şey yok. Kendi durumumu o şekilde adlandırmayi tercih ediyorum sadece
Sanırım saçmalıyorum ya. Hakkında hayırlısı neyse o olsun onun için. Aklıma bir anı geldi de. Sonuçta bende onu nasıl sevdiysem o da sevgilisini o nedenden seviyor. Sanirim Bu duyguyu içimde halletsem çok iyi olacak
Anlatabilirsin sen anonimsin ben anonim sen tanımıyorsun beni ben tanımıyorum seni anlat işte merak ettim
Biliyor musunuz Aslında aklımda uzun zamandır yoktu Hatta o kadar uzun bir zaman ki yaklaşık bir 6 aylık süreyi barındırıyor Yani ben 6 ayın sonunda ne arada ne oldu da Duygularım depreşti bilmiyorum Çünkü zaten Okulumuzun yani Özellikle bizim dersliklerimizin maalesef çoğu interaktifti ve okula neredeyse bir ya da 2 gün gidiyorduk belki dışarıda buluşursak görüşülebiliyor zaten kendisi işte çalışıyordu ve sadece sınav vakitlerinde denk geliyorduk O da Hani aynı sınav salonunda olursak yani böyle bir Aralık girmişken bile devamlı baktığını ve gözlemlediğini gördüm Bu da kafamı karıştırmıştı ama hani sonuçta olmayacağını bildiğim için çok da büyük bir problem yapmıyordum iş ne zaman kendini duygularımın olduğunu ve sadece görmezlikten geldiğimi sebebinin de hayatında birinin olması ve o hani Kabul etmeyeceğini bildiğim için kendimi o yüzden kendimi durduruyormuşum Bunu fark ettim o duyguları da sonlandırmanın bir yolunu bulmam lazım
Bencede bulmalısın o yolu çünkü erkekler geneli karaktersizler gerçekten sırf seninle oynamak için bile sana bakıyor olabilir doyumsuz yaratiklar işte bu erkekler
Yardıminiz için gerçekten teşekkür ederim. Sanırım kendi hayatima bakmaliyim. Iyi akşamlar kendinize çok iyi bakın hoscakalin
Selametle
🙏🙏🙏
Seni seviyorum diyerek jdjxj
Ahh yok ya uzaktan bir şey lazım bana
O stalk olayını unutturaca
Bilemedim knk
degisken