Birini nasıl etkilersin? Aşk anlamında?

Üniversite 1 sınıfım okulda hoşlandığım bir çocuk oldu ve çocukta bir arkadaşlığımız vardı En azından sohbet edebileceğimiz türden ve daha sonra ben ilgimi belli ettiğimde bu iletişim sona erdi Sonra aradan Belli bir zaman geçti Hani yaklaşık en fazla bir aylık Ben de o dönem içerisinde biriyle çıktığını öğrendim zaten sonra uzak durdum iletişime istesem de gecemedim kendime bunu konduramadim. canım Belki de hani bunu tamamıyla karşı tarafı ulaşmak adına değildi ama linkedinden stalkladim ve maalesef başka birinin profilime baktığını gördüğümde stalkladığımın anlaşıldığını anladım zaten ondan sonra bir daha stolkla ugrastim ne de görüştüm ta ki final sınavlarının olduğu salonda gördüğüm için gayri ihtiyari selam verdim. Ama sadece uzun uzun bakti kasinti bir şekilde.

Bilmiyorum hoslandigim zamanın üzerinden 6 ay geçti ve yaz mi geldi yoksa sadece burun mu surtmek istiyorum bilmiyorum. Sadece tek bildiğim yanlış da olsa onun aklını karıştırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Dostum olan iki erkek arkadaşım var onlarla gerçekten eğlenceli zamanlar geçiriyoruz ve her guldigumuzde baktığını farkettim
Birini nasıl etkilersin? Aşk anlamında?