Güzellik görecelidir bana göre güzel olabilirsin , başkasına göre güzel degilsindir. İnsan yaşlaninca güzelliginim bir anlamı kalmıyor, iki kelam edemeyeceksek karsilikli sohbet edemeyeceksek , düşüncelerimizi ve fikirlerimizi paylaşamayacaksak bir anlamı olmaz. eglenemezsin ve mutluda olamazsın dogal olarak. Zeka veya karakter bence
Aynen her ne kadar dış güzellik etkilemiş olsada bir insanı tek başına etkilemeye yetmiyor bazen dış görünüş falan. Hem dışının güzel olması hemde karakterinin güzel olması şart.
Focuslanırım, analiz ederim rahatsız etmeden çıkarımlarım sonucunda hala beni etkiliyor ise elimdeki veriler, hissiyatım yönünde empati yapıp adım atarım, bu adım sıradan merhaba, selam gibi olmaz farklilik yaratırım bu farkı yaratmanın en etkili yolu karşımızdakine gerçekten kendini özel ve değerli hissettirmekten geçer. Bu davranış onun dikkatini çekecektir sonu ölüm ya da olumsuz olabilir fakat ihtimali artırır. Tüm bunları yaparken zeka şart...
Aynen öyle doğru diyorsunuz. Etkilenmek isteyen insan bence her türlü etkilenir diye düşünüyorum. Yani ben kimse benden etkilensin bana aşık olsun diye uğraşmam.
Açıkçası olduğum gibi davranırım zaten karşımdaki insan benden etkilenecek olursa etkilenir bazen de olmayacak duaya amin demin uyu kendine görevi biliyorum en azından hiç üzülüyorum.
Karakterimle. Oldugum gibi davranarak kendimi göstermek isterim. Çünkü neysem o olacagım elinde sonunda o yüzden farklı davranamam. Samimi ama asil, sakin ve mutevazi durusumla etkilerim.
Aynen öyle. Bence karakter ile etkilemek daha başka bir insanı. Bir insanın sadece dış güzelliği değildir önemli olan. Asıl önemli olan karakterinin güzel olması.
Elbette olur neden olmasın. Zaten bir insanda tüm bu üç özellik varsa karşındaki insanı etkilemek kendine aşık etmek için yeterli bir sebep diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben etkilemekten yana duygularımı söylemeyi tercih ederim
Selam veririm ve o kişi etkilenir 😂
Güzellik görecelidir bana göre güzel olabilirsin , başkasına göre güzel degilsindir. İnsan yaşlaninca güzelliginim bir anlamı kalmıyor, iki kelam edemeyeceksek karsilikli sohbet edemeyeceksek , düşüncelerimizi ve fikirlerimizi paylaşamayacaksak bir anlamı olmaz. eglenemezsin ve mutluda olamazsın dogal olarak. Zeka veya karakter bence
Aynen her ne kadar dış güzellik etkilemiş olsada bir insanı tek başına etkilemeye yetmiyor bazen dış görünüş falan. Hem dışının güzel olması hemde karakterinin güzel olması şart.
Dogru.
Focuslanırım, analiz ederim rahatsız etmeden çıkarımlarım sonucunda hala beni etkiliyor ise elimdeki veriler, hissiyatım yönünde empati yapıp adım atarım, bu adım sıradan merhaba, selam gibi olmaz farklilik yaratırım bu farkı yaratmanın en etkili yolu karşımızdakine gerçekten kendini özel ve değerli hissettirmekten geçer. Bu davranış onun dikkatini çekecektir sonu ölüm ya da olumsuz olabilir fakat ihtimali artırır.
Tüm bunları yaparken zeka şart...
Bu saatten sonra isteyen beni etkilesin, ben kılımı bile kıpırdatmam maalesef
Aynen öyle doğru diyorsunuz. Etkilenmek isteyen insan bence her türlü etkilenir diye düşünüyorum. Yani ben kimse benden etkilensin bana aşık olsun diye uğraşmam.
Aynen öyle, en güzeli kendin olmak
Açıkçası olduğum gibi davranırım zaten karşımdaki insan benden etkilenecek olursa etkilenir bazen de olmayacak duaya amin demin uyu kendine görevi biliyorum en azından hiç üzülüyorum.
Bu saatten sonra isteyen beni etkilesin, ben kılımı bile kıpırdatmam maalesef
Ben etkilemek için uğraşıyorsam ve o da etkileniyorsa bir anlamı olmaz bunun. Ben bir şey yapmadan etkilenmesi lazım ki bir değeri olsun.
Konuşarak, ilgilenerek, yardımcı olarak, onu iyi hissettirerek, samimi davranarak, düzgün giyinerek, temiz ve anlayışlı olarak.
Kendim gibi davranırım. Zekâmı bildiğim konular da kullanırım. Karşımdaki insanın benim boş ve bilgisiz birisi olduğumu düşünmesini istemem.
Bakışlarımla dermişim:) hahah hiç bilmiyorum valla
Hiç uğraşmam entrikalara girmem açık sözlüyüm direkt söylerim.
Doğal olurum sadece. Herşeye güzel bakan kalbimi beğenirse ne ala begenmezse keyfi bilir 😎
Ben hoşlandığım kişiyi etkilemek için extra çaba harcamam.
Karakterimle. Oldugum gibi davranarak kendimi göstermek isterim. Çünkü neysem o olacagım elinde sonunda o yüzden farklı davranamam. Samimi ama asil, sakin ve mutevazi durusumla etkilerim.
Karaktere değer vermeyen o yolda ileride sorun yaşar benimle
Aynen öyle. Bence karakter ile etkilemek daha başka bir insanı. Bir insanın sadece dış güzelliği değildir önemli olan. Asıl önemli olan karakterinin güzel olması.
Doğrudur hanımefendi Allah sizin gibi insanların sayını arttırsın ne diyeyim☺️🖐️
3ü ile de etkilesek olmaz mı?
Elbette olur neden olmasın. Zaten bir insanda tüm bu üç özellik varsa karşındaki insanı etkilemek kendine aşık etmek için yeterli bir sebep diye düşünüyorum
Masaya anahtar ve sigara paketi falan koysak oluyor dediler öyle 😂😂😂
Etkilemek için birsey yapmam olursa zaten çekim olur konuşmaya başlarız.
Fıstık çiki çiki dansı yaparak