Eski eşin bi anda farklı davranması?

Herkese selam. Üç yıl önce bosandim. kizimla beraber memlekete ailemin yanına döndüm. Çekişmeli boşandığı kız için iki ay önce bitti davamız. Kızımın nafakası Haric bu zaman kadar maddi manevi bir desteği olmadı eski eşimin. Kızım şu an 4.5yasinda 1.5 senedir haftasonlari bayramlar vs görüşüyor babasıyla. Haziran ayında kemik kanseri tanısı aldim. Ameliyat olsun sol kalça diz bilek hepsinden. Tedavim devam ediyor maalesef sağ bacağımda da olduğunu öğrendik. eski eşim bana akli dengesi yok dedi, ıssız beş parasız kızımız bakamaz dedi velayet davası açtı iki kere, kızımızı darp etti deyip karakola şikayet etti yapmadığı rezillik kalmadi arkamdan konustuklari da cabası. Şimdi arayıp sormalar extra para göndermeler kızıyla aşırı ilgilenmeler , sürekli nasilsin diye mesaj atmalar bir garip davranıyor asla onluk hareketler değil. 3 yıl evli kaldığım ve karekterini çok iyi bildigim bir insan. Acaba ölürüm de kızı ona kalır diye mi dusunuyor olabilir mi? Bizim eski fotoğraflarimizi ve düğün videomuzu izletmis kızıma iyice tuhaf bir hal aldı. Sizce amacı ne?

Güncellemeler
7 ay
Yazık yalnislarim olmuş özür dilerim. Temmuz ayında ameliyat oldum. Tedavim devam ediyor. Sağ bacağım için de kalçam ve dizimden aynı operasyonlari gecireceğim
Güncellemeler
7 ay
Yazım yalnislarimi da yalnis yazmisim valla bravo kusura bakmayın tekrar🙃
Eski eşin bi anda farklı davranması?