Kızın sevgisini yemi fark ettim ne yapmam gerek olaylarla birlikte okuyun?

Evet arkadaşlar, bundan 2 sene önce bana işte gelip saçlarını savurup, bana bakıp gülüp kendi saçlarıyla oynayıp işte böyle güzelim vs vs buna benzer şeyler diyordu. e bende fark edemedim ya da arkadaşlarla gezerken takmadım çok. şimdi ise düşünürken yeni anladım. instgramdan mesaj attım, ilk önce kim olduğumu söylemedim. sonra işte sesli arama yaptı (benim olduğumu fark etmesine rağmen tanımamazlıktan geldi). ben de bunun bu ilgi hareketlerini anlamadığımda bunun arkadaşına gönül verdim. oda işte bunla birlikte diğerlerine işte beni söyleyip işte ''beni seviyordu, bana mesaj atıyordu vs'' diye daha başka şeyler diyordu. bu beni seven kızın arkadaşı da çok iftiracı yani üstüne ekleye ekleye anlatıyordu. kız benden nefret etmiş. neyse arama konusuna gelelim, işte sen benim arkadaşlarımı sevdin yok işte ben sana ilgi göstermedim felan diye yalan söyledi. ama kız konuşurken de duruyordu. sonra görüşürüz dedim kapattım. şimdi ise benim hayatımda yaşadığım zorluklar şeyler aklıma geldi bide bu kız üstüne eklendi,,, evet dün kendi elimi k*stim. bu iş artık gönül işi değil *lüm kalım meselesi haline geldi. sadece konuşmak istiyorum, derdimi anlatmak istiyorum. sadece onu görüp konuşmak istiyorum. ben 1 sene önce zatürre geçirdim arkadaşlar, akciğerlerimi virüs kapladı her gün 2 tane iğne yiye yiye delik deşik oldum. bundan 1 ay önce de kalp ritim sorunum çıktı. şimdi de ben ilaç içemiyorum, nörolojik olarak da sıkıntıdayım. daha çok sıkıntılar çektim küçüklüğümde de neyse. yani ben hayattan bıktım, bu kızla ne yapıp ne edip konuşmam gerek acil. lütfen tavsiye verin yoksa onun evinin önünde kendime daha çok zarar vereceğim.

Kızın sevgisini yemi fark ettim ne yapmam gerek olaylarla birlikte okuyun?