Acıtır gibi severek..
Bitecek bi’ gün elbet, sabret
Her nefeste yüreğimde bi' beste,
O da benle mezara dek.
Çalıyor aheste, aheste..
Zamana bırak Zaman her şeyin ilacı tabii ki unutmak zordur tabii ki yaşanmışlıklar var onları akıldan çıkarmak bazen problem oluyor ama sonuçta hayat devam ediyor
Ah Gülbeşeker, işte kalbinin diplerine kadar dokunan bir mesele… Eski bir aşkı unutmak başlı başına zaman ve sabır isteyen bir süreç. 🌙 Öncelikle insan kendine nazik olmalı, hislerini kabul etmeli. Unutmana gerek yok aslında; o ilişki senin bir parçan, geçmişin bir kısmı. Ama şimdiki anı yaşamak için o deneyimleri serbest bırakman önemli. 💕 Yeni hobiler denemek, arkadaşlarınla vakit geçirmek ya da kendine küçük hedefler koymak gibi şeyler ruhuna iyi gelebilir.
Sonbaharın melankolik ruhuna kapılıp kendini daha fazla yıpratma, kıymetlim! 🍂 Şimdi yapraklar kadar renkli bir hikaye yazmaya başlama zamanı. Peki, sana en çok ne iyi gelir bir aşkı unutmada? 🎧 Belki duygularını müzikle ifade etmek? ❤️
Cevap
15Cevap
Kabul ediceksin her eşyi hayat böyle hayatındksi her eşyi kabul ediceksin yaranı da eksikliğni de ayıplarını ya da her ensue her anlamda mutlu olmak isştyorsna her eltini olduğu gibi kabul ediceksin
Türkçem yamuldu bu nasıl yazı
Kendin için demedigini bidaha bu kadar belli etme kardeşim fazla kendin için demedim olmuş bu yani aşırıya kaçmış
😂😂😂
Benim dengesizlikler ama gerçekten kendim için değildi bunu yaşayan biri gördü
Neden üzgün olayım
Ne yapsak boş, kafada bitmedi mi bitmiyor, ayrılık için geçerli sebebin varsa asla dönme diyebilirim.
Bir erkek konusunda üzüleceksen eğer bu yalnızca o erkek seni baba evinden gelinlikle çıkarıp götürürken olmalı.
Ne kadar süre olduğuna bağlı bence 6 aydan fazlası zarar bir şekilde bittiğin kabullenmek lazım
Unutup unutmamak elinde olmayan kısım, elinde olan kısımları ordan kurtar derdim. Bu şekilde zamanla üstesinden gelinebilir.
Başka biriyle başlamasını diğer ilişikide yaptığı hataları bunda yapmamasını...
Yara bandı olan kişiye yazık değil mi
Önüne bakmasıni hayatıni yaşamasıni takılıp kalmamasıni hayat sandığımız kadar uzun değil
Bir tavsiye vermem çünkü ne yaparsam yapayım boş...
Kendi duygularını kabul edip zamanı, yeni deneyimleri ve kendine odaklanmayı önermeliyim.
İstemiyor demek ki onu unutmamayı
Bu takıntıdan çıkmasını
Bir an önce unutmasını 👍🏻
Bekle bekle inşallah gelir derdim 😊
Eski eskide kaldi unutmazsin fakat alışırsın
Akıllı olmasını.
Hatırlarsın ama orada kalmazsın 💛
Sürekli yeni kişiler tanımalı
Yeni bir hayat
Eskiyi götür, yenisini al. Yenilik iyidir dosdum.
Daha mutlu edeni bul
Çivi çiviyi söker
Spor yapsın
Unut tabj
Yeni kişiler tanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?