Bir kere daha sarılmak için veya birkere sarılmak için nelerinizden vazgeçersiniz?
Benim bir kere sarılma imkanım olsaydı nefesimden vazgeçerdim...
Benim bir kere sarılma imkanım olsaydı nefesimden vazgeçerdim...
bir daha hiç göremeyeceğiniz ya da sizi görmek istemeyecği birine sarılmak sonkez de olsa sarılmak ne müthiş ve ağır bir duygu..
Herşeyden kopmuşken hep tek başıma geçirdiğim şu fani dünyada daki hayatta ilk defa birisinle konuşurken kalbim huzurlu olmuştu bu insanın illaki benin yarim olması değil benim yanımda olması bana o kadar yetecekken gitmesi nefes alırken kalbine her seferinde batan bir acı oluyor :(
Sadece bir kere sarılıp bir anlık yanında olmak bana herşeye bedel olucaktı ama :(
Eğer ailem değilse bu bahsettiğin. Hiçbirşeyden vazgeçmezdim. Ailemse herşeyimden vazgeçerdim.
gereksiz duygu... hem kendine aci vercen hemde her seyi kaybedeceksin
Emin ol buna hayatta hiç birşeyim olmadı ailem dahi.
Cevap
0Cevap
Böyle bir durumda kalmak istemezdim.
Kalbime dokunan birisi vardı bir anlık çok ufak birşey için gitti ben cidden bir kere sarılma imkanım olsaydı nefesimden vazgeçmemi isteselerdi benden hiç düşünmeden verirdim.
Acı insanın aklını alıyor gerçekten. Çok mu oldu düzeltme imkanın yok mu?
27 yaşıma kadar kimse böyle dokunmadı yureğime ne ailem oldu nede beni mutlu eden bir insan beni dinlemek yerine gitmeyi tercih etti kendisi bir dinlemeyi tercih etseydi kestirip atmasaydı eminim ona kendimi anlatma şansım olurdu ve eminim kaybetmezdim ben bu insanı illa hâki beni yanında eşi olarak değil yanımda bir arkadaş bile durması bana hakikaten yaşama hevesi verirdi heleki dün o kadar büyük şeyleri kaybetmişken sinir krizleri geçirmişken sesini duymayı o kadar çok istedim ki o ben onun sesini duymak isterken o gitti anlatılamıyor bu acı ya cidden konuşurken huzur bulmuştum :(
Böyle şeyleri bir daha asla yaşayamam diyorsun anlayabiliyorum o hissi. Zaman çok şaşırtıcı bir gün geliyor yine hiç beklemediğin şeyleri sunuyor hayat. Ümitsizliğe kapılma güzel düşün. Pişmanlık duyma, iyi ki bunları da tattım de daha iyi hissedeceksin.
Hayat bizi herşeye alıştırıyor velakin şu an o kadar ihtiyacım vardı ki hakikaten gözlerimi acar açmaz canım acıyor bunu hak etmediğimi biliyorum sadece şu an o kadar ihtiyacım varken ona ağlamak pişmanlık hiç birşeyi geri getirmiyor ama insan kalbinden gelen acıya dayanamıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar