Tekrardan merhaba nişan problemleri?

Öncelikle merhaba. Nişanliyim 4 aydan beri evimde yaptım söz nişan bir yüzük falan takıldı onun haricinde takı takılmadi hazırlıksız olduğu için şartlar ekonomi vs her neyse nişanlim bana hiç bir şekilde bir şey almadi altin vs borcum var banka ya falan aralikta bitecek dedi inşallah bitecek o zaman birikim yapıcam altin falan dedi tabiiii arada havuza yazıldı belediyenin aylık 620 lira ben dedim gitme yani gerek yok sağlıyım için dedi nefes alamiyorum yürüyünce yoruluyorum çabuk falan dedi her neyse yazıldı çarşamba ve cuma günleri var havuz gidiyor aylık 620 dedi bana işte sigaradan kısıcam içmicem falan dedi öyle veririm dedi 620 lirayı ok fon dedim uzatmadım şimdi de diyor ki spora yazılıcam yaşim 25 bile değil dedi göbeğim falan var dedi fit olmam gerek falan bu arada 84 falan kilosu boyuna göre ideal yani sürekli hep kendine hep kendine birşeyler yapıyor hiç sana bize birikim yapim yok ne bir yemeğe götürme ne de gündem de bir evlenme teklifi ve ben ayrıldım boşandım bir kızım var kendisi bekar ondan dolayı mı hani böyle yapıyor anlamiyorum yardımınıza ihtiyacım var
Tekrardan merhaba nişan problemleri?