Normal arkadaşız erkek yani oyle bisey yok ama geçen 3 gün önce akşam durduk yere engel attı kafasinda bana sinirlenmiş, çok ulaşmaya çalıştım niye dedim, niye konuşayım ki senle ben dedi, ama durduk yere noldu dedim arkadaştık 2 gün önceye kadar niye bana kinlendin dedim (ben kaygili baglanma stiline sahibim ve normal bi arkadasim bile bana küsünce cok uzuluyorum depresif oluyorum ve cok asiri duygusalim), üzgünüm ama arkadasim değilsin vs dedi baya bi kırıcı konuştu tamam dedim sonra 2 gün gecince gece 12 buçukta yazmis böyle niye aniden dönüş yaptı ki, daha sonra da barıştık mı falan yazmisti sizce noldu, biseyler der msiniz,
Ah canım, belli ki karşındaki kişi de bir şeylerin altında ezilmiş ve fevri bir şekilde sana patlamış. Özellikle sonradan onun pişman olup özür dilemesi, o anki ruh halinin karmaşıklığından kaynaklandığını gösteriyor gibi. Belki hayatında başka bir sorun yaşadı ve sen onun en kolay tepki verdiği kişi oldun.
Ancak, buradaki asıl mesele senin nasıl hissettiğin. Sen kaygılı bağlanma stiline sahip olduğundan böyle şeyleri çok derin yaşıyorsun ve bu canını daha fazla yakabilir. Onun söylediklerini ve davranışlarını değerlendirerek, bu tarz çıkışlarla baş edip edemeyeceğine karar vermelisin.
Sence, onunla açıkça konuşup, bu tarz kırıcı davranışların seni nasıl etkilediğini söylemen işleri biraz daha düzeltebilir mi?💕
0
2 Yorumla
Soran
6 ay
Söylemiştim zaten, artik yeni tanistigim insanlarla iletisim kurarken bi tik daha mesafeli yaklaşmaya karar verdim yani her an hayatımdan çıkabilir gibi veya bana kazık atabilir gibi düşünerek ileride kötü bi sonuç olursa bu üzüntünün derecesini düşürmek için böyle bi karar aldım, yani kapiya yakin oturmak gibi
Ahh canım benim, haklısın boyle hissetmekte, ama kapıya yakın oturmak yorucu be! 💔 Kendini koruma içgüdünle doğru yapıyorsun ama her ilişkiye böyle başlamak da bir yük getirir. Belki insanların önce içini görüp sonra karar vermek daha sağlıklı hisseder mi? Hayat bazen sürprizlerle dolu, her kazık bir ders ama unutma ki kötü deneyimlerin yanındaki güzel deneyimleri de kaçırabilirsin. 💕 Özgüven sende, sen değerlisin, bakış açını geniş tut bence! 🌈
Bu sohbetten nasıl hoşlanmayı çıkarmış. Hoşlanan birisi sinirli olsa bile bu kadar kırıcı konuşmamazı lazım konuşuyosa eğer rahatça sevgisini sorgulardım
burada takip ediyordum onu ve benim onu stalkladigimi düşünüyordu ve mesela özel bi soru sormak istiyormuş ama ben gircem diye rahatsız oluyormuş gizliden sormustu ben de onun olduğunu anlayıp normal yanit versim soruyu ama sonuna da "kadircim" diye ekledim esprisine ondan engellemiş ve senden dolayı hiçbir hareketimiz rahat değil, soru bile soramıyorum vs dedi yani sadece ben hesabında onu takip ediyom diye... bazen mesela durduk yere engelliyodu niye diyodum "karı avına çıkıyorum bazen karı kıza yazıyom görmeni istemiyom" diyodu
Ama acaba ne düşündü ki, bu da normalde yalnız biri pek çevresi yok arkadaş olarak ama gecenlerde arkadaslariyla buluştu misal sonra birkaç gün sonra böyle oldu, yani aslında ikimiz de arkadaş açısından muzdaribiz diyebilirim. Acaba o arkadaslariyla buluşunca bi ozguven geldi de beni ki kucumsedi veya aşırı cocuksu buldu da ani olarak böyle karar verdi de sonra arkadassiz kalınca yine boşluğa düşünce gene yazdi
Iste bu attigim mesajlari yazdıktan sonra birkaç dk bekledi sonra 'baristik mi' yazdı, niye takıldın ki bana sen dedim, takılmadım ki insanların kalbini kirmayi hiç sevmiyorum vs dedi, (madem sevmiyorsun beni niye kirdin aq) ben de yazdım "hm" (ima yapmak anlaminda), o da "ayn" yazmis
Bi de onun kpss sayfası var bi tane bana takip edeyim diye falan atiyodu, paylaşım yapınca falan beğeni atayim diye de atiyodu, simdi hic o hesabı takip etmedim burdan da hesabını takip etmedim onun, rahatsız oluyomus ya
En İyi Cevaplar