Gerçekten pişman olmuş mudur?

Kötü bir şekilde ayrıldık kötü sözler söyledi 8 ay sürdü ilişkimiz ilk bir ay'ı dışında hep kırgınlıklar yaşadım. Çok yoruldum ilgisizdi sevgili gibi bile değildik sık vakit geçirmezdik aramaz sormazdı sonra hayatı daha da çıkmaza girdi ve yalnız kalmak istediği için beni terketti onca emeğimi verdiğim değeri çöpe atıp bıraktı gitti hem de çok ağır şeyler söyleyip gitti. Bir süre sonra bana değer veren birine şans verdim ama onun beni sevdiği gibi sevemiyorum içimde hep bir burukluk var geçmişin izi var ben seni iyileştirmeye geldim her seye rağmen yanında olucam diyor tam alışıcam eski sevgilim pişman oldu aylardır bıkmadan usanmadan yalvarıyor. Kıymetini zamanında bilemedim geç oldu ama anladım çok pişmanım diyor engelliyorum başka bir yerden ulaşıyor hayatımda biri var dedim inanmak istemiyor. İlk defa bu kadar uzun ayrılık yaşadık ve tek bir şans istiyor. Bir yanım şans vermek istiyor çok sevmiştim bir yanım da hayatımdaki kişiyi nasıl bırakıcam ona bunu yapma diyor öyle bir çıkmazdsyım ki ne yapsam bilmiyorum hiçbir sekilde de mutlu değilim nolur yol gösterin 😔
Gerçekten pişman olmuş mudur?