Merhaba eşim beni boşadı boşama sebebi ufak tefek sebeplerin birikmesi ve beni göz korkutma amacı ile boşaması eşimin narsist olduğunu düşünüyorum gözümle gördüğüm duyduğum şeyi bile inkar eden haklı çıkmak uğruna herşeyi abartarak ailesine ve çevresine anlatan biriydi
beni avukat aradığında boşanacağımdan haberim bile yoktu ve benden erkek gururu ile boşanmayı kabul ettim bir kaç gün sonra geldi ailesi ile kişisel eşya ziynet eşyaları ev eşyaları herşeyi aldı gitti şimdi boşandığı için pişman bana geri dönmek istiyor ama hala bana şart koşuyor ben bu kararı tek başıma vermedim beni sen ittin buna vs
gelip beni sen alacaksın ben ailemi ikna edemiyorum vs diyor gelip onların rızasını gönlünü alacaksın burası kız tarafı sen erkeksin sen geleceksin
boşanırken bana sormadan bana dava açan kadın beni yarı yolda bıraktığı halde benimde boşanmak için bir sürü haklı sebeplerim olmasına rağmen bana bunu yaşattı
şimdi onun gittiği gibi geri gelmesi mi lazım
yoksa benim onurumu gururumu satıp kapılarına gidip rızalarını mı almam lazım biz tekrar birlikte olmak istiyoruz diye?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer