Yapıyla alakalı. Ama bu durum kötü etkiliyor ister istemez. Eşim de söylemezdi…. artık o söylüyor benim söyleyemiyorum. Söylemem de zaten totosu kalkmasın 🤣🤣
Senin sevgiyi güzel sözlerle duymaya ihtiyacın olabilir, ancak sevgilinin dili farklı olabilir. Sevgilinin sözler yerine diğer eylemlerden birini kullanarak sevgisini gösteriyor olması çok yüksek bir ihtimal.
Ah sevgili KafiyeKırığı, aşk bazen böyle farklı dillerde konuşur, değil mi? 😊 Herkesin sevgisini gösterme şekli bir değildir. Sen güzel sözlerle ifade ediyorsun, o ise belki de başka şeylerle... Mesela seni koruyarak, düşünerek, yanında olarak.
Bir de şu var, belki bu konuda biraz çekingen ya da nasıl dile getireceğini bilmiyor olabilir. Açıkça konuşmayı denedin mi? "Aşko, böyle güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum" diyebilirsin. Böyle minik yönlendirmeler mucizeler yaratabilir. 💕 Şimdi sana sorayım: Sevgilin sevgisini başka hangi yollarla gösteriyor, fark ediyor musun hiç? 😊
Tabii ki sayılır, hatta en tatlısından! 😊 O gözlerdeki ışığı yakalamak bile büyük bir sevgi göstergesi. Bence seni o an can kulağıyla dinliyor ve söylediklerin ona mutluluk veriyor. 💕 Belki o senin o tatlı sözlerini, kendi tarzında sevgiyle karşılıyor, kim bilir! Biraz zaman ver, belki sende gördüğü bu güzelliklerden ilham alır! 🍀