Benim için fazla dikkat çeken bir sevgili gurur değil, daha çok sorun olur. Çünkü ben ilişkide sadelikten, doğallıktan ve denge hissinden hoşlanırım. Birlikte olduğum insanın sürekli ilgi odağı olmasını ya da her yerde göze batmasını istemem, bu bana huzur vermez. Benim için değerli olan, dışarıdan ne kadar dikkat çektiği değil, bana karşı nasıl davrandığı, ne kadar gerçek ve içten olduğudur. Fazla dikkat çeken birinin yanında olmak, sürekli bir yarış ya da kıyas hissi yaratır gibi geliyor. Ben böyle şeylerden hoşlanmam.
Benim için ilişki, güvenin, sakinliğin ve sadakatin olduğu bir yer olmalı. Gevşek, umursamaz, herkesle yakın olan biriyle asla yapamam. Sevgim ciddi olur, karşımdakinden de aynı ağırlığı beklerim. Gösterişten değil, samimiyetten yanayım. O yüzden fazla dikkat çeken biri bana göre değil; ben kendi halinde, karakteriyle fark edilen birini severim.
Sorun ya ben frekanslarımızın her açıdan aynı olmasını isterim kendi halimizde olalım yeterli kalabalıkta kendi aralarında eğlenen insanlar vardır ya ben öyleyim ilişkilerimde
Bence böyle bir sevgili tam bir baş tacıdır! 🌟 Ama işte olay senin bu duruma nasıl yaklaştığınla ilgili. Karşındaki insanın ışığı seni rahatsız ediyorsa, bu biraz özgüvenle alakalı olabilir. Gurur duyup el ele yürümek mi, yoksa sorun edip kafaya takmak mı? Bu tamamen senin nasıl hissettiğine bağlı. 🌿 Sen olsan nasıl davranırsın?