mesaja cevap vermeyince gururundan aramamış beni Sen arar miydin diyor. Evet ararım aradım dedimBu adam. ne zaman konuşsam beni sinir ediyor hicbir şey anlamıyor ya
Ya gurur da yaparsın ama dozunda olmalı Ben aramam ben o erkeklerden degilim, ne demek Allah aşkına aklım almıyor 1 tuşa basip arasan noluyor, benimle ego savaşı yapiyor sığır
Adam bi türlü yola gelmiyor ki Bak diyorum sen buluşmak istesen buluşmaya can atardın. Sende öyle bi istek yok diyorum Ben senin geleceğini düşündüm hani öyle konustuk ya diyor
Buna böyle bir şey yazmayınca susmuyor Bıraksan 1 saat kendini anlatır Gel buluşalım desen laf salatası yapıp yine senin kafanı karıştırır İcraat denen bir şey yok yemin ederim
Buluşmuyorsa kafasında sorunları ve bir ilişkiye başlamak için blokajları vardır. Daha kendi blokajlarımızı bile çözmek için bir sürü uğraşıyoruz. Baskasininkini asla sen çözemezsin ve uğraşmanı da tavsiye etmem. Onu bırakıp yoluna devam et en iyisi budur.
Evet biliyorum genelde öyle olur. Blokajı olmuş olabilir bunun için kimseyi suçlayamayız çünkü hepimizde blokajlar var. Ama önemli olan bu değil. Sen ne istediğine karar ver. Gerçek bir ilişki mi istiyorsun mesela bol buluşmalı? Nasıl bir şey istiyorsun? Bunlara karar ver. Bu kriterlere uymayanları bırak gitsin. Tabi çok fazla kriter de yazma. 2 3 tane olsa yeter. Yoksa bi ilişki yaşaman zorlaşır.
Tabiki Öncelikle insan olsun Ben günde 20 kere arasın 50 kere mesaj yazsın diyen biri degilim Güven problemim de yok Biriyle konuşuyorsam öylesine konuşmuyorum Ama hep de karşıma böyle dangalaklar çıkıyor
Tamam o zaman bunları düzeltmeye uğraşma. Daha demin bi canım konuşmayı bitirdim seni çok iyi anlıyorum. Bırak gitsinler :D Düzgün birini bulmak zor değil
İnan o kadar zor ki düzgün birini bulmak Ben de bu adam biraz mütevazı diye yönelmiştim Mütevazi ama kendini de ezdirmeyen Şimdi ne diyor bana biliyor musun "ben aramam beni diger a*. s. lak erkeklerle karıştırma* Allahim ölür müsün öldürür müsün Hâlâ ve hâlâ diğer kadinlardan aldığın tepkilere göre benimle konuşmayı yönetiyorsun dedim Sana o kadar aşkım ağzını yerim diyen de benim, niye aradın diye a*s. lak diyeyim sana dedim? Aklın aliyor mu hiç , adam gururdan ölüyor
Erkeklerde gurur olmaz gurur kadına has bir şeydir. Erkeklerde olsa olsa aşağılık kompleksi olur. Seni bi a. dan hatta her kadını bi a. dan ibaret görüyor demek ki. Ve şunu da düşün, bi kez araması için bile bu kadar uğraştığın biriyle ilişkiden ne kadar tatmin olursun? Onunla mı uğraşacaksın? Niye sana böyle davranmasına izin veriyorsun?
Aynen öyle benimle ayni düşünüyorsun Ben de çoğu erkegin yüzüne vuruyorum aşağılık kompleksi olduğunu Yazmayacağım zaten bida Sadece Benim hatam oldugunu sayıklayıp durmasin kendine 1 aramak zor geldi g. tüm yemiyor aramadım kız da vazgeçti desin Amacım bu
Erkekler hep ürkekler Ama biraz daha cesaretlisini bulmak zor değil. Ya aslında seni seven senden hoşlanan böyle senin peşinde seni hoş etmek için pervane olan insanlara şans vermelisin. Bi erkek senin için uğraşmıyorsa şansı da olmamalı. Hem onları reddederek kendine saygını kazanırsın
Sevgili olma düşüncesi yoktu mu? Baştan ciddi bi ilişki istediğini söyle, bunu istemeyen ya da kıvıran biri olursa oynaşmak mı senin amacın kusura bakma ben öyle bi kız değilim de hoşçakalın de. Bu kadar basit.