Sizce beni seven biri olur mu?

Biraz kendimden bahsetmek istiyorum az çok fikriniz olsun. Lise mezunuyum. Üniversite okumak istemedim. Çalışmıyorum. Ruh halim sık değişir. Arkadaşım hiç yok sadece bir tane var oda baba tarafından akrabam zaten. İnsanlarla çok içli dışlı olmayı sevmiyorum genelde belli bir mesafede dururum çok samimi olmam. Hem çocuk ruhlu hem olgun ruhlu biriyim. Yerine göre davranırım. Flört takılmak s. k. s vs bana göre değil birini sevdiysem elini tutarim ölene dek birakmam. Bide nikahı basar imzayı atarim. Ben boyleyim. Flort falan bilmem. Benlik de değil zaten. Yaşım daha çok erken olmasına rağmen şimdiden anne olmak istiyorum geriye kalanını siz düşünün. Daha önce hiç kulübe bara falan gitmedim. Nasıl yerdir onu bile bilmem. Sigara alkol ömrü hayatımda hiç kullanmadim ailemde annem ablam kullanıyor ben kullanmiyorum. Boyum 1.71 cocuklugumdan bu yana hep sobalı evde buyudum hiç öyle lüks bir hayat gormedim. Sadece şu son 9-10 yıldır doğalgazlı evde oturur olduk. Lüks bir hayat gormedigim için de gözüm yukseklerde değil. Elimdeki ile yetinirim her zaman daha fazlasini istemem. Sizce beni seven bana aşık olan olur mu?
Sizce beni seven biri olur mu?