+1 yıleyvah eyvah 26 yaşına kadar karşı cinsle hiç birşey yaşamadıysan bu arkadaş olarak biri işin zor dostum...anladığım kadarıyla duygusal naif birisin...kalbini çok kırarlar dostum senin türkiyedeki kadınlar çok sadisttir bu konuda...bence temkinli yaklaş kim hoşuna gittiyse...sana nacizane tavsiye hiç kız arkadaşım olmadı deme ilk flört edeceğin kişiyle...hemen kılı kırk yararlar bir sürü kulp bulurlar...eğer gerçekten tanrı varsa sana cidden yardımcı olsun...
13 Yorumla
Soran+1 yılYedin bitirdin beni abicim.
- +1 yıl
ben birşey yapmadım ama sen ilk flört edeceğin kıza balıklama kapılıp aşık olma potansiyelin yüksek...ve kalbini kırmasıda yüksek...o yüzden temkinli olup sonra bunalıma girip bi kıza ömür boyu saplantılı bir şekilde bağlanmış bir erkek olma diye nacizane tavsiyede bulundum ki çok var ne yazikki böyle erkekler bu ülkede...terk edeli kız 8 sene olmuş hala ben onu seviyorum diye arabeskin nirvanasına ulaşmışlar...böyle olma diye dedim...
Soran+1 yıldoğru söze ne hacet eyvallah.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısmet falan degil dostum bu işler bazılarının yalanı bu tipin iyiyse çıkarlar bende senın gıbıyım 2 yaş kucugum senden Allaha şükür bir engelim yok ama bugun samımı oldugum bı kız arkadasım tip kanserisin olm sen dedi gülerek ama neler hissettigimi bana sor umarım ıyı bırını bulursun sana verebilecegim bir tavsiye yok kız arkadasım falan olmadı hiç bende evlenmemeyi düşünüyorum zaten olmuyosa hiçten olmasın :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama insan yanında başını koyabileceği dertleşebileceği beraber bişeyler yapabileceği bir hayat arkadaşı istiyor..
Cevap sahibi+1 yılçok şey istiyoruz sanırım
Hiç aranma bence bi konunun ne kadar üzerine gidersen o kadar ters tepiyor. Bende cok arandım tam dedim ki yok ben bulamayacam peder kime he derse ona gideyim. Bir de baktım ki hayatımın orta yerinde pat diye belirdi dünya tatlısı sevgilim o gün bugündür aşığım :) darısı başınıza ne diyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah daha da mutlu eder inşallah.
Seni anlıyorum işin baya zormuş.. Ama yinede nasip kısmet işleri bunlar bir arkadaşım hep der "gökte kıyılmayan nikah yerde kıyılmazmış" biraz daha sabret..
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ama ne yapalım beklemekten sıkıldım..
Soran+1 yılTmm eyvallah teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılolur inan bana hayat bu ne olucağıbelli olmaz bi bakarsın gülüyorsun bi bakarsın ağlıyorsun biliyormusun abi sevgi işleri çok can yakar sevdim sevmedi aldattı sevdim dedi kullandı ailem ortalık karıştı kimse benim için değil he aileyiz lafına ayaklandılar bir kez nasılsın kızım iyimisin demezler bend biliyorum o hisleri sevilmemek dışlanılmak her şeyinle dalga geçiyorlar insan kendi kendine ben çokmu birşey istiyorum diyor yani sevilmek ya ne kadar zor olabilirki gider bize zarar vericek birini buluruz neyse boşver de abi sosyal medyadaki hiçbirkızda hayat arkadaşını arama hem boş versene be ölümlü dünya ahiretine bak sen hem hayat yalan ölünce geçekler başlıyor dimi imtihan dünyası de geç he bide spastik hastalığın bana çok asum geliyor senin elinde değil ama bunun yüzünden alay edebiliyorlar işte insanlık kalmadı be abi arama sen işine bak o seni bulur amma yazmışım k. b allaha emanetsin ✿
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekingen bi tip misin yoksa her gördüğün güzel kıza takar mısın yazmamışsın ama kızlar genelde bakımlı ve ağır, karakterinden ödün vermeyen erkekleri sever. Birini beğendiysen onunla arkadaş ol sonra bi yokla bakalım seni beğeniyor mu . bunları yaparsan daha iyi olur senin için :)
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş konusunda sıkıntı yok her kız benle arkadaş olmak istiyor ama iş ilişki durumuna gelincede herkesin ortak lafı " ben seni arkadaştan öte görmüyorum " oluyor..
Cevap sahibi+1 yılo zaman kızlara kankanmışsınz gbi çok samimi davranmamalısın
Soran+1 yılnasıl davranmam gerekiyor?
Cevap sahibi+1 yılçok ilgiliymiş gbi davranma kızlarla en baştan ama odun gbi de davranma
Soran+1 yılOnu ayarlayabilsem keşke ama arkadaş olunca hepside arkadaş kalalım diyor ve elimi kolumu bağlıyor
+1 yılHayat güzel illaki bir kapı da sana açar seni iyi anlıyorum beni de dış görünüşüm için seviyorlar bu kötü bir şey iyi yanı yok. Kimse kalbini içini sevmek istemez mi yaa bir insanın bilmiyorum bende senin gibi sıcak kalpli insanlar istiyorum güzel yüzlerden ziyadesiyle
00 Yorumla
+1 yılBöyle beğenmiyorlarsa dış görünüşünü değiştirmeye çalış tarzını yenile canım sende ...
06 Yorumla
Soran+1 yılHastaneler beceremiyor malesef o işi :((
- +1 yıl
hani yakışıklı sayılıyodun nolduu :))
Soran+1 yılGörsel olarak yakışıklıyım gerçekten ancak farklı bi dert var işte söylersem iş duygusala gider.
- +1 yıl
dışa vuramıyorsun yani , içsel olarak odunumsu isen üzülme , çoğunuz öyle zaten :))
- +1 yıl
Emin ol odun olman daha fena bir kadın için ...
Soran+1 yılOdun isteyenlerin sayısı daha çok ama.. Artı hep odunlara denk geliyor saf ve iyi kızlar
+1 yılkader..takdir nedir bilinmez..ama temiz insan olduguna sevindim..
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah elimden geleni bu..
+1 yılarayışa geç bro, çok duygulandım allahıma :( azcık yırtık ol kızlar cesur olanları sever saldır bro gözüne kestirdiğine :( inşallah bulursun duam seninle panpa
05 Yorumla
Soran+1 yılyırtık insanları sever kızlar ama ben beceremem öyle şeyleri..
- +1 yıl
o zaman yanlız kalcan panpa rutinleşmeye müsaitsin :)
Soran+1 yılBatak yaz kendine diyosun..
- +1 yıl
sağlam kal nasibin çıkar bro :) hadi eyvallah
Soran+1 yıleyvallah
+1 yılBak farkındasın, durduğun yerdende nasip insanın ayağına gelmez. Birinden hoşlandığın zaman çık karşısına söyle ne kaybediceksinki?
03 Yorumla
Soran+1 yılSonunda çook üzülüyorum ama.. yüzde 95 olumsuz oluyor genelde...
- +1 yıl
Neden üzülüyosunki dünyada reddedilen bir sen değilsin
Soran+1 yılSadece ben değilim ama onlardan biriyim sonucta buda üzülmem için yeterli
seni seven olmaz mıı illaki olurr :))
121 Yorumla
Soran+1 yılHani nerede be gülüm.. çıkıp gelmiyor ki.. :(
Soran+1 yılÇalışıyorum evet.
Soran+1 yılTeknik birim yöneticisi :))
Soran+1 yılİnşallah.. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılFiziksel engelli bildiğin spastik.
Soran+1 yılAmin.. ama yinede zor oluyor be gülüm... beğenilmemek çok berbat bişey..
Soran+1 yılBazıları dediğin işte bize denk gelmiyor.
Soran+1 yılBence çoğu yalan söylüyorlar enazından ben bu konuda ciddi ve dürüst biriyim.
Soran+1 yılOlacağım inşallah ama işte derdimi anlatmayıncada temelle hayattan soğuyorum..
Soran+1 yılAdam değil miş demekki.
+1 yılolur ya üzülme kafana takma kısmet bu işler.
111 Yorumla
Soran+1 yılkısmet doğru ama yinede yalnızlıktan çok sıkıldım..
- +1 yıl
ben de en kötüsü imkansız olanı sevmek :( beterin beteri var işte
Soran+1 yılben daha beterim ama
- +1 yıl
hayır ben :(
Soran+1 yılİnan bana beni tanırsan daha beter olduğumu anlarsın..
- +1 yıl
ben de aynı şeyi düşünüyorum :(
Soran+1 yılduygusala bağlayacaksın şimdi bişe söyleyeceğim o yüzden boşver.
- +1 yıl
off umutsuz aşk daha kötü bunu unutma
Soran+1 yılekledim seni bi ekle bişe diyecem bakalım hangimiz daha kötü durumda?
- +1 yıl
ekle eklicem.
Soran+1 yılEkledim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğrencimisin meslek sahibimi
128 Yorumla
Soran+1 yılMeslek sahibiyim.. Çalışıyorum ve az çok yatırımımda var..
Cevap sahibi+1 yıldaha ne işte de kız milleti anlamaz derler bende kızım ama idealim meslek sahibi doğru dürüst terbiyeli biriyle evlenek allah seninde gönlüne göre verir elbet umudunu kesme
Soran+1 yılZor be... kızlar önyargılı olmuş her erkeği aynı sanıyor.
Cevap sahibi+1 yılo zaman görücü usulünü kullan annen çıksın bir anneye falan haber versin benim çoçuğun sende gönlü var diye
Soran+1 yılO işte yaş :((
Cevap sahibi+1 yılolsun ya takma eli yüzü düzgün her insanın bir talibi vardır
Soran+1 yıl:) eli yüzü düzgün değilim ki talibim olsun.
Cevap sahibi+1 yılneden
Soran+1 yıldedimya engelliyim spastik engelli. :(
Cevap sahibi+1 yılhı olsun vardır seninde bir talibin mrelini bozma
Soran+1 yılneredeee :(
Cevap sahibi+1 yılvardır ya bozma morelini
Soran+1 yılİnşallah.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah en olmadı evlilik programına sokarız seni
Soran+1 yılHerkes öyle diyorda orada da duygusallık devreye girecek ki en sevmediğim şey kendimi acındırmak.
Cevap sahibi+1 yılha o proggramlara giren evlenmeden çıkmıyo önemli olan evlenmek zaten
Soran+1 yılÖnemli olan severek evlenmek benim için, kendimi acındıra acındıra evlenmektense hiç evlenmem daha uygun.
Cevap sahibi+1 yılacııcaklarki
Soran+1 yılNasıl anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılacımıcaklar ki yazdım
Soran+1 yıltv dünyası benim gibi birini bulduğunda öyle bir acındırırlar ki 50 tane kısmet çıkar hiç yoktan ve hepsinin amacıda neredeyse aynıdır.. neden gizli yazdın?
Cevap sahibi+1 yılyok ya alışkanlık olmuş bende
Soran+1 yıliki dakka kaldırda gizliliği ekleyim seni.. merak ettim .
Cevap sahibi+1 yılyok sadece kızları ekliyorum babam olsa eklemem burda
Soran+1 yılPeki sen bilirsin..
Cevap sahibi+1 yılsaol:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla kafaya takma. kısmet bu işler. bir anda karşına cıkar sende anlamazsın nerden geldigini.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerede o günler... :(
Amin Allah razı olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli değil.
Spor konusunda 2,4b cevap paylaştı. arkadaşların tanıştırmıyorlar mı seni kimseyle ?
012 Yorumla
Soran+1 yılNerede öyle arkadaş bizde :)
Soran+1 yıl:( sosyal biriyim aslında ama işte dert dert dert dermansız derdim var
Soran+1 yılİnşallah...
Soran+1 yılBeğenilmeme sırf bu sebeple beğenilmeme duygusu berbat bişey.. Yaşanmadan bilinmez.
Soran+1 yılumudu geçtim artık karamsarım bu konuda.
Soran+1 yılAtabileceğimi sanmıyorum çok şey yaşadım o yüzden imkansıza zorluyorum..
elbet seni seven birileri olacak
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah diyorum..
Soran+1 yılsen daha küçüksün aman gözüm seni kullanmak isteyen erkeklerden uzak dur adam gibi birini bul lütfen.
Soran+1 yılBir abi tavsiyesi sadece canım benim dikkat et yeter.
bu kızlarda seni almazsa gebersin hepiciği05 Yorumla
Soran+1 yıl:) yok be abi boşver kızlar canımız bizim onlar olmazsa biz olmayız...
Soran+1 yılBen ciddi anlamda söylemiştim..
Soran+1 yılen sevmediğim sözdür aslında bu... Evet siz adaysınız ama biz şuanda yaşıyoruz bunu..
Gizli Üye(30-35)+1 yıleneee benim erkek versiyonum.sence sorun ne?
05 Yorumla
Soran+1 yılsorun karşımdakinin görünüşe çok önem vermesi.. biraz karakter ve kişiliğe önem verseler aşık olunacak birisiyim aslında. (cidden)
Cevap sahibi+1 yılyakışıklı da sayılırım demişsin ama?
Soran+1 yılSayılırım ama sadece fotograflarda.. gören kaçar benden..
Cevap sahibi+1 yılbence bi erkek giyimiyle bile cekici olabilir.sana yakışan tarzı bi kız arkadaşın yardımıyla bulabilirsin.
Soran+1 yılBana yakışan kızı bulamam ki.. :(
Spor konusunda 692 cevap paylaştı. hadı hayırlsıı
10 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılolur
04 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman :(
- +1 yıl
geleceği göremiyorum
Soran+1 yılgörsen ne güzel olurdu dimi..
- +1 yıl
görsem kendim için kullanırım
Spor konusunda 319 cevap paylaştı. Beklemek lazım .
05 Yorumla
Soran+1 yılnereye kadar hacım..
Soran+1 yılOrtama soracak yok ama işi düşüp gelen çok..
Soran+1 yılNe kadar istemesemde üzülmek çok üzülüyorum.. elimde değil.
Abazyan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler