Erkekler genelde dış görünüme bakar ama komik olan şu ki yakışıklı gördüğün erkeklerin çoğu reddedilme ve aldatılma korkusu yaşadığı için çirkinlere yöneliyor nasıl olsa beni reddetmez ve aldatmaz diye çirkinler de akıllı ve kurnaz oldukları için erkeği anında kapıveriyorlar bunların çoğu da paralı olur Allah sana çirkin şansı versin dünya tersine anlayacağın güzellik artık para etmiyor karşı tarafın senden çıkarı menfaati varsa ve çok paran varsa baş tacı olursun bir de güzellere çok nazar değdiği için aşk ilişkileri rast gitmiyor çirkinlere bakan olmadığı için de onlara nazar değmiyor ve yolları hep açık işleri güçleri rast gidiyor ben böyle düşünüyorum
04 Yorumla
Soran7 ayAma cirkinide sonuçta Allah yarattı yani öyle kızların ne suçu var anlamıyorum
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kesinlikle, sevilmenin estetik kaygıları vardır. Bu durum sadece yaşadığımız ülkeye özgü değil tüm dünyada işler böyle. Eğer güzel ya da yakışıklı, yani estetik bir görüntün varsa, hayatın pek çok alanında kapılar sana daha kolay açılır. Öncelikli olursun, hataların göz ardı edilir, yanlışların tolere edilir. Hatta kötü biri olsan bile, dış görünüşün çoğu zaman seni kurtarır.
Bizim gibiler için ise tek bir yol vardır Kendimizi, yani bizi biz yapan diğer yönlerimizi geliştirmek. Zeka, karakter, ahlak, üretkenlik… Tüm bunlara yüklenmek ve iyi bir insan olmayı seçmek.
Çünkü Nietzsche’nin de dediği gibi
Bir hamam böceği öldürürsen kahraman, bir kelebeği öldürürsen şeytansın. Ahlâkın estetik standartları var.
Friedrich Nietzsche22 Yorumla
Soran6 ayO zaman Allah neden kötü bir tip veriyor bazı insanlara
Soran6 ayİsyan etsin diye mi
Gizli Üye(30-35)7 ayDünyanın en zor sorusu
112 Yorumla
Soran7 ayHaha
Cevap sahibi7 ayNiye boyle bir soru sordun guzel degilmisin bide sana ornek vereyim Ferrari trafikte aşirı dikkat ceker herkes ona bakarya insanlarda böyle iste aşırı güzsl olanlar bir tik önde ya da cok fazla zengin olacaksın
Soran7 ayBak ne güzel örnek verdin arabayla ilgili gerçekten öyle güzel olanlar daha çok ilgi alaka görüyorlar ama fazla güzel olmayan kadınların hayatı gerçekten daha çok zor hep bir çaba içinde olmaları gerekiyor birisi ona beğenmesi için
Soran7 ayBence bu Allahın verdiği en büyük haksızlık bilmiyorum sonuçta o bu şu istemedi öyle o tiple dünyaya gelmek
Cevap sahibi7 ayÇok guzel olanlar bu arada aşk hiç sanslarınin olmadigini soyluyor çünkü güzel olanlar acaba benim sevdigi icinminyoksa guzelligim. icinmi diye kaygıya düsüyorlar bide güzel insan güven vermiyor diye algı var bu cok guzel beni aldatir ya da bu kimseyi begenmez diye korkutuyorlar insani bu arada samimi diyorum buradan coķ iltifat alan biriyim ama ask hayatım berbat artik aramayıda biraktım
Cevap sahibi7 ayTakma kafaya knk faydasız boyle dusunceler herkes adriana lima gibi dogacak diye bir sey yok
Soran7 ayÖyle ama insan yinede üzülüyor
Cevap sahibi7 ayAllah rizası merak ettim seni eminim cok iyisindir ama yinede yetersiz buluyorsundur kendini
Cevap sahibi7 ayTesekkur ederim bu arada en iyi cevap😊
Soran7 ayRica ederim
Soran7 ayKaranlık madde derken?
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
7 ayHayır sevilmek için hiçbir şeye ihtiyacın yok içinden geldiği gibi olmalısın çaba ile elde edilen sevgi o çaba kesildiği zaman senden uzaklaşır gider kimse sonsuza kadar çaba içinde kalamaz
40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle hayır tatlım! 🤍 Güzellik tamamen kişisel bir algı meselesi, unutma bunu. Sevilmek için dış görünüşün değil, sıcaklığın, samimiyetin ve iç güzelliğin önemli. İnsanları çeken şey; enerjin, kibarlığın, zekân ve karşı tarafa gösterdiğin değer.
Elbette dış görünümüne bakmak seni mutlu ediyorsa, güzellik hakikaten içeriden başlar, bu da öz güvenini artırır. Ama unutma ki, gerçek sevgi yüzeyde değil derinlerde bulunur! 🌸10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır, alakasız. Güzelliği seven sevmiyordur, bi insanın ruhunu, karakterini ve benliğini seversin. Asık onların güzel olması lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. güzellik ilişki başlatmada önemli bir faktör. lakin bir insan sırf güzel veya yakışıklı olduğu için o ilişki yürümez. ortak noktalar, saygı, kültür, espri yeteneği ve bir de geleceğe dair ortak bir rota lazım. ve tabi ki maddiyat. özellikle erkekler için.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ay"Hayır sevilmek için hiçbir şeye ihtiyacın yok " Gibi Sen sırf kadın olduğun için yalanlarına inanırsan işin zor. Böyle bir şeyle dışarda kadından bol ne var... Bugün sana yarın yareni mutlu eder... Bu tarz istiyorsan doğuştan sevilmeyi hak olarak görmeye devam et 40. gelip daha bulamazsın. hayat böyle işlemiyor.(Çoğu kadın hem cinsi dinlemeni tavsiye etmem. Çoğunun ilacı olsa kendi keline sürerdi) İstediğin kadar güzel ol. İyi hissettirmediğin mutlu etmediğin kişi mutlu etmiyicek seni. Mutluluk karşılıklı olur. Haricinde bir taraf kendini üzer devamlı. Ayrılık ufuklarda görünür genel de kısa sürede. Karşılıklı mutluluğu istiyen birini bulduğun an kap gitsin dışarda çok yok düşündüğünüz kadar bu adamdan.
00 Yorumlaİlk aşkımı ilk gördüğümde suratı aknelerle doluydu. Çirkin değildi eli yüzü düzgündü. Ama ne yakışıklı dememiştim. Sonra kendisini tanıdıkça ve aşık oldukça. Yüzündeki o bütün akneler bütün kusurları görmemeye başladım. Öyle bir hiski insan onunla her zorluğa bile razı olası geliyor. Sonundaysa aşkıma karşılık bulamamamla arkadaşlığımızda son buldu. O yüzden şimdi bütün kusurlarını görebiliyor (çoğu kişiliğindeki) ve vazgeçebiliyorum. Bir gün tekrar böyle sevmek ve aynj şekilde sevilmek istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
10 Yorumla
7 ayGüzellik, göreceli bir kavram olduğu için bunun cevabı "hayır" değildir ama "evet" hiç değildir. Bu sorunun asıl cevabı şudur: Bu dünyada, gerçekten de hiç çirkin kız yok, sadece bakımsız ve bakımını çeşitli sebeplerden dolayı ihmal etmiş kadınlar vardır. Bunun en önemli sebeplerinden biri de ruhsal problemlerdir. Özgüven problemi, ruhsal problemlere kapı aralayan 1 numaralı sorundur. Bu yüzden öncelikle (eğer özgüven problemi yaşadığını düşünüyorsan) özgüven sorununu mutlaka çözmeye çalış. Mesela bir hobi edin, herhangi bir ilgi alanın olsun, eğer kilo problemi varsa onunla uğraş, fazla kiloluysan kilo ver, çok zayıfsan biraz kilo al, kendi kusurların düzelmesi mümkün değilse veya zor ise onlarla barışık olmayı öğren vs vs. Daha çoğaltılabilir bunlar. Şu meseleyi de yazıp noktalamak istiyorum. Bir kadın, her ne kadar bazı erkeklere güzel gelse de bazı erkeklere pek güzel gelmeyebilir. Güzel gelmemesi de, o kızın çirkin olduğu anlamına gelmez.
10 Yorumla
7 aymükemmel olmasına gerek yok dengeli olsun her şey
bu ülkede güzel olan kadınlar da evde kalıyor ilişkileri eskort beter yalnızlık dan ölüyorlar :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aySevilmek için ne güzel olman lazım, nede
90-60-90 ölçüsünde fiziyin olması lazım, normal bakımlı görünüm yeterli , düzgün karekterde ve güvenilir ol, bazı kadınlar gibi aldatma ve erkeklerle kontağın olmasın bu durumda aklı başında erkek illaki böyle kadını sever00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Hayır. Güzellik de göreceli bir kavram. Mesela Yeşim salkımin beyaz Show bölümünü izledim. Herkes çok güzel demiş ama bana hiç güzel gelmiyor Yeşim salkim. Ortalama bir kadın.
Yani aradaki anlaşma ve karşılıklı saygıdan da kalıcı bir ilişki çıkabilir. Çünkü bir süre sonra beyin güzelliği değil de sanki olgunlugu daha ön plana alıyor.
Sadece güzelliğe bakmayan bir sürü insan var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzellik nedir, Çirkinlik nedir. Her ikiside seçim yapan kişinin beğenisidir. Senin beğenmediğin bir şey çirkindir diyemeyiz, veya çığunluğun beğenmediği bir şey.
Göreceli bir şey o dediğin.
Sanırım sevgilin yok ve kendini çirkin düşünüyorsun.
00 YorumlaHayır cok güzel olmamıza gerek yok aslında kadınların coğu makyaj güzeli hepsi tek tip burun, kaş, dudak aynı tip ilerliyorlar erkeklerın gozlerı boyle kadınlara aşina oldugu ıckn daha doğrusu boya badana yapmıs kadınları begendıklerı ıcın sen gözlerine gelmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayTürk erkekleri yalnıza güzel kızlara iyi davranır ya da sever. Çirkin olanlara zorbalık yapar, insan gözüyle bile bakmaz bence. çünkü yurt dışında bir erkek bir kadına insan olduğundan dolayı önce saygı duyar. nazik olur. burada ise güzelsen kibar davranırlar oda etkilemek için...
02 Yorumla
Soran7 ayYurt dışında aynı bu her yerde geçerli
Cevap sahibi7 aydeğil. örneğin en basitinden avrupa'da insanlar işe alınırken cvde fotoğraf istenmez dış görünüşe göre karar verilmesin diye... sence aynı mı?
Gizli Üye(30-35)7 ayDış görünüş kapı eşiğini geçene kadardır. Şöyle ki dıştan iyiysen kolay kabul görürsün daha tanımadan etmeden mevzuya girersin ama değilsen dolaylı yoldan gitmek kendini göstermek zorunda kalırsın ama öze gelelim yüzü güzele 40 huyu güzele 40 yıl doyulmaz. Güzelsindir çekicisindir istenilen alınınca bi kenara atılırsın Karakter olarak kendini sevdirirsen başka
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence birbirimizi yememize gerek yok, evet bu her iki cins icin de geçerli. Yani kimse siz cok zekisiniz ya da diksiyonunuz güzel diye sizinle konuşmak ya da ilişkide bulunmak istemez ilk basta. Mesela oda arkadaşım benden cok daha guzel ama ben birçok konuda ondan daha öndeyim, tüm erkekler ondan Instagram istiyor ve onunla konuşmak istiyor beraber bir yere gittiğimizde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNerdeee güzellikte yetmiyor sevilmek için sosyal ve konuşkan kendine güvenen biri olmak lazım bunlar varsa uzun süreli seviliyorsun basit ve kolay cinsellik yaşayabilen bir kızsan da erkekler senide seviyor ama kısa süreli hevesini alana kadar
00 Yorumla
7 ayGüzellikle alakası yok. Seninle ilgilenmeyen, ilgi duymayan, sevmeye kapalı kişilerden uzak dur. İlgi alanı içerisinde, karşılıklı olur düşündüklerinle yetin. Sevmek çok kolay, basit bir şey. Önemli olan onu sürdürmek.
00 Yorumla
7 ay"Cok guzel" bir endustri standardi. Gercek hayatta guzel herkese gore farkli. Senin camur gordugun kimine heykel gorunuyor.
O bakimdan evet, bir insanin sevilmesi icin sevene guzel gelmesi sart.00 Yorumla
7 aySevilen bütün kadınlar güzel veya sevilmeyen bütün kadınlar çirkin mi?
Ben güzel olmamasına rağmen sevilen çok kadın gördüm.
Sevilmek karekter meselesidir daha çokta nasıp
Bazen sadece nasıp olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayAlakası bile yok ya öylesine bağlı kalarak ve yıllar geçmesine rağmen gözünün içine bakılan deli gibi sevilen kadınlar gördüm. Güzellik için değil de içinden geldiği içindi...
Yeter ki sevmek istesin, sevmeyi bilsin 🙂00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevilmek için kendine sevmekle başlar. Kendini seversen insanlarda seni sever kendini değer verirsen başkalarında sana değer verir, etrafından sevilirsin. Ama kimseye takmadan kendi özünü sevgi besleyen bir birey hayat güzellikler verir.. 🌸
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel olmayıp çok sevilen kadınlar da var bu iş nasip işi ve doğru kişiye denk gelmekle ilgili.. Dünya güzeli olsa kadersiz ise zor sevilmek..
10 Yorumla
7 ayKesinlikle hayır! Sevmek bütüncül ve kapsayicidir bence. O yüzden seni seven kişi seni mutlaka güzel de bulur. Sevilmek çoğu zaman verdiğin genel izlenimle alakalidir. İlk bakişta dış görünüş bu izlenime dahil olabilir ama seni tanıdıkça görünüşünün önemi azalacaktir insanlar için ve seni sen yapan kısımlar ortaya çıkacaktır. O kısımlarını seven kişi ise her hâlini benimseyecektir. Mutluluk her şekilde bulunabilir.😊
00 Yorumla
7 ayZamane insanları her ne kadar dış görünüş önemli değil dese de ilk olarak baktıkları şey her zaman dış görünüş olur yani haliyle evet güzel olman lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. güzellik için yakışıklı olması için buna aşk deniliyorsa o aşk değildir o hevestir, aşk bakışla başlar onunla ömür boyu sürer, göz göze bakar bedene değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
7 ayValla çokta güzelim ama seven yok hatta çirkin olmak bu konuda daha avantajlı çünkü sana seni seviyorum diyen harbi seviyordur ama güzelsen seven güzelliğin için sever.
00 Yorumla
7 ayÖyle olsaydı Monica Bellucci, Adriana Lima, Angelina Jolie aldatılmazdı. Çok güzel olmalarına rağmen kocaları onları sevmedi. Erkekler çirkin buldukları kızları da sevebiliyorlar.
00 YorumlaHayır, dış görünüş kesinlikle çabuk fark edilir ve anlik heves olarak çekici gelir ama belli bir yerden sonra diger özellikler ön plana çıkar.
11 Yorumla- 7 ay
👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
7 aysevilmek için kötü biri olmak gerekiyor planlar yapan stratejiler uygulayan saf sevgi nedir bilmeyen birisi olmak gerek iyi olanları seven çıkmıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
7 aySevilmek ile güzellik alakasız. Cinsellik için güzel olmak gerekiyor ama sevgi için farklı faktörler devreye girer.
12 Yorumla
7 ayHayır gerçekten seven adam dış görünüşe bakmaz bak ben birini seviyorum ve hiç görmedim yani seven adam iç güzelliğini sever
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 7 ayHayır, öz saygısı yüksek, karakterli, kendimden emin güzellikle kafasını bozmayan zeki kadınlar sevilir. 🍒
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHayir hayir hayir hayir hayir hayir
Gercekten hayir.
Ozguvenli ve bakimli olcak , birde zeki olacan. Zeka seviyen iyi olursa mutlaka zeka seviyesi iyi birini bulursun. Zeka seviyesi hayatini her anlamda dogrudan etkiler.
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayİstersen resmini paylas ben guzel oldugunu dusunuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
7 ayGüzellik göreceli ve geçici bir kavram... Kendim aşırı güzel biriyim ama gerçek manada asla sevilmedim... Allah çirkin şansı versin
00 Yorumla
7 ayBenim sevdiğim kız bana göre dünyanın en güzel kızı olmalı. Çünkü erkek ancak böyle hissederse bir kadıni mutlu eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 7 ayher şey güzel olmakla çözülmüyor çözülse keşke ama sevilmek güzellik alakası yok olsaydı dünyaca ünlü güzel kadınlar aldatılmazdı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yani evet bu onemli bir kriter ama agzi laf yapan da sevilir kankss agzini iyi kullanacan dilini ozellikle dil onemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
7 ay"Yok be, kimse güzelliğe değil, kendini iyi hissettiren insana aşık olur. Güzellik geçer ama his kalır."
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayÇok yakışıklı erkeklerin yanında normal derece de kızlar görüyoruz bence bu açıklıyor sorunun cevabını
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Şimdi güzelliğe bakılıyor halbuki karakter herşeyden önemli
01 Yorumla
Soran7 ayDoğru
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sırf güzellik değil. Ortalama güzellikli ama sevebileceğim kişilikli bir kız tercih ederim tabi ki.
Tip önemli ama tek başına yeterli değil.00 YorumlaGüzelliğin yettiğini düşünecek kadar düşük zekalı olmamak lazım yavrum, hiçbir zaman sevilmeyeceksin
01 Yorumla
Soran7 ayDogrular bunlar siz erkolar sırf diş görünüse bakiyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
7 ayPek öyle değil, dengine göre birini bulursan tabi. şu an günümüz ilişkilerin çoğunluğu yüzeysel, yani dış görünüş önemli bir kısım için.
00 Yorumla
7 ayAlakası yok biliyo musun güzel olunca da sadece arzulanıyorsun sevilmiyorsun gerçekten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Değil güzel huzurla sevecenligiyle partnerini mutlu eden hanım başka olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Hayır tabi ki bunu söyleyen de biz kusursuz mu oluyoruz
00 Yorumla
7 ayHayır erkek dediğin çirkin olacak baby face adam olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 ayDış güzelliği bilmem ama, güzel huylu olmak başlangıç için oldukça yeterli sayılır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayHiçbir şey olmak zorunda değilsin sevecek olan her türlü sever
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kesinlikle, hayır. Aşırı güzel planlarında harbiden sevildiğine inanmıyorum ayrıca.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Hayir gordugum en mutlu ciftlerde ya kiz cirkin ya erkek. Onemli olan gonul guzelligi demekki
00 YorumlaNe alaka? Ne alakaaa? Sevilmekle, güzelliğin hiç bir alakası yok. Güzelliği seven adam senden güzelini bulunca aldatır. Sevilmek için ihtiyacın olan tek şey özgürce kendin olabilmen. Seni başka nir bir şeye inandırmalarına izin verme
01 Yorumla
Soran7 ayYoo erkekler ilk başta güzelliğe bakar ona göre seninle konuşmak ister
7 ayDişil enerjinin yüksek olması gerekiyor (umarım bir gün ben de sevilicem🙊🙊🙊)
00 Yorumla
7 ayGüzellik görecelidir ya laf olsun diye değil cidden öyle
00 Yorumla
7 aySevgi güzel ya da çirkin olmakla ilgili bir duygu değil
00 Yorumla
7 ayGüzellik öne geçirir ama neşeli enerjik olman daha önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 ayÇirkin olman ve bok gibi kötü huylu ortalığı karıştırman ve hiç okumaman lazım
00 Yorumla
7 ayYani karşılıksız seven sadece annendir oğlu olduğun için kız olduğu için
00 Yorumla
7 ayHer insan "sevildiğine" çok güzeldir, çok yakışıklıdır zaten.
00 Yorumla
7 ayKoşullu sevgi bekliyorsan öyle yoksa gerçek sevgi koşulsuzdur bu tür kaygıların olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayyaşım 30 u geçti annem bile beni sevmedi. Türkiye gibi cahil memleketinde sevilmenin tek koşulu yakışıklı/ güzel olmaktır.
01 Yorumla
Soran7 ayAynen
Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. yok sadece yeterince çaresiz bi herife denk gelmek yeterli olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat