• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevilmek için illa çok mu güzel olmak lazım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1114
Yapay Zekaya Sor

Öyle mi?

Sevgi Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ogzhnn07
    ogzhnn07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay

Erkekler genelde dış görünüme bakar ama komik olan şu ki yakışıklı gördüğün erkeklerin çoğu reddedilme ve aldatılma korkusu yaşadığı için çirkinlere yöneliyor nasıl olsa beni reddetmez ve aldatmaz diye çirkinler de akıllı ve kurnaz oldukları için erkeği anında kapıveriyorlar bunların çoğu da paralı olur Allah sana çirkin şansı versin dünya tersine anlayacağın güzellik artık para etmiyor karşı tarafın senden çıkarı menfaati varsa ve çok paran varsa baş tacı olursun bir de güzellere çok nazar değdiği için aşk ilişkileri rast gitmiyor çirkinlere bakan olmadığı için de onlara nazar değmiyor ve yolları hep açık işleri güçleri rast gidiyor ben böyle düşünüyorum

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ama cirkinide sonuçta Allah yarattı yani öyle kızların ne suçu var anlamıyorum

Yorumla
    • ogzhnn07
      ogzhnn07
      7 ay

Çirkin olmak suç demiyorum ki tam tersi güzel olmak suç güzellerin hayata 1-0 yenik başladığını düşünüyorum

Yorumla
    • Vurgucan
      Vurgucan
      7 ay

tamam benim düşüncem başında kısmı bılemem ama yakışıklı erkekler cırkın kızlarla bırlıkte çoğu böyle hemde zengınlrr onlarda parasını yıyor bu dedıgıne bende katılıyorum çevremde bır suru var

Yorumla
    • Vurgucan
      Vurgucan
      7 ay

Kaç aydır bunu soyleyıp duryorum hep Cırkın kızlar nedem zengın adamlarla bırlıkte dıye sözde açıklamış oldunuz cvpını

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ALTAYBEY
    ALTAYBEY Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 58%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kesinlikle, sevilmenin estetik kaygıları vardır. Bu durum sadece yaşadığımız ülkeye özgü değil tüm dünyada işler böyle. Eğer güzel ya da yakışıklı, yani estetik bir görüntün varsa, hayatın pek çok alanında kapılar sana daha kolay açılır. Öncelikli olursun, hataların göz ardı edilir, yanlışların tolere edilir. Hatta kötü biri olsan bile, dış görünüşün çoğu zaman seni kurtarır.
    Bizim gibiler için ise tek bir yol vardır Kendimizi, yani bizi biz yapan diğer yönlerimizi geliştirmek. Zeka, karakter, ahlak, üretkenlik… Tüm bunlara yüklenmek ve iyi bir insan olmayı seçmek.
    Çünkü Nietzsche’nin de dediği gibi
    Bir hamam böceği öldürürsen kahraman, bir kelebeği öldürürsen şeytansın. Ahlâkın estetik standartları var.
    Friedrich Nietzsche

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

O zaman Allah neden kötü bir tip veriyor bazı insanlara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İsyan etsin diye mi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Dünyanın en zor sorusu

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Haha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Niye boyle bir soru sordun guzel degilmisin bide sana ornek vereyim Ferrari trafikte aşirı dikkat ceker herkes ona bakarya insanlarda böyle iste aşırı güzsl olanlar bir tik önde ya da cok fazla zengin olacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bak ne güzel örnek verdin arabayla ilgili gerçekten öyle güzel olanlar daha çok ilgi alaka görüyorlar ama fazla güzel olmayan kadınların hayatı gerçekten daha çok zor hep bir çaba içinde olmaları gerekiyor birisi ona beğenmesi için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bence bu Allahın verdiği en büyük haksızlık bilmiyorum sonuçta o bu şu istemedi öyle o tiple dünyaya gelmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Çok guzel olanlar bu arada aşk hiç sanslarınin olmadigini soyluyor çünkü güzel olanlar acaba benim sevdigi icinminyoksa guzelligim. icinmi diye kaygıya düsüyorlar bide güzel insan güven vermiyor diye algı var bu cok guzel beni aldatir ya da bu kimseyi begenmez diye korkutuyorlar insani bu arada samimi diyorum buradan coķ iltifat alan biriyim ama ask hayatım berbat artik aramayıda biraktım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Takma kafaya knk faydasız boyle dusunceler herkes adriana lima gibi dogacak diye bir sey yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Öyle ama insan yinede üzülüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Allah rizası merak ettim seni eminim cok iyisindir ama yinede yetersiz buluyorsundur kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Tesekkur ederim bu arada en iyi cevap😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Rica ederim

Yorumla
    • Muki618
      Muki618
      7 ay

Karanlık madde nedir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Karanlık madde derken?

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Hayır sevilmek için hiçbir şeye ihtiyacın yok içinden geldiği gibi olmalısın çaba ile elde edilen sevgi o çaba kesildiği zaman senden uzaklaşır gider kimse sonsuza kadar çaba içinde kalamaz

4
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Kesinlikle hayır tatlım! 🤍 Güzellik tamamen kişisel bir algı meselesi, unutma bunu. Sevilmek için dış görünüşün değil, sıcaklığın, samimiyetin ve iç güzelliğin önemli. İnsanları çeken şey; enerjin, kibarlığın, zekân ve karşı tarafa gösterdiğin değer.

Elbette dış görünümüne bakmak seni mutlu ediyorsa, güzellik hakikaten içeriden başlar, bu da öz güvenini artırır. Ama unutma ki, gerçek sevgi yüzeyde değil derinlerde bulunur! 🌸

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

77

Cevap

112

Cevap

• Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Hayır, alakasız. Güzelliği seven sevmiyordur, bi insanın ruhunu, karakterini ve benliğini seversin. Asık onların güzel olması lazım.

0
    0 Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

güzellik ilişki başlatmada önemli bir faktör. lakin bir insan sırf güzel veya yakışıklı olduğu için o ilişki yürümez. ortak noktalar, saygı, kültür, espri yeteneği ve bir de geleceğe dair ortak bir rota lazım. ve tabi ki maddiyat. özellikle erkekler için.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

"Hayır sevilmek için hiçbir şeye ihtiyacın yok " Gibi Sen sırf kadın olduğun için yalanlarına inanırsan işin zor. Böyle bir şeyle dışarda kadından bol ne var... Bugün sana yarın yareni mutlu eder... Bu tarz istiyorsan doğuştan sevilmeyi hak olarak görmeye devam et 40. gelip daha bulamazsın. hayat böyle işlemiyor.(Çoğu kadın hem cinsi dinlemeni tavsiye etmem. Çoğunun ilacı olsa kendi keline sürerdi) İstediğin kadar güzel ol. İyi hissettirmediğin mutlu etmediğin kişi mutlu etmiyicek seni. Mutluluk karşılıklı olur. Haricinde bir taraf kendini üzer devamlı. Ayrılık ufuklarda görünür genel de kısa sürede. Karşılıklı mutluluğu istiyen birini bulduğun an kap gitsin dışarda çok yok düşündüğünüz kadar bu adamdan.

0
    0 Yorumla
  • lesa2734
    lesa2734 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    7 ay

İlk aşkımı ilk gördüğümde suratı aknelerle doluydu. Çirkin değildi eli yüzü düzgündü. Ama ne yakışıklı dememiştim. Sonra kendisini tanıdıkça ve aşık oldukça. Yüzündeki o bütün akneler bütün kusurları görmemeye başladım. Öyle bir hiski insan onunla her zorluğa bile razı olası geliyor. Sonundaysa aşkıma karşılık bulamamamla arkadaşlığımızda son buldu. O yüzden şimdi bütün kusurlarını görebiliyor (çoğu kişiliğindeki) ve vazgeçebiliyorum. Bir gün tekrar böyle sevmek ve aynj şekilde sevilmek istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

1
    0 Yorumla
  • ylmazsamet27
    ylmazsamet27 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    7 ay

Güzellik, göreceli bir kavram olduğu için bunun cevabı "hayır" değildir ama "evet" hiç değildir. Bu sorunun asıl cevabı şudur: Bu dünyada, gerçekten de hiç çirkin kız yok, sadece bakımsız ve bakımını çeşitli sebeplerden dolayı ihmal etmiş kadınlar vardır. Bunun en önemli sebeplerinden biri de ruhsal problemlerdir. Özgüven problemi, ruhsal problemlere kapı aralayan 1 numaralı sorundur. Bu yüzden öncelikle (eğer özgüven problemi yaşadığını düşünüyorsan) özgüven sorununu mutlaka çözmeye çalış. Mesela bir hobi edin, herhangi bir ilgi alanın olsun, eğer kilo problemi varsa onunla uğraş, fazla kiloluysan kilo ver, çok zayıfsan biraz kilo al, kendi kusurların düzelmesi mümkün değilse veya zor ise onlarla barışık olmayı öğren vs vs. Daha çoğaltılabilir bunlar. Şu meseleyi de yazıp noktalamak istiyorum. Bir kadın, her ne kadar bazı erkeklere güzel gelse de bazı erkeklere pek güzel gelmeyebilir. Güzel gelmemesi de, o kızın çirkin olduğu anlamına gelmez.

1
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

mükemmel olmasına gerek yok dengeli olsun her şey

bu ülkede güzel olan kadınlar da evde kalıyor ilişkileri eskort beter yalnızlık dan ölüyorlar :)

0
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Sevilmek için ne güzel olman lazım, nede
    90-60-90 ölçüsünde fiziyin olması lazım, normal bakımlı görünüm yeterli , düzgün karekterde ve güvenilir ol, bazı kadınlar gibi aldatma ve erkeklerle kontağın olmasın bu durumda aklı başında erkek illaki böyle kadını sever

0
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.

Hayır. Güzellik de göreceli bir kavram. Mesela Yeşim salkımin beyaz Show bölümünü izledim. Herkes çok güzel demiş ama bana hiç güzel gelmiyor Yeşim salkim. Ortalama bir kadın.

Yani aradaki anlaşma ve karşılıklı saygıdan da kalıcı bir ilişki çıkabilir. Çünkü bir süre sonra beyin güzelliği değil de sanki olgunlugu daha ön plana alıyor.

Sadece güzelliğe bakmayan bir sürü insan var

0
    0 Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Güzellik nedir, Çirkinlik nedir. Her ikiside seçim yapan kişinin beğenisidir. Senin beğenmediğin bir şey çirkindir diyemeyiz, veya çığunluğun beğenmediği bir şey.

Göreceli bir şey o dediğin.

Sanırım sevgilin yok ve kendini çirkin düşünüyorsun.

0
    0 Yorumla
  • 1başak1
    1başak1 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay

Hayır cok güzel olmamıza gerek yok aslında kadınların coğu makyaj güzeli hepsi tek tip burun, kaş, dudak aynı tip ilerliyorlar erkeklerın gozlerı boyle kadınlara aşina oldugu ıckn daha doğrusu boya badana yapmıs kadınları begendıklerı ıcın sen gözlerine gelmıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Türk erkekleri yalnıza güzel kızlara iyi davranır ya da sever. Çirkin olanlara zorbalık yapar, insan gözüyle bile bakmaz bence. çünkü yurt dışında bir erkek bir kadına insan olduğundan dolayı önce saygı duyar. nazik olur. burada ise güzelsen kibar davranırlar oda etkilemek için...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yurt dışında aynı bu her yerde geçerli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

değil. örneğin en basitinden avrupa'da insanlar işe alınırken cvde fotoğraf istenmez dış görünüşe göre karar verilmesin diye... sence aynı mı?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Dış görünüş kapı eşiğini geçene kadardır. Şöyle ki dıştan iyiysen kolay kabul görürsün daha tanımadan etmeden mevzuya girersin ama değilsen dolaylı yoldan gitmek kendini göstermek zorunda kalırsın ama öze gelelim yüzü güzele 40 huyu güzele 40 yıl doyulmaz. Güzelsindir çekicisindir istenilen alınınca bi kenara atılırsın Karakter olarak kendini sevdirirsen başka

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Bence birbirimizi yememize gerek yok, evet bu her iki cins icin de geçerli. Yani kimse siz cok zekisiniz ya da diksiyonunuz güzel diye sizinle konuşmak ya da ilişkide bulunmak istemez ilk basta. Mesela oda arkadaşım benden cok daha guzel ama ben birçok konuda ondan daha öndeyim, tüm erkekler ondan Instagram istiyor ve onunla konuşmak istiyor beraber bir yere gittiğimizde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Nerdeee güzellikte yetmiyor sevilmek için sosyal ve konuşkan kendine güvenen biri olmak lazım bunlar varsa uzun süreli seviliyorsun basit ve kolay cinsellik yaşayabilen bir kızsan da erkekler senide seviyor ama kısa süreli hevesini alana kadar

0
    0 Yorumla
  • northernlightsBack
    northernlightsBack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    7 ay

Güzellikle alakası yok. Seninle ilgilenmeyen, ilgi duymayan, sevmeye kapalı kişilerden uzak dur. İlgi alanı içerisinde, karşılıklı olur düşündüklerinle yetin. Sevmek çok kolay, basit bir şey. Önemli olan onu sürdürmek.

0
    0 Yorumla
  • yukaridanAsagi3Harf
    yukaridanAsagi3Harf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    7 ay

"Cok guzel" bir endustri standardi. Gercek hayatta guzel herkese gore farkli. Senin camur gordugun kimine heykel gorunuyor.

O bakimdan evet, bir insanin sevilmesi icin sevene guzel gelmesi sart.

0
    0 Yorumla
  • Biryolcuuuu_
    Biryolcuuuu_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

Sevilen bütün kadınlar güzel veya sevilmeyen bütün kadınlar çirkin mi?

Ben güzel olmamasına rağmen sevilen çok kadın gördüm.

Sevilmek karekter meselesidir daha çokta nasıp

Bazen sadece nasıp olmaz

0
    0 Yorumla
  • aklımdadelısorular12
    aklımdadelısorular12 Takip Et
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Alakası bile yok ya öylesine bağlı kalarak ve yıllar geçmesine rağmen gözünün içine bakılan deli gibi sevilen kadınlar gördüm. Güzellik için değil de içinden geldiği içindi...
    Yeter ki sevmek istesin, sevmeyi bilsin 🙂

0
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Sevilmek için kendine sevmekle başlar. Kendini seversen insanlarda seni sever kendini değer verirsen başkalarında sana değer verir, etrafından sevilirsin. Ama kimseye takmadan kendi özünü sevgi besleyen bir birey hayat güzellikler verir.. 🌸

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Çok güzel olmayıp çok sevilen kadınlar da var bu iş nasip işi ve doğru kişiye denk gelmekle ilgili.. Dünya güzeli olsa kadersiz ise zor sevilmek..

1
    0 Yorumla
  • Phoneixxxx
    Phoneixxxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21
    7 ay

Kesinlikle hayır! Sevmek bütüncül ve kapsayicidir bence. O yüzden seni seven kişi seni mutlaka güzel de bulur. Sevilmek çoğu zaman verdiğin genel izlenimle alakalidir. İlk bakişta dış görünüş bu izlenime dahil olabilir ama seni tanıdıkça görünüşünün önemi azalacaktir insanlar için ve seni sen yapan kısımlar ortaya çıkacaktır. O kısımlarını seven kişi ise her hâlini benimseyecektir. Mutluluk her şekilde bulunabilir.😊

0
    0 Yorumla
  • _-RuLinGG-_
    _-RuLinGG-_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Zamane insanları her ne kadar dış görünüş önemli değil dese de ilk olarak baktıkları şey her zaman dış görünüş olur yani haliyle evet güzel olman lazım

0
    0 Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

güzellik için yakışıklı olması için buna aşk deniliyorsa o aşk değildir o hevestir, aşk bakışla başlar onunla ömür boyu sürer, göz göze bakar bedene değil

0
    0 Yorumla
  • YalnızKadınnn06
    YalnızKadınnn06 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.

Valla çokta güzelim ama seven yok hatta çirkin olmak bu konuda daha avantajlı çünkü sana seni seviyorum diyen harbi seviyordur ama güzelsen seven güzelliğin için sever.

0
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Öyle olsaydı Monica Bellucci, Adriana Lima, Angelina Jolie aldatılmazdı. Çok güzel olmalarına rağmen kocaları onları sevmedi. Erkekler çirkin buldukları kızları da sevebiliyorlar.

0
    0 Yorumla
  • AkarM21
    AkarM21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Hayır, dış görünüş kesinlikle çabuk fark edilir ve anlik heves olarak çekici gelir ama belli bir yerden sonra diger özellikler ön plana çıkar.

1
    1 Yorumla
    • gereksizinsanlarvar
      gereksizinsanlarvar
      7 ay

👏👏👏

Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

sevilmek için kötü biri olmak gerekiyor planlar yapan stratejiler uygulayan saf sevgi nedir bilmeyen birisi olmak gerek iyi olanları seven çıkmıyor

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Sevilmek ile güzellik alakasız. Cinsellik için güzel olmak gerekiyor ama sevgi için farklı faktörler devreye girer.

1
    2 Yorumla
    • gkgkfk
      gkgkfk
      7 ay

Cinsellik için güzel olmak mı gerekiyor o halde neden her tipten insanlarla yatıyor erkekler puhahahah tamam kardeş

Yorumla
    • gkgkfk
      gkgkfk
      7 ay

saçmaladın şu ann

Yorumla
  • MaviDondurma_
    MaviDondurma_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Hayır gerçekten seven adam dış görünüşe bakmaz bak ben birini seviyorum ve hiç görmedim yani seven adam iç güzelliğini sever

0
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Hayır, öz saygısı yüksek, karakterli, kendimden emin güzellikle kafasını bozmayan zeki kadınlar sevilir. 🍒

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Hayir hayir hayir hayir hayir hayir

Gercekten hayir.

Ozguvenli ve bakimli olcak , birde zeki olacan. Zeka seviyen iyi olursa mutlaka zeka seviyesi iyi birini bulursun. Zeka seviyesi hayatini her anlamda dogrudan etkiler.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

İstersen resmini paylas ben guzel oldugunu dusunuyorum.

Yorumla
  • Şair7Lilyum
    Şair7Lilyum Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.

Güzellik göreceli ve geçici bir kavram... Kendim aşırı güzel biriyim ama gerçek manada asla sevilmedim... Allah çirkin şansı versin

0
    0 Yorumla
  • J-DazıntLayk
    J-DazıntLayk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Benim sevdiğim kız bana göre dünyanın en güzel kızı olmalı. Çünkü erkek ancak böyle hissederse bir kadıni mutlu eder

0
    0 Yorumla
  • StormAngel000 m
    StormAngel000 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

her şey güzel olmakla çözülmüyor çözülse keşke ama sevilmek güzellik alakası yok olsaydı dünyaca ünlü güzel kadınlar aldatılmazdı

0
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

yani evet bu onemli bir kriter ama agzi laf yapan da sevilir kankss agzini iyi kullanacan dilini ozellikle dil onemli

0
    0 Yorumla
  • inadinayasiyorumm
    inadinayasiyorumm Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.

"Yok be, kimse güzelliğe değil, kendini iyi hissettiren insana aşık olur. Güzellik geçer ama his kalır."

0
    0 Yorumla
  • Guzeeeeel_
    Guzeeeeel_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 34%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çok yakışıklı erkeklerin yanında normal derece de kızlar görüyoruz bence bu açıklıyor sorunun cevabını

0
    0 Yorumla
  • Okerasude
    Okerasude Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 98%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.

Şimdi güzelliğe bakılıyor halbuki karakter herşeyden önemli

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Doğru

Yorumla
  • mrozdal
    mrozdal Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 73%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Sırf güzellik değil. Ortalama güzellikli ama sevebileceğim kişilikli bir kız tercih ederim tabi ki.

Tip önemli ama tek başına yeterli değil.

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    7 ay

Güzelliğin yettiğini düşünecek kadar düşük zekalı olmamak lazım yavrum, hiçbir zaman sevilmeyeceksin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Dogrular bunlar siz erkolar sırf diş görünüse bakiyorsunuz

Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

Pek öyle değil, dengine göre birini bulursan tabi. şu an günümüz ilişkilerin çoğunluğu yüzeysel, yani dış görünüş önemli bir kısım için.

0
    0 Yorumla
  • ilsuanlathadi
    ilsuanlathadi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Alakası yok biliyo musun güzel olunca da sadece arzulanıyorsun sevilmiyorsun gerçekten

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

Değil güzel huzurla sevecenligiyle partnerini mutlu eden hanım başka olur

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı.

Hayır tabi ki bunu söyleyen de biz kusursuz mu oluyoruz

0
    0 Yorumla
  • mutlukurbagaa
    mutlukurbagaa Takip Et
    7 ay

Hayır erkek dediğin çirkin olacak baby face adam olmaz

0
    0 Yorumla
  • Andrews_Garden
    Andrews_Garden Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.

Dış güzelliği bilmem ama, güzel huylu olmak başlangıç için oldukça yeterli sayılır.

0
    0 Yorumla
  • nєslıtukєnmısєrkєkk
    nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Hiçbir şey olmak zorunda değilsin sevecek olan her türlü sever

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kesinlikle, hayır. Aşırı güzel planlarında harbiden sevildiğine inanmıyorum ayrıca.

0
    0 Yorumla
  • Qasanovaa
    Qasanovaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.

Hayir gordugum en mutlu ciftlerde ya kiz cirkin ya erkek. Onemli olan gonul guzelligi demekki

0
    0 Yorumla
  • Rexalynn
    Rexalynn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    7 ay

Ne alaka? Ne alakaaa? Sevilmekle, güzelliğin hiç bir alakası yok. Güzelliği seven adam senden güzelini bulunca aldatır. Sevilmek için ihtiyacın olan tek şey özgürce kendin olabilmen. Seni başka nir bir şeye inandırmalarına izin verme

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yoo erkekler ilk başta güzelliğe bakar ona göre seninle konuşmak ister

Yorumla
  • Yenikullanıcıyımben
    Yenikullanıcıyımben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Dişil enerjinin yüksek olması gerekiyor (umarım bir gün ben de sevilicem🙊🙊🙊)

0
    0 Yorumla
  • kentdarkbluee
    kentdarkbluee Takip Et
    7 ay

Güzellik görecelidir ya laf olsun diye değil cidden öyle

0
    0 Yorumla
  • kitabinicindekikiz
    kitabinicindekikiz Takip Et
    7 ay

Sevgi güzel ya da çirkin olmakla ilgili bir duygu değil

0
    0 Yorumla
  • oguzbatuhan
    oguzbatuhan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

Güzellik öne geçirir ama neşeli enerjik olman daha önemli

0
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.

Çirkin olman ve bok gibi kötü huylu ortalığı karıştırman ve hiç okumaman lazım

0
    0 Yorumla
  • ELENİ_MELİNA
    ELENİ_MELİNA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

Yani karşılıksız seven sadece annendir oğlu olduğun için kız olduğu için

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    7 ay

Her insan "sevildiğine" çok güzeldir, çok yakışıklıdır zaten.

0
    0 Yorumla
  • davetsizmisafirrrrrr
    davetsizmisafirrrrrr Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Koşullu sevgi bekliyorsan öyle yoksa gerçek sevgi koşulsuzdur bu tür kaygıların olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

yaşım 30 u geçti annem bile beni sevmedi. Türkiye gibi cahil memleketinde sevilmenin tek koşulu yakışıklı/ güzel olmaktır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Aynen

Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı.

yok sadece yeterince çaresiz bi herife denk gelmek yeterli olur.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevilmek için illa çok mu güzel olmak lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevilmek için illa çok mu güzel olmak lazım? 54 cevap verildi
Sevilmek için illa güzel mi olmak lazım? 39 cevap verildi
Sevilmek için illa güzel mi olmak lazım? 32 cevap verildi
Sevilmek için illa güzel mi olmak lazım? 14 cevap verildi
Sevilmek için illa güzel olmak mı gerekir? 11 cevap verildi
İlla sevilmek için güzel mi olmak gerek? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨