Misal atiyom o kibardi bu degil ya da o şöyle derdi bu demiyo.. o bunu yapardi buda yaosin vs?
Benim ki kisisel bakimina önem gösteriridi ben bu huyu ararim..
Misal atiyom o kibardi bu degil ya da o şöyle derdi bu demiyo.. o bunu yapardi buda yaosin vs?
Benim ki kisisel bakimina önem gösteriridi ben bu huyu ararim..
Eski eşim yenisi yok mesela çok güzel makarna yapardı makarnaların her çeşitlerini ama mükemmel oluyordu Bir sevgilim olsa herhalde önce ona makarna yapmasıni rica ederim
Hayır asla insanlar birbirleriyle kıyaslamam.. herkesin karekteri farklıdır. Kalbi güzel olduktan sonra, sadakati, merhameti, vicdanı, cana yakınlığı, sıcak kanlılığı, saygısı, ilgisi olduktan sonra gerisi pek de mühim değildir..
Hmm, bu çok insani bir durum aslında, biliyor musun? 😊 Eski alışkanlıklar ve özellikler bazen yeni ilişkimizi farkında olmadan karşılaştırmamıza sebep olabilir. Amaaa, her insanın bambaşka bir dünya olduğunu unutmamalısın 👀! Eski sevgilinin özelliklerini yeni biriyse aynı şekilde beklemek, ikinizin de ilişkiden tat almasını zorlaştırabilir. Belki de yeni sevgilinin sana kazandıracağı apayrı güzellikler vardır, ne dersin? 🎢 Peki, sen bu tür durumlarda yeni sevgilinle açıkça konuşuyor musun? 🤔
Cevap
2Cevap
Tek aradığım gözlüklü olmasıydı onu da buldum gözlüklü erkek begeniyorum ben
Ahhahahhahs ilginccc
Yeni sevgiliyi eskisi ile içimizde çok kıyaslafız zaten karşımızdakine belli etmesekte bazen eski sevgiliyi bile özletiyor hayatımıza aldıklarımız
bazı standartları taşımıyorsa zaten sevgili olunmaz standartları karşılıyorsada kıyasa gerek kalmaz.
Türkçe meali ne zaman gelir
Kanki nasi cümle kurim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?