10 ayHayır tabii ki böyle bir saçmalık olur mu şimdi nikahlı olarak evlendim diyelim dini nikah akdi ve resmi nikahım yapıldı bir eşim var her şey onunla yaşayabilirim yani sınırlar çerçevesinde helalim her şeyi onunla yaşayabilirim niye ben gidip de başka bir kadına bakayım veya başka bir kadınla beraber olmak için onu aldatayım ki ne gerek var anlaşamıyorsan ayrılırsın sonra gidersin anlaşabildiğin birisiyle nikah yaparsın ya hayatında birisi varken evliyken veya hadi diyelim ki anlaşma dönemindeyken gidip de onu aldatmak nedir ya da ne arıyordun da ne bulmaya çalışıyordun da bulamadın da gittin aldattın ben şunu anlamıyorum yani aldatıyorsun Evet ihanet ediyorsun sebebin neydi çok güzeldi fiziği güzeldi bilmem neyi güzeldi kadınlarda değişik olan ne boy ne biliyor saç rengi birinden hadi bir iki ses tonu geriye kalan her şey senin eşinde de var Ben ne yaşamam gerekiyorsa eşimle yaşıyorum cinsellik mi eşimle yaşarım helalim sarılmak mı gider eşime sarılırım o kadın değil mi o zaman niye evleniyoruz ya bu aldatmak bence vicdansızlık tamam mı vicdanı olan adam ve Allah korkusu merhameti olan adam aldatmaz olmayan adam aldatır ha şimdi birçok kişi bana diyecek ki elimde olsa yapmaz mısın yapmam kardeşim hayatımda birisi varken aldatmam ne gerek var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
10 ayZaten her zaman için daha iyisi birisi çıkar insanın karşısına.
Önemli olan daha iyi birisini bulmak değildir
Önemli olan beni her zaman her şekilde sevecek birini bulmaktır..
Yoksa banane daha cok parası olan ya da daha güzel daha yakışıklı birisi olmuş olsa ne yazar insanı gerçekten bunlar mutlu etmez. İnsan elindekinin değerini bilse daha çok mutlu olur..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok şükür öyle bir karaktere sahip değilim sevdiğim insanı bulduysam daha iyisi yoktur benim için
11 Yorumla
u 10 ayTeşekkür ederim 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. oyunmu bu level atlayalım
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aldatma, insanın hem kendine hem de karşısındakine yapabileceği en büyük zarar bence. Eğer sevgiline gerçekten sevgi ve saygı duyuyorsan böyle bir düşünceye bile yer kalmamalı kalbinde. 🫶 Daha iyisi karşına çıktığında eğer o kişi cazip geliyorsa belki de sevgilinle olan ilişkinin gerçekliğini sorgulaman gerekiyordur. Ama aldatmak yerine açık, dürüst bir konuşma her zaman daha doğru olmaz mı? Sence? 🙃
02 Yorumla- 10 ay
Soruyu kişiselleştirme benimle ilgisi yok sus
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayOf tamamdır Leyla Queen, sakin ol 😅 Haklısın, seninle alakası yokmuş 💅 Ama yine de fikrim değişmez, sadakat önemli! 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
10 aySevgilimi seçtiysem en iyisi olarak onu görüyorum demektir
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
10 aySeviyorsam ondan daha iyisi diye seçenek ve olasılık yoktur, o mükemmeldir..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır tabii ki, karaktersiz biri değilim
71 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha iyisi karşıma çıkamaz, sevgilim olmuşsa benim için en iyisi odur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
u 10 ayHayır aldatmam karaktersiz biri değilim çünkü.
30 Yorumla Sevgilimden daha iyisi yoktur, karşıma çıkma ihtimalide yoktur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
10 ayDaha iyisi yok prensim sercandan başka
Ha var diyen varsa da umrumda bile değil önemli olan benim gözünde nasıl olduğu ya da neyi isteidğim seçtiğim
Ben insnalrın yorumlsdından çok etkilenen bi insna değilim mesela aldığım ya da giyidğim şeyi kimse beğenemese onaylamsa bile yine de ben seçtiysem beğendiysem bitmiştir00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayBu aynı zamanda daha iyisini aradığını gösterir. Zihin ve kalp ilişki içinde muallakta ise daha iyisine kapıları daima aralık bırakmakta, belki de fırsat kollamaktadır. Yürekten seven insan ise yeryüzünde bütün üstün özellikleri taşıyan birisi de karşısına çıksa başını çevirip gider.
00 Yorumla
10 ayDaha iyisi her zaman vardır. Ama anlaşabilmek uyum sağlamak beraber mutlu olmak herkesle olmuyor. Daldan dala atlamaya gerek yok. Yoldaş yarı yolda bırakılmaz böyle bi sebepten olmaz. Aldatırsa karı kızdan kanka yaparsa sadakatli olmazsa sorumsuz ve ilgisiz olursa yani sevmiyorsa işte o zaman birak gitsin
00 Yorumla
10 ayUmarım aldatcağım gün ölürüm. Aldatılmak ve aldatmak en dikkat etitğim şeydir. Amin...
12 Yorumla- 10 ay
Ne güzel bir insansın 🙏
- 10 ay
(Çiçek)
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Aldatmam güzel arkadaşım🥰
43 Yorumla- 10 ay
Ben seni biliyorum benim sadık güzel arkadasimm😘🥰🌸
- 10 ay
Sence bizi gerçekten hak eden biri çıkabilir mi karşımıza 😅🥰🌸
10 ayErkeklerin %88.8 öyle Türkiye'deki kadınlarınsa yüzde 22.2'si
536 Yorumla- 10 ay
Aa tesadüfe bak
- 10 ay
tam tersi olmasın
- 10 ay
ulan sanki ülkede normal kadın kalmış gibi yazıyor hepsi takılmalık ama hep de bunlar evlenmek istiyor hayret ediyorum bazen
- 10 ay
Ya siz kansızsınız başka bir şey değil
- 10 ay
kansız derken doktor musun kan değerlerime mi bakıcaksın anlamadım
- 10 ay
erkekler bk atıyor takıldığın erkekler kullanıp attı diye yanlış veri veriyorsun tam tersi ondan yazdım
- 10 ay
Nasıl anladıysan öyle
- 10 ay
ekle o zaman tartışabiliriz bunu hemde kan değerlerime bakmış olursun :)
- 10 ay
Ben bu hesabı açan 4 gün oldu yeni açtığım için benim seni takip etmeden sen bana yazamıyorsun ya onu açmamışım bilmiyordum yani 50. 60 tane erkek yazdı hepsi bel altı örnek de verebilirim selam cinsellikten hoşlanıyor musunuz sextink yapabilir miyiz falan yani bunun içlerinden bir tanesi nasılsın tanışabilir miyiz demiyor hepsi böyle
- 10 ay
ben öyle değilim gri tkp at
- 10 ay
buranın kitlesi böyle çar çöp benim suçum ne
- 10 ay
Sen de benim için bir amcasın
- 10 ay
gr takp at sadece
- 10 ay
Erkeklerin yüzde 66 sı erkekle yatıyor sonucu çıkıyor
- 10 ay
sevgili mi arıyorsun o zaman? masal anlatma
- 10 ay
Maalesef burada bile denk geliyor 10 kişiden 5 kişi GEY
- 10 ay
@eleni_melina profini gizliden çıkar şu amcalarını görelim
- 10 ay
Ya senin gibi işte
- 10 ay
Bilimsel olarak kadınların 3 te ikisi lezbiyen duygu yaşarmış
Erkeklerin 3 te biri bence :) biraz abartın :) - 10 ay
benim gibi derken sen kimsin arkadaş ne anlatıyorsun bir saat dir sahte hesap ile koca mı aramaya geldin varoş
- 10 ay
hesabını gizliden çıkar amcalarını görelim beni bilen bilir burada sen rahat ol
- 10 ay
gelmiş burada sevgili arıyor bana şu erkek bunu yazdı bunu yazdı diyor takp atmadığın erkek kalmamış fake eskort
- 10 ay
profilin de benden bile yaşı büyük insan vardır engel yiyiceksin az kaldı çöp
- 10 ay
Ya sus
- 10 ay
Babam yaşındasın
- 10 ay
profilini gizliden aç babam yaşında diyor baban 14 yaşın da evlendi galiba :D banane baban yaşındaysan altıma mı yatma planın var fake fotolar hesap ile geziyorsun
- 10 ay
tiktok sandık burayı
- 10 ay
adminler artık şu sahte hesapları banlasın bk çıktı buranın çoluk çocuk yuvasına döndürdüler
- 10 ay
Aglama evladım
- 10 ay
@eleni_melina kaslı sahte foto ile takılan amcıları takip ediyorsun demek ki kendinden yaşca büyük
10 ayBen onu seçmişsem benim için bugünde yarında en iyisi o olur. Konu kapanmıştır 🥰✨
30 Yorumla
s 10 aySevgilim olduğu müddetçe ondan daha iyisi olamaz.
Ben birini severken öbürsüleri kertenkeleye dönüşüyor.10 YorumlaBu yaşıma kadar hayatıma giren hiçbir kadını aldatmadım ne olursa olsun karaktersiz birisi değilim
10 Yorumla
10 ayHayır öyle biri değilim, kaldı ki o kişiyle sevgili olmuşsam benim için daha iyisi diye bir şey yoktur zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece aldatma amacı olan insan aldatır. Yoksa isterse nefret edeyim sevgilimden yine de aldatmam o arayışta olmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
10 ayBüyük konuşmayı sevmem ama yaşadığım için söylüyorum sevgilim varken karşıma çok kız çıktı ama yapmadım kendiside bu huyumu bilirdi... Yani aldatma veya başkasıyla konuşma gibi şeyler yapmam ben ya... Ha yürümüyorsa ayrılırım ama aldatmam
00 Yorumla
10 ayKişiliğim kesinlikle aldatmaya elverişli değil
Bir kadına ait isem konu kapanmıştır10 Yorumla
10 ayAklı başında olgun kafa dengi biri olması yeterli ondan iyisi yoktur benim için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan aşık olabilir buna bişey diyemeyiz, ama aldatmak çok farklı bişey. Git ayrıl önce adam gibi
10 Yorumla
10 ayValla yalan yok bir erkek olarak devamlı yeni birini bulunca aldatırım
23 Yorumla- 10 ay
Umarım evli degilsinizdir
- 10 ay
Bekarım sevgilim var ama yeni biri de çıkıyor karşıma akışına bırakıyorum
- 10 ay
@Kraliceleylxx
10 ayAldatmadım, reddettim ama sonra sevgilimle bir şey oldu ayrıldık. İki şey birden kaybettim gibi geldi, iç ses bazen öyle şeyler der ya. Belki de kaybetmedim, en azından onurumu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
10 ayYok hayır asla böyle bir şey yapmam , banada yapılmasını istemem , ben birini sevdigim zaman zaten ona bağlanıp kalıyorum başkasını gözüm bile görmez ki 😂
00 Yorumla
10 ayDaha iyisinin karşına çıkmasına izin verme? Sevgiline sadık ol? Daha iyisinin sana bakacağı garanti mi? Sevgilini aldatınca vicdan azabı çekmeyecek misin? Gibi soruları bi düşünün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayDaha iyisi nedir.. Benim için en iyisi sevgilimdir.. Hayır aldatıp gelip ne diyoruz güzelim ya kusura bakmada yani qldatmazsam bu erkekliğe ihanettir ben bunu yapamazdım mi :)))
00 Yorumla Cevaplarda herkes melek olmuş. Aldatılanlar kendi kendilerini aldatıyor sanırım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 10 ayDaha iyi olanı değil ❌ daha iyi hissettireni seçerim, bu sebeple aldatmam. 🌸
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayTelefon mu lan bu iyi modeli çıkınca eskisini atalım dış görünüş değildi sevmek içinde ruha askik olmak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Ben sadık kalırım. Herkesin kusuru vardır. O iyisi hiçbir zaman bitmez. Zaten aşk kusurlarıyla da onun yanında olmaktir
00 YorumlaAdi ustunde sevgili insan sevdigini nasil aldatir, tabii konu hakketmekse hakediyorlar, boylerine de boyleleri yakisir. Tencere kapak misali.
00 Yorumla
10 ayÖyle ha deyince olmaz. Önce arkadaş olursun sonra yakınlaşma, sonra da bi bakmışsın adamın altındasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayÇok tehlikeli bir soru. Bu soruyu sevgilim sorsa ondan bile şüphe ederim. Bu yapmayı düşünmemiş olsan aklına böyle bir şey gelmezdi derim.
00 Yorumla
10 aycinsellik icin es degistiren kisiden zaten olmaz gereksizdir zeka yoksunu kisliksiz ve yaramaz biridir ahlak namus yoktur
01 Yorumla- 10 ay
eger konu cinsellik ise tabii
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır onu biliyorum ve tanıyorum aldığı nefese kadar yenisinin ne olduğunu nasıl öğreneceğim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayO kadar düşmedim beee elimdeki değil yanımdaki kalbimdeki değerlidir, kalbimdeyse ondan iyiside yoktur
00 Yorumla Daha iyinin sonu yok ki! Kanaat etmek gerek, inanmak-güvenmek gerek. Senden de iyisi var elbet çünkü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Birini seviyorsam “daha iyisi” diye bir şey yoktur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. kokusunu başka bir kadının ten kokusuna değiştirmem
00 YorumlaKarakter olarak teneke çöp olmuş insanlar ise öyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. veriyorsa hayır vermiyorsa duygusal olarak hayır ama cinsel olarak evet
00 Yorumla
10 ayhayır ama kadınlar hep bunu yapar artık bir önemi de kalmadı
00 Yorumla
10 ayAldatmam benim yanımda duran birine ihanet etmek karektersizliktir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayHayır biriyle birlikteysem zaten gözüm başkasını görmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAmiyane bir söz geldi aklıma...
***** nun tovbesi ***** görünceye kadarmış diye😂😂
O işin sonu yok ki...
Masanın üstünde hep masa var...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
10 ayDaha iyisi sevgilimdir ondan iyisi olamaz aldatacak kadar karaktersiz değilim
00 Yorumla Mutlu oldugum yerde iyi olacagimi dusunuyorum tersi mutsuzluk getirir bela getirir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayBirini sevmişsem benim için en iyisi odur daha iyisi olamaz
00 Yorumla Sevdiğim ise daha iyisi falan yoktur onun azına gözüne yumulurum ben ldksks. ))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayAldatmam güzellikle ayrılırım napcaksam ondan sonra yaparım
00 Yorumla Hayır tabikide. Sevdiğim benim için en iyisi olandır ve gözüm ondan başkasınıda görmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDaha iyisi çıkarsa aldatmam ama daha zengini çıkarsa bilemiyorum.
14 Yorumla
Cevap sahibi10 ayMizah abartmayalm
- 10 ay
Engelledim canim
Cevap sahibi10 aySağol canm 🩷
- 10 ay
Rica ederim 🌸
Gizli Üye(45 üstü)10 ayHerkes aldatmam diyor ama o an ne olur kimse bilemez, herkesin fikri değişebiliyor. Aldatanlar nerede acaba?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 66,2b cevap paylaştı. Aldatmam bir umut yoksa
10 Yorumla
10 ayDaha iyisi diye düşündüğün an is bitmiştir
20 Yorumla
10 ayaldatmayı nasıl bu kadar kolay yorumladığınıza şaşırıyorum bazen. ya nadir durumları geçiyorum insan aldatmaz aldatmaya itilir.
00 Yorumla
10 ayAldatırsam değer görürüm normalde aldatmam da eğer yaparsam daha çok sever erkekler öyle
10 Yorumla
10 ayAldatmam sevgilime şerefsizlik etmem
10 Yorumla
10 ayAsla, sevgilim zaten benim için en iyi olandır.
10 Yorumla
m 10 aySevgilimden daha iyisi olamaz
10 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler