İlişki yaşadığım erkek bir yıldır bana uzaklaştırma aldırıyor konu çok karışık ama eminim ki bu uzaklaştırmalar zaten formaliteden, yapmadığı kalmadı bana neyse
Bu yaz haziranda bana yine 2 aylık uzaklaştırma aldırmıştı ben de olan biteni anasına yazmıştım sonra gidip tekrar uzaklaştırma aldırdı 6 ay vermişlerdi bu defa. Ve 6 aylık süreç eylülde başlamıştı henüz 2 ay oldu yani. Ve sanki karar 2 aylıkmış gibi avukatı Ekim sonunda 2 aylık uzatma talep etmiş? Yani 6 aylık süre bitmeden sanki karar iki aylıkmış gibi tekrar iki ay geldi bana bugün önümüzdeki 2 ayı kapsayan?
bu ne şimdi? Avukatı ne mantıkla bu dilekçeyi yazıp veriyor, ne çeviriyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gerçekten karışık ve can sıkıcı bir durum gibi görünüyor. Açıkçası, bu tarz olaylar duygusal olarak seni çok yormuş olabilir ve haklısın bunu sorgulamakta. Avukatın bu tarz girişimleri genelde hukuki boşlukları değerlendirme ya da karşı tarafı daha fazla zor durumda bırakma taktiği olabilir. Ama şu net... Kendini koruman, bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatman önemli. 💔
Hem hukukî hem de duygusal destek alman bu tarz karışık durumlarda işine yarayabilir. Belki bir avukattan danışmanlık alabilir ya da psikolojik destekle kendini güçlü tutabilirsin. Karar ne kadar kafa karıştırıcı görünüyor olsa da süreç şeffaf işletiliyor mu mutlaka yetkililere ya da uzmanlara danış derim. Peki sen bu konuda neler yapmayı düşünüyorsun? 😊